logo

Вдовицата на Шарлопов сподели нещо уникално за щерка му Ева (СНИМКИ)

Вдовицата на Шарлопов сподели нещо уникално за щерка му Ева (СНИМКИ)

Неотдавна мрежата изпадна в ступор от снимките на вдовицата хотелиера и милионер Стефан Шарлопов. Бояна направи нещо доста странно в личния си фейсбук профил, а мнозина нейни приятели се притесниха, че може семейството й да е сполетяно от нова трагедия. 

Ден след това от jenata.blitz.bg пък показахме снимки на една от дъщерите на покойния Шарлопов. Ева изненада всички майки с това, което написа.

Сега обаче двете дами отново успяха да изненадат всички. Причината за това са думи, които вдовицата на Шарлопов написа за щерка му Ева.

Бояна реши да сподели публикация на Ева и написа „Успех, Евче!“. Под снимката имаше следния текст, който бе споделен от профила на щерката на Шарлопов:

„Един нов проект и едно ново предизвикателство!

Преди няколко години имах възможността да участвам в Международна изложба на котки по системата ЦФА / Cat Fаncier's Assosiation / , която се проведе в София. Това беше незабравимо преживяване за мен. Атмосферата, динамиката, невероятно високото ниво на котките от цяла Европа и Русия, които участваха, професионализмът на съдиите са неща, които не мога да забравя и съм убедена, че това важи за всеки, който се е докоснал до подобно събитие. За огромно съжаление тези изложби не са провеждани в България в последните 5 години. 

С подкрепата на мои познати и ентусиасти решихме да възобновим този "празник" за любителите на елитни породисти котки и да го развием в един грандиозен проект, като съчетаем изложбата със Зооревю, в което ще се включат почти всички водещи вносители от бранша , ветеринарни консултанти и различни технологични иновации, които са неизменна част от живота на съвременния човек отглеждащ домашен любимец. Имаме огромна подкрепа и очакваме участие на котки от България, Белгия, Холандия, Швеция, Швейцария, Австрия, Франция, Испания, Италия, Германия, Русия, Македония и Украйна. Поканили сме 8 от най-уважаваните съдии на ЦФА от САЩ, Белгия, Германия и Украйна. Изключително благодарни сме на всички наши партньори, които решиха да се включат в Зооревюто, като се надявам да се присъединят и още, за да можем да предложим на нашите посетители един завършен продукт, на който освен емоционална наслада от срещата с едни най-добрите представители на породите котки в Европа, ще могат да получат и разнообразна и квалифицирана информация за всичко свързано с правилното и качествено отглеждане на домашните им любимци! 

Уверена съм, че мероприятието, което организираме ще е една прекрасна възможност за осмисляне на уикенда и зареждане с позитивна енергия за всеки, който реши да го посети! Изказвам специални благодарности на хотел Рамада, за това, че прие да бъде наш партньор и домакин на събитието, което ще се проведе в зала “Диамант” на 30-ти и 31-ви март!

Ще се радвам да ви видя там!

Ева Шарлопова
Председател на Bulgaria's Cat Fanciers клуб“.

Непосредствено преди това пък младата майка Ева бе публикувала снимка на котката й и написа: „Mr “Santalas Quissico” е готов за CFA изложбата следващия месец“. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Много страдате за умрелия. Личи си.

Много страдате за умрелия. Личи си. 02.03.2019 13:31

Да ви е..а простотиите.

ДИДО

ДИДО 02.03.2019 14:42

Вдовицата се казва Бояна , а не Боряна !!! Прочетете поне от Фейсбука й , нали сте грамотни журналисти ?????

Браво г-жа Шарлопова

Браво г-жа Шарлопова 02.03.2019 15:37

Каква гениална идея ви е осенила! Ами то от кифли какво да очакваш :)

OMG

OMG 02.03.2019 15:40

Мислех,че тия двете са по умни.

Извън закона

Извън закона 02.03.2019 19:19

Заглавията обаче ме кефят винаги са шокиращи,уникални,невероятни и т.н СЕНЗАЦИЯ да има а всъщност НЯМА

лесно е да си вдовица.....

лесно е да си вдовица..... 03.03.2019 11:56

....когато си наследил милиони !