logo

Внимание! Тези 7 неща крадат енергия и ви съсипват!

Внимание! Тези 7 неща крадат енергия и ви съсипват!

Истинските жени могат да бъдат щастливи, когато се чувстват обичани майки, съпруги или професионалисти в областта си. За да постигнат всичко това обаче им помага женската им енергия, която за съжаление е много чувствителна към определени неща. Може мъжете да не обръщат внимание на някои работи, но те да са способни да избодат очите на жената.

В следващите редове ще намерите няколко неща, които са енергийни вампири и отнемат от силата на всеки. Така жените стават непълноени у дома, в леглото и в работата си!

Боклук, мръсотия и разпръснати неща

Един мъж може да прекоси планини от чорапи и дрехи, разпръснати по пода, и да си свърши работата Жените обаче сме по-уязвими същества, така че гледката на всичката мръсотия гиподтиква към стрес. По природа дамите са пазители на комфорта у дома. Когато всичко това се обърка, то това може да убие всякаква сексуалност у дамите.

Безсъние

Учени многократно са заявявали, че една жена ще изглежда млада и привлекателна, ако има хубав и здрав сън. Нарушаването му води до раздразнение у нежния пол. Това влияе отрицателно на състоянието на кожата и причинява преждевременно страреене. Дами, старайте се да спите поне по 8 часа в денонощието.

Сексуално недоволство

Лошият секс се отразява негативно физически и психически на жената. Една жена цъфти, само когато се чувства желана, обичана и секси. Когато обаче вече сексът стане скучен, неудовлетворителен или се практикува рядко, то нежният пол се съсипва, а в душата на всяка дама започват да се прокрадват съмнения и комплекси.

Разочарование и чувство за вина

Понякога търсенето на недостатъци и безкрайното чувство за вина руши женската енергия. Жените и мъжете освен това реагират различно на критиките. Мъжете обикновено се бранят със зъби и нокти, докато жените бързо се признават за виновни и се комплексират.

Липса на хоби

Ако една жена има много свободно време, вместо да си намери хоби илида се запише на някакви интересни курсове, то тя се впуска в размисли за живота си и търси грешки с половинката си или пък неволно го кара да ревнува от някой неин приятел или колега. Една жена само разрушава себе си и живота си, ако няма хоби.

Прекомерно висене в социалните мрежи

Психолози твъдят, че колкото повече време прекарваме в социалните мрежи, толкова по-уморени и изнемощели ставаме.

Клюки и интриги

Приятелите играят много важна роля в живота на всяка жена. Ако обаче една приятелка прекарва цялото си свободно време в обсъждането на други хора и плетенето на интриги, то така се опустошава емоционално. Тези неща просто сочат, че една жена се нуждае от презареждане.

Коментирай

tha_Movieman777

tha_Movieman777 25.05.2018 21:56

поне три неща са верни за мене