logo

Тези признаци издават, че причините за стреса и гнева ви се крият във вашия дом!

Тези признаци издават, че причините за стреса и гнева ви се крият във вашия дом!

Фън шуй е древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията. А енергията е навсякъде. Затова, ако се замислите за няколко секунди, ще разберете, че ако в дома ви има негативна енергия, и нещата в живота ви няма да се случват по правилния начин! 

Днес ще ви разкажем повече за 4 признака, които сигнализират, че енергията в дома ви е причина животът ви да е изпълнен със стрес и гняв. Както и за това какво трябва да направите, за да избегнете най-разпространените грешки, които привличат лошата енергия!

Безпорядъкът предизвиква стрес

Едно от главните правила на Фън шуй е никакъв безпорядък. Енергията трябва да може да се разпространява свободно в дома ви. Безпорядъкът нарушава потока на енергията и я превръща в негативна. 

Започнете с онези места, които ви притесняват най-много и отделете някакво време, за да почистите това помещение. 10-15 минути дневно са достатъчни, за да се отървете от всички неща, които не обичате или от които отдавна нямате нужда! 

Въздухът трябва да е чист и в помещенията да мирише добре

Растенията, които пречистват въздуха, поглъщат токсините и електрическите замърсители. Затова и колкото повече растения имате, толкова по-добре.

Енергията е всичко и навсякъде. Запомнете, че когато се карате с партньора си или детето, когато спорите с някого по телефона, тази негативна енергия се движи в дома ви. 

Счупените вещи предизвикват чувство на отчаяние

Счупените кутийки, пукнатата посуда, дори и малките дупчици по дрехите - това са само част от примерите, които възпрепятства жизнеността на дома ви! Обозначете с червени табелки всички онези вещи, които се нуждаят от ремонт. А когато поправите всичко, махнете червените етикетчета и това ще се превърне в символ на положителната промяна. 

Спрете да блокирате вратата за нови възможности

Според Фън шуй входната врата трябва да бъде чиста и свободна от всякакви препятствия като пакети и обувки. Освен това, тя трябва да се държи леко открехната. Първото, което виждате, когато отворите вратата, задава тон на всички останали впечатления. Затова е добре в това пространство да сложите някакво прекрасно произведение на изкуството, мебел или някакъв друг предмет, който предизвиква радост за сетивата. /jenata.blitz.bg

Коментирай

дядо Каракоч

дядо Каракоч 12.04.2019 13:49

Тя трябва да се държи леко открехната. Чудесен начин да поканиш всеки да си "купи" по нещо.