logo

Ученик се засрами от еднокракия си баща и го помоли никога да не прави едно нещо! Да, но жестоко съжали (СНИМКИ)

Ученик се засрами от еднокракия си баща и го помоли никога да не прави едно нещо! Да, но жестоко съжали (СНИМКИ)

Родителите – те са тук, за да ни обличат, да ни хранят и безспорно да ни притесняват. Точно в такава нелепа история е попаднал и 16-годишният Деймън. Щом започнал първият му учебен ден в новото училище еднокракият му баща направил нещо, от което момчето потъна вдън земя от срам.

Семейството на Деймън – баща му Дейл и майка му Рошел, живеят в американския щат Юта, където всички ученици се взимат от училищен автобус.

Щастлив от факта, че синът му тръгна отново на училище Дейл решил да…помаха на сина му щом се качи в автобуса. Именно това засрамило 16-годишния младеж, който помолил майка му да каже на баща му повече да не го прави. И това се оказа най-голямата му грешка.

Не че нещо, но от тогава за ужас на Деймън и за удоволствие на Дейл той толкова се амбицирал, че решил да му маха всеки ден, при това в различни костюми.

„Когато го направи първият ден бях в шок. Не искаш да видиш баща си да се облече в сватбена рокля и да ти маха, докато си със съучениците си в автобуса”, спомня си с ужас Деймън.

Баща му споделя, че за всичките си костюми е „пръснал” около 50 долара, тъй като ги взима назаем от съседи. Неочаквано, но „махащият еднокрак баща” се превърна в хит в мрежата и всички гледат в захлас превъплъщенията му.

Ако искате и вие да се развеселите, разсмеете и разведрите, то вижте в какви различно роли влиза „махащият еднокрак баща” – от Малката русалка до булка, през каубой и какво ли още не. Гледането си заслужава! / jenata.blitz.bg
 

 

Коментирай

7777777

7777777 31.08.2018 8:51

Браво на този баща.

Анжела Василева

Анжела Василева 31.08.2018 13:40

Сладур! Разсмя ме. :)

БРАВО

БРАВО 31.08.2018 21:26

Онова е джендърче..личи му