logo

4 зодии ще срещнат любовта през октомври

4 зодии ще срещнат любовта през октомври

Слушайте сърцето си, то знае правилните отговори

През октомври шансовете да срещнете сродната си душа и да заживеете в пълно щастие се удвояват. Да, но само за четири зодиакални знаци.

За тях звездите подготвят приятни изненади през октомври 2019 г. 

Онези, които все още не са намерили своята сродна душа, ще могат да го направят.

Ето и кои 4 зодии ще срещнат любовта през октомври:

Овен 
През октомври звездите прогнозират сериозни промени в личния живот на Овен. Самотните представители на този зодиакален знак имат голям шанс да посрещнат сродната си душа. 

А тези, които вече са влюбени и изграждат връзка, имат шанс да укрепят съюза. Жените Овни пък могат да се подготвят за предложението за брак. 

Дева 
Още през октомври Девата ще има важна среща. Но трябва да се внимава. По своето естество представителите на тази зодия са много доверчиви и романтични, затова винаги трябва да имат това предвид. 

Новите познанства ще изглеждат обещаващи, но няма да донесат нищо друго освен разочарование. 

До края на октомври обаче може да се появи човек, който е идеално подходящ за сериозна връзка. 

Водолей 
Още в началото на октомври 2019 г. някой Водолей ще осъзнаят, че ярките краткосрочни романи не са толкова добра идея. Представителите на тази зодия ще започнат да обръщат внимание не на темперамента и външния вид на избрания, а на неговата интелигентност и надеждност. 

Затова в средата на октомври Водолеят ще има възможност да срещне половинка си.

Скорпион 
За Скорпионите няма да е лесно да направят важен избор в личния си живот. Представителите на тази зодия няма да знаят кой път да изберат. 

Наистина през октомври двама души ще се борят за вниманието ви наведнъж. Скорпионите трябва да слушат сърцето си, то знае отговора. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай