logo

Тези 6 неща в дома ви привличат болести, смърт и бедност, отървете се от тях!

Тези 6 неща в дома ви привличат болести, смърт и бедност, отървете се от тях!

Ваша задача е възможно най-скоро да ги изхвърлите

Нашият дом е нашият храм. Това е място, където трябва да се чувстваме добре, спокойни и да усещаме уют.

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Всеки иска да напълни дома си с какви ли не вещи, които му носят радост и положителни емоции. Понякога, без въобще да предполагаме обаче, някои от тях привличат неприятности в жилището, а в последствие и в живота ви. Тези неща имат лоша енергия и носят смърт, болести и бедност.

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Ваша задача е възможно най-скоро да се отървете от тях, за да избегнете неприятностите в живота си, а и в този на вашите близки. От какво точно обаче трябва да се лишите.

9 растения, с които ще привлечете пари, любов и благоденствие в дома си!

Счупени огледала

Винаги се е смятало, че счупеното огледало е много лош знак. Това значи, че скоро някой в семейството ви ще умре или ще се разболее тежко. Психолози смятат, че по времето, по време на което огледалото е счупено, започва да се освобождава всяка негативна енергия, която се е натрупала в него в продължение на години. Тогава започват да ви се случват неприятности и то не само в любовен план, както гласи поверието. Първа ваша задача е да се отървете от това огледало и всички негови фрагменти, за да отрицателната енергия напусне къщата ви. Важно е никога да не се оглеждате в счупено огледало, дори докато го изхвърляте, за да не привличате неприятности към него.

Тези 8 неща пазят дома ви от злини и лош късмет!

Напукана посуда

Според учени напуканата посуда нарушава енергията на храната и я прави опасна за здравето. Колкото и да харесвате някоя чиния, ако тя е пухната или олющена, то по-добре се отървете от нея веднага. Една чаша например символизира вашето семейно щастие. Защо да я държите в дома си, ако тя е символ на семейство с проблеми? Освен допълнителни раздори, тя няма да ви донесе нищо повече.

Моментално изхвърлете от дома си тези 7 неща, носят безпаричие, нещастие и болести!

Спрял часовник

Часовникът е много свързан дома чисто енергийно. Той е символ на времето и спокойствието. Ако часовникът ви се развали, то най-добре го занесете на ремонт незабавно, а ако няма как да бъде оправен, колкото и да ви е жал, просто го изхвърлете.

Изкуствени цветя

Не е препоръчително да имате такива в дома си. Това може да привлече неприятности, болести и смърт в семейството ви. Те са символ на раздяла с близки хора. Това важи и за всички увехнали и изсъхнали истински цветя.

Веднага изхвърлете тази гадост от дома си! Тя привлича бедност, разруха и смърт!

Снимки на починали роднини

Опитайте се да премахнете от всички видими места в жилището ви снимките на вашите починали близки. Това е портал към мъртвите и носи само неприятности.

Стара метла

От древни времена метлата се счута за вещ от първа необходимост в една къща. Много ритуали са свързани с нея. Смята се, че тя трябва да е запазена и в добър вид. Щом тя започне да се разваля от прекалената употреба, е редно да се отървете от нея, защото привлича лошата енергия.Тя води до бедност и отчаяние собствениците на жилището./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

iasannia

iasannia 27.05.2019 14:51

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz

йокин

йокин 27.05.2019 19:17

Осмо,по ред,а ПЪРВО ПО ИЗПЪЛНЕНИЕ,ЖЕНАТА.

Dimi

Dimi 27.05.2019 19:43

А най добре напуснете жилището и отидете в пещера! Не вземайте със себе си нищо и ще останете безсмъртни.

Sonyaen

Sonyaen 31.05.2019 19:14

Пустяки! --- Правдоподобно. скачать fifa, скачать fifa или [url=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html]скачать crack fifa 15[/url] скачать фифа

Olyaen

Olyaen 03.06.2019 13:55

Какой хороший топик --- Супер просто супер скачать fifa, скачать fifa а также сайт ea sports скачать fifa