logo

3 зодии са родени да бъдат богати, магнит са за пари

3 зодии са родени да бъдат богати, магнит са за пари

В следващите редове ще ви разкрием кои са те според астролозите

Вярвате ли в астрологията и че част от съдбата ви е предопределена? Какъвто и да е отговорът, то тази статия ще ви е интересна при всички положения.

Ето за какви опасности трябва да бъдат нащрек зодиите тази есен

Според астролозите има три зодии, които могат да се нарекат галеници на съдбата. Те сякаш са създадени, за да бъдат богати, а парите влизат в портфейла им ей така.

При някои зодии е лесно, при други не чак толкова, но резултатът винаги е един и същ - тлъсти пачки в банковата сметка. Ето кои са тримата късметлии.

Овен
Той е нетърпелив, амбициозен и независим. Овните принадлежат на огъня и имат специална харизма, те са много отдадени на всичко, с което се захванат. Нямат кой знае колко спокоен темперамент, те не забравят целите си и рано или късно постигат това, което са си поставили като задача. 

Именно тези качества им позволяват да намерят задачи, които рано или късно им носят пари. В класацията за най-богатите хора има 11 представители на този знак.

Тлъсти пачки политат към 4 зодии тази есен

Дева

Тези знаци са елегантни, организирани и мили. Девата е вторият земен знак и олицетворява справедливостта и чистотата. Девата въплъщава принципа за реда, победата на разума над чувствата, способността да се види всичко в детайли. 

В стремежът си към най-доброто Девата забелязва недостатъци във всичко около нея и изисква повече. Именно заради това девите се радват на финансов просперитет. 

В списъка на най-богатите хора на планетата 13 души  са били от зодия Дева.

Телец

Телците са много земни и вдъхват сигурност. Те са влюбени в живота и много практични личности, знаят как да работят, кога да проявяват търпение. Може да чакат дълго за подходящите условия, но търпението им винаги им се отплаща подобаващо. Лесно се адаптират към нови и непознати условия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Нина  Ненова

Нина Ненова 24.09.2021 15:40

Със удоволствие чета хороскоп и вярвам Очаквам със нетърпение нови статии

Анонимен

Анонимен 25.09.2021 23:02

Направо откъде ги измисляте тия статии?Комшията на долния етаж е зодия Овен и е на 73 години.Откакто го помня, близо 40 години,той едва връзва двата края.