logo

Защо сънуваме починали роднини? Отговорите ще ви шокират

Защо сънуваме починали роднини? Отговорите ще ви шокират

Смъртта на близък роднина е голям шок за всеки човек. Често хората мечтаят за починали близки и такива мечти плашат мнозина. Повечето се страхуват, че починалият идва при тях и го призовава в света на мъртвите.

Това отчасти е вярно, но починалите роднини не винаги предвещават смърт насън. В този случай е необходимо да се вземат предвид много подробности и да се разбере във всеки конкретен случай. Има няколко от най-често срещаните опции.

Сънувате починалия, сякаш е жив

Ако насън прекарвате време с починалия си роднина, сякаш все още е жив, този сън не е лош за човека. По този начин обаче починалият иска да напомни за себе си, тъй като му се струва, че го забравяте. За да го успокоите, посетете гроба - той трябва да бъде почистен, ако отдавна не сте правили това. По време на посещението си носете със себе си цветя и ги оставяйте на гробището.

Какви имена носят жените, които са обречени да бъдат богати

Сънувате починалия, но знаете, че той не е жив

Обърнете внимание на детайлите на съня. Какво правеше този човек? Какво направи? Може би си спомняте или окото ви е хванала някаква дреболия или предмет. В този случай починалият роднина иска да ви предупреди за предстоящата опасност. Той иска само най-доброто за вас и иска да ви предпази от това, което може да се случи.

Бягайте далеч от жените, които носят тези 4 имена!

За да разберете за какво предупреждава роднината ви, струва си да разгледате по-отблизо подробностите в съня си. Например, карали сте кола с починалия, което означава, че трябва да бъдете внимателни по пътищата.

В някои случаи роднините могат да ви кажат правилния изход от ситуация, която ви тревожи. Това не се случва директно, но и чрез знаци. По този начин човекът се опитва да ви помогне и да ви поведе по правилния път.

Покойник ви моли за нещо

Такива сънища често се сънуват от най-близките роднини на починалия. Ако той ви поиска нещо, тогава трябва да отидете до гроба и да го занесете. Често те могат да споменават личните си неща, но понякога се случва и той да се нуждае от нещо, което не съществува. В този случай си струва да занесете цветя и сладкиши на гроба.

По-добре е да се изпълнят всички други искания на починалия и това не се отнася само до това, което той иска за себе си. Той може да ви помоли да отидете на църква или да купите нещо за къщата. Всичко това трябва да се спазва стриктно./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

NIAKOI

NIAKOI 08.03.2021 6:31

i koi garantira che tova e viarno....

sheitan

sheitan 08.03.2021 9:02

Тц! Гарантирано от БЛИЦ!

Tц!

Tц! 08.03.2021 13:35

Tъйпaнapи, xората не мечтаят за починали роднини, а ги сънуват... И престанете с тия детайли, подробности се казва... Време ви е и друго да вземете от английски, второто значение на детайли е име, адрес и т.н. Госпожице блиц-полуграмотна, а мога ли да узная детайлите ви, ха-ха-ха...