Астрологът Влад Рос с пълен хороскоп за април месец

По думите му месецът обещава да бъде спокоен за някои знаци, но някои все пак ще трябва да се напрегнат малко

https://jenata.blitz.bg/horoskop/astrologt-vlad-ros-s-plen-xoroskop-za-april-mesec Jenata.blitz.bg
Астрологът Влад Рос с пълен хороскоп за април месец

Април месец наближава с пълна сила. И може би точно заради това много хора искат да знаят за какви изненади на Съдбата да се приготвят през новия месец.

Наскоро от jenata.blitz.bg споделихме, че има точно три зодии, които ще бъдат застигнати от невиждан успех през април месец.

Сега обаче световноизвестният астролог Влад Рос реши да направи пълен хороскоп за задаващия се месец.

По думите му месецът обещава да бъде спокоен за някои знаци, но някои все пак ще трябва да се напрегнат малко.

„За някои зодии идат най-добрите дни. Други обаче да се подготвят за проблеми“, каза астрологът.

Ето го пълния хороскоп на астролога Влад Рос за април месец:

Овен
През април Овните трябва да се опитат да не отлагат решаването на важни задачи за по-късно. Почти всички планети са в техния знак, така че късметът и успехът ще станат техни приятели в близко бъдеще. 

Не се отклонявайте от плановете си, каквито и препятствия да възникнат по пътя. Съдбата ще ви даде реален шанс да се доближите до целта си, особено в кариерата. 

Само от самите Овни зависи дали ще го използват или не. Тези Овни, които са мечтали да си намерят нова работа, могат да го направят. И ако легнете на дивана, нищо няма да се случи.

Телец
През април Телецът може да се замисли за истинските ценности. По-добре е да изместите всичко ненужно на заден план и да се отървете от ненужните приятели. Може да възникнат ситуации, които ще променят живота ви. 

Любовният хороскоп съветва да започнете връзка този месец, но трябва да се пазите от романи със служители. Въпреки това в края на месеца ще има добра ситуация. В края на април може да направите голяма покупка под формата на недвижим имот или кола.

Близнаци
Този месец Близнаците може да имат проблеми с избора. И всичко това, защото не могат да разберат себе си. Поради това времето ще бъде загубено. 

По-добре е да се концентрирате върху нещо полезно - работа или самообразование. Можете също така да отделите време за семейни проблеми. Слушайте семейството и приятелите си. 

И най-важното е, че трябва да потърсите нов кръг от интереси. Започнете да учите нов език и отидете на море.

Китайски хороскоп: Невиждан успех за 3 зодии през пролетта

Рак
Раците не трябва да се страхуват да се отдалечат от обичайния си начин на живот. Можете да намерите нови приятели, съмишленици, партньори. Ако вътрешният ви глас ви казва, че е време да смените работата си, направете го.

По отношение на кариерните амбиции всичко трябва да е наред, но внимавайте с началниците си. Една грешна дума и можете да се карате. Не допускайте никого в плановете ви. Разчитайте на собствените си усилия.

Лъв
Лъвовете трябва да укротят нрава си. През този период трябва спокойно да се занимавате с рутината си и да отлагате големите неща. Възможно е да възникнат здравословни проблеми. 

Хубаво е да изхвърлите ненужните неща и да освободите място за нови. Така Лъвовете скоро ще постигнат успех. Пролетта ще направи Лъвът необичайно привлекателен в очите на другите, така че можете да промените имиджа си. 

В професионалната си дейност Лъвовете ще трябва да работят много, но трудът ви ще бъде възнаграден, особено в края на месеца. 

В личния си живот Лъвовете ще бъдат неустоими. Няма да е нужно да правите нищо, звездите вече ще ви дарят със сексапил и чар. Струва си да разгледате по-отблизо непосредственото си обкръжение, тогава може би ще намерите някой за себе си.

Дева
През април Девите трябва да се хвърлят в любимия си бизнес, където да постигнат добри резултати. Много ще зависи от това какви усилия ще положите, за да разрешите възможно най-много належащи проблеми. 

В професионалната си дейност ще имате нужда от умение, за да се справяте с поставените задачи. Основното нещо е да сте упорити, но без да бързате. 

В личния си живот може да срещнете критика, дребнавост и благоразумие от партньора. Опитайте се да установите хармония в себе си. Можете да вземете курс на козметични манипулации.

Нагоре по кариерната стълбица: 2 зодии да се готвят за повишение в работата!

Везни
Не бива да си губите времето с глупости. Усилията, положени наскоро, бяха напразни. Като цяло можете да си отдъхнете, защото април не ви обещава сътресения. 

В личния живот желанието да се изразявате много ярко и натрапчиво ще бъде неблагоприятно. По отношение на здравето всичко трябва да е наред и стабилно.

Скорпион
Трябва да останете на повърхността, да създадете полезни контакти и да разрешите стари проблеми. Обикновено имате късмет с приятели и покровители, така че април ще ви даде още един шанс да срещнете мъдър и влиятелен човек. 

В работата трябва да се концентрирате върху решаването на важни въпроси. Също така си струва да обърнете внимание на рутината си. 

В личния живот може да ви липсва чувствителност и гъвкавост към партньора ви. Избягвайте неприятните разговори и не давайте съвети на близки, освен ако те не ви поискат.

Стрелец
Април ще ви донесе големи проблеми в работата. Що се отнася до личния ви живот, по-добре е да насочите силата и енергията си към създаване на мир. Имате нужда от здрав гръб, който ще ви помогне да понесете проблемите на работното място по-малко болезнено. 

Сложният ви характер може да ви подтикне към промени, но е по-добре да ги отложите, защото не обещават успех, особено през първата половина на месеца. Но втората половина на месеца ще бъде по-спокойна.

Козирог
Козирозите се съветват да вземат решение за съюзници и да избират внимателно хората, защото ще трябва да се справят с тях повече от един месец. Сред близките ви има хора, които ви разбират, така че трябва да се вслушате в техните съвети. 

Отношенията с колегите ще са добри, така че не са изключени нови възможности. Но на любовния фронт няма да е лесно, защото Козирозите създават трудности за себе си и след това героично ги преодоляват.

Водолей
Април ще даде възможност на Водолеите да укрепят позициите си на работното място, да привлекат колкото се може повече пари, да определят кои колеги забавят процеса и с кого могат да се сближат. 

Ще имате шанс не само да постигнете ново място под слънцето, но и да разрешите належащи проблеми. Основното нещо е да премахнете съмненията относно вашата кариера и финанси, които преди това ви измъчваха. 

Можете да спечелите от лотарията, да получите бонус или нова заплата. Но отношенията ви с любимия човек се нуждаят от възстановяване. Направете крачка назад от предишната си връзка, защото може да се върне. Бъдете искрени, тогава всичко ще бъде наред.

Риби
Този месец Рибите ще трябва да проявят усилия и търпение. Към всичко трябва да се подходи философски. 

Обърнете повече внимание на три основни неща през април – общуването с близките, работата и здравето. Бъдете внимателни с новите проекти, особено с тези, които ви будят съмнения. 

В личния си живот не трябва да променяте никакви решения. Има опасност от развод с любимия човек. Ако има разногласия с роднини, тогава трябва да ги разрешите и да намерите компромис. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Горещи

Коментирай