logo

Жена разкри чуден трик за миене на плодове и зеленчуци, хиляди абонати й благодарят СНИМКИ

Жена разкри чуден трик за миене на плодове и зеленчуци, хиляди абонати й благодарят СНИМКИ

В кратък клип потребителката на Tik Tok показва, че за целта използва не мивка, а миялна машина

Жена засне видео, в което демонстрира свой собствен и уникален начин да измие всички плодове и зеленчуци наведнъж. Потребителката с псевдоним smilelop публикува клипа в TikTok. В коментарите хората й благодариха за блестящата находка.

Тази къща струва само 2 лева! Ето каква е причината все още никой да не я купува СНИМКИ

В кратък клип жената показа, че използва не мивка, а миялна машина. Първо тя поставя всички плодове и зеленчуци вътре. Повечето от плодовете и зеленчуците се подреждат отделно в горните редове, а отдолу оставя място за горските плодове, които поставя в малки пластмасови контейнери.

Поставила всички продукти, тя добавя бял дестилиран оцет в отделението за почистване. След това тя настройва програмата за бързо измиване и затваря вратата на съдомиялната машина. В края на цикъла потребителката показва резултата: зеленчуци и плодове не са засегнати от такова измиване, а същевременно са чисти и готови за консумация или готвене.

 

Повече от милион души вече са гледали видеоклипа, който получи почти осем хиляди харесвания. В коментарите мнозина оцениха остроумието на жената.

Невероятно! 7 приятелки купиха имение за над 1 милион лева, за да остареят заедно (СНИМКИ)

"Благодаря за съвета! Оказа се много по-лесно от миенето на ръка”, пише един от потребителите. Друг потребител подчерта, че това определено ускорява процеса на измиване.

Имаше и скептично настроени към тази опция. „Тези плодове ще се разпръснат във всички посоки“, пише един потребител./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Ути

Ути 13.09.2020 13:11

Аз пък слагам в пералнята домати,пипер и други подправки и си правя лютеница.