Тя разбра какво е направил мъжът й на ергенско парти и побесня

Тя разбра какво е направил мъжът й на ергенско парти и побесня

Семейните отношения могат да бъдат доста сложни и решението на проблемите понякога е трудоемко начинание

Всички сме наясно, че семейните отношения понякога могат да бъдат доста сложни. Да – в началото всяка връзка е страхотна и отношенията са идеални, но с времето нещата могат да се променят.

От jenata.blitz.bg попаднахме на една история, която доказва всичко това.

И така – става въпрос за жена на има Ани. Оказа се, че тя е научила наскоро за забавлението на съпруга си по време на ергенско парти и не можа да му прости

Ани, която се омъжила преди по-малко от месец, разбрала какво правил съпругът й на чуждо ергенско парти и се обърна за съвет към секс треньора Рич Джузвик. 

Според Ани съпругът й посетил стриптийз клуба за ергенското парти на годеника на сестра си. Тя признава, че това е разбило сърцето й и сега не може да прости на съпруга си.

„Той каза, че не е направил нищо лошо там, но беше в клуба до два часа през нощта. Отвратена съм от самата идея за стриптийз клубове, където жените се третират като сексуални обекти, не мога да избия тези мисли от главата си“, написа тя.

Юзвяк отбеляза, че този случай е добра причина да сравните очакванията си с реалността.

„Има хора, които обичат секса с хора, които обичат, и секса с непознати по много различни причини. Обективизирането не винаги е лошо (има място за него дори в уважителните отношения). 

Стриптийз клубовете могат да осигурят усещане за свобода на хората от двете страни на полюса. За зрителя те могат да бъдат алтернативен начин да изпита нещо като секс, без да прекрачва границата“, каза секс треньорът.

Специалистът насърчи съпрузите да обсъдят различните си възгледи относно свободното време и личните граници, ако този диалог вече не се е състоял.

„Въпреки че смятам, че релаксирането за удоволствията, от които се нуждаят нашите партньори, често е най-добрият начин да се справим с определени неизбежни ситуации, нормално е да не мислите по този начин. 

Не трябва да страдате и ако смятате, че ходенето му в стриптийз клуба нарушава някое от вашите споразумения, говорете и изработете взаимно приемливи правила на поведение“, заключи той. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!