logo

Астролог посочи 10 неща, които всеки трябва да направи преди 5 ноември, за да му потръгне в живота

Астролог посочи 10 неща, които всеки трябва да направи преди 5 ноември, за да му потръгне в живота

Не се закачайте за себе си, смело се спуснете към всичко ново

Според водещата и астролог Алена Николская, през следващите три седмици Венера ще бъде в знака на Стрелец и това е чудесно време за най -положителните промени.

Ето какво е необходимо.

1. Отворете се към света

Не се закачайте за себе си, смело се спуснете към всичко ново. Излезте от зоната си на комфорт и вселената ще ви се отплати.

2. Погледнете по-широко ситуацията и бъдете по-свободни

Звездите ви съветват да се борите с консерватизма и да станете по-свободни във възгледите си. Този подход обещава появата на нови възможности, запознанства и съвети за решаване на проблеми.

Павел Глоба: 3 зодии ще се радват на финансов успех до края на годината

3. Дайте свобода на партньора си

Опитите да се ограничи любим човек могат да ви бутнат от правия път. Вместо това е по -добре да организирате вълнуващо свободно време заедно. Според астролога съвместното пътуване, което ще ви сближи, ще бъде отлично решение.

4. Правете това, което никога не сте правили

Стрелецът е знак на новатори, така че е време да го откриете. Опитайте се да намерите в себе си онези аспекти, които никой не е виждал... дори и вие самите. И смело се заемете с това, което отдавна искате да постигнете.

5. Внимавайте с разходите си

По това време ще има голямо изкушение да се сбогуваме с финансите, но звездите предупреждават: парите си струва да се харчат, само след внимателно претегляне на плюсовете и минусите.

6. Включете се в образованието

Сега е подходящият момент да покорите върховете в областта на образованието. Трябва да прецените какви нови умения можете да получите, за да подобрите финансовото си състояние.

Ето за какви опасности трябва да бъдат нащрек зодиите тази есен

7. Запознайте се с нови хора, докато пътувате

За тези, които търсят сродна душа, е подходящият момент да отидат на пътешествие. При такива обстоятелства е много вероятно да срещнете съдбата си.

8. Приемете помощ от други хора

Не бива да се справяте сами с всички трудности. Ако осъзнаете, че е необходима помощ, в живота ще се появи правилния човек, казват звездите.

9. Правете това, от което преди се страхувахте

Сега е подходящият момент да предизвикате себе си. Най -лошите начинания ще се окажат успешни и ще доведат до личностно израстване.

10. Контролирайте храненето си

Венера в Стрелец прогнозира, че по това време може да се събуди необуздан апетит. За да избегнете храносмилателни проблеми, трябва да сте по -внимателни с храненията си и да не преяждате. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай