logo

Влюбени си купиха къща и започнаха ремонт, съпругът откри нещо в стената, което ги шокира

Влюбени си купиха къща и започнаха ремонт, съпругът откри нещо в стената, което ги шокира

Двамата купили жилището от скромен и симпатичен господин, който впоследствие се оказва, че изобщо не е толкова скромен, а в къщата му дреме голяма тайна

Всеки човек мечтае да си купи жилище и там да свие гнездо - да си създаде дом. Именно за такъв случай ще ви разкажем днес.

Парите ще потекат към вас като реки, направите ли това пред огледалото

Тим и Кристина са младо семейство, което скоро сключило брак, решило да си вземе къща. Когато обаче започнали да правят ремонт нещата се обърнали надолу с главата. 

Докато дупчили една от стените съпрузите се натъкнали на кошмарна находка, която винаги ще е пред очите им и никога няма да забравят. 

Двамата купили къщата от скромен и симпатичен господин, който впоследствие се оказва, че изобщо не е толкова скромен, а в къщата му дреме голяма тайна.

Когато Тим започнал да прави дупка в стената, за да монтира контакт, той забелязва нещо необичайно вътре. След като той и жена му се вглеждат по-отблизо, те вадят от дупката куп празни кутии от цигари и виагра.

Съпрузите били ужасени от ситуацията, в която са изпаднали и се чудели как господинът не се е отървал от боклука, преди да им продаде къщата, а ги е оставил да се оправят сами с „изобретението“.


- Нямахме представа, че ще намерим нещо в стената. а не говорим, че количеството, което извадихме е внушително. Изкарахме цяла торба с боклук, разказва жената Кристина.
Кристина заяви, че в началото е била бясна, но след това е започнала да се смее на ситуацията и дори решила да я сподели в "Туитър". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Николай

Николай 18.03.2023 17:36

Нещо по тъпо не можах те ли да измислите ?

НикогаПовечеСДС-Чума

НикогаПовечеСДС-Чума 19.03.2023 13:14

След 35 г.опростачване на нацията,чието начало постави СДС-Шайката под руководството на шпионите от Козяк, какво чудно има,че у на няма журналистика ,а има кенеф- медии,в които е бъкано с такива "журналисти".

НикогаПовечеСДС-Чума

НикогаПовечеСДС-Чума 19.03.2023 13:16

След 35 г.опростачване на нацията,чието начало постави СДС-Шайката под ръководството на шпионите от Козяк, какво чудно има,че у нас няма журналистика ,а има кенеф- медии,в които е бъкано с "журналисти",сдобили се с псевдонима"мисирки".