logo

Безкрайно точен хороскоп за октомври, 3 зодии ги чакат огромни проблеми след 10-ти!

Безкрайно точен хороскоп за октомври, 3 зодии ги чакат огромни проблеми след 10-ти!

Астролозите ни представят точна прогноза за октомври: важни небесни комбинации, астрологични тенденции от втория есенен месец и основни препоръки за всеки знак от Зодиака.

Вторият есенен месец ни обещава непрекъснат цикъл от събития. Октомври се отличава ясно с няколко периода - всеки със собствена стойност. Първите 9 дни ще протекат под благоприятното местоположение на Меркурий и Слънцето в знака на Везни - ще бъде почитана упоритата работа, спокойствието и самодисциплина. Вторият период (10-30 октомври) ще пренесе влиянието на Меркурий в Скорпион. Ще бъде страхотно време за творчество, любов и прозрения, дължащи се на проблясъци на интуицията и игри на подсъзнанието. Напрежението, илюзиите и хаосът този месец ще бъдат добавени от Венера, която ще бъде в ретроградация си период от 5 до 30 октомври. И основният инструмент, който ще ви помогне да намерите правилния път в живота, ще бъде мъдростта и съветите на астролозите.

Овен

През октомври много Овни ще имат възможност да се обучават в бизнес сферата. Срокове, непрекъснати срещи и планирани ще бележат месеца за тази зодия, но представителите й лесно ще се справят с всичко. Добр е да се погрижите за здравето си и да отидете на лекар, дори и за профилактичен преглед. На личния фронт на Овена има пълно спокойствие. На 11 октомври се очаква положително влияние от Марс и Венера. Може да се състои важна среща, която ще изиграе огромна роля в живота ви.. Останалата част от месеца обещава да бъде много продуктивна. Трябва да сте по-внимателни с пароли, преводи, пари и документи през октомври. Може да имате незначителни, но трудни загуби в личния си живот.

Телец

Октомври е малко вероятно да се стори лесен на Телците. Ретроградната Венера ще ги накара да изпитват известно объркване и ще се дразнят на дреболии. Тези чувства обаче могат да бъдат преодолени с повече творческа и интелектуална работа. Венера в Скорпион също обещава доста драматични преживявания, свързани с появата на един важен човек в живота ви - добре дошъл, но всъщност нежелан. Влиянието на Скорпиона ще ви накара да се изкушавате по-лесно, възможно е прелюбодеяние. Всяко запознанство от романтичен характер е опасно през този месец за представителите на зодията. Изкушенията ще са огромни, а рисковете от измама - много високи. Внимавайте със залозите. 

Близнаци

В началото на месеца Близнаците ще имат късмет и ще намерят начин да изразят мислите си правилно. Всички преговори ще бъдат успешни. До 9 октомври, когато Меркурий е във Везни, е добре близнаците да търсят съмишленици, другари и партньори. Астрологическите тенденции ще се променят драстично от 10-и и така чак до края на месеца. Трябва да работите много упорито, за да избегнете колапса. Второто и третото десетдневие са перфектни за ремонт или закупуването на ново жилище. В материално отношение всичко при вас ще е спокойно. В същото време ще погледнете назад към неизпълнените мечти и желания. В началото ще дойде надежда, а после отново ще се борите да сбъднете мечтите си.  Астролозите препоръчват да си направите ясен план на действие и да го следвате. Така вероятността да постигнете желаното, е огромна.

Рак

Представители на рака в началото на месеца ще бъдат под влиянието на една положителна вълна. Външните влияния и астрологическите тенденции ще донесат много щастливи събития в живота им.  Раците ясно ще усетят кои хора ги обичат. Ще получат от тях много подаръци, внимание и грижи. Новите романтични запознанства, може Втората половина на месеца е неблагоприятна за градене на кариера. Не очаквайте и в семеен план всичко да е цветя и рози. В средата на месеца очаквайте размирици и финансови загуби.

Лъв

Ярко, но отслабено Слънце ще освети живота на Лъвовете през октомври. Те ще бъдат пълни с инициативност, решителност и готовност за новите обрати на съдбата. Астролозите съобщават, че тези завои ще бъдат като цяло благоприятни, но все пак ще са далеч от зоната на комфорт. Периодът от 23 до 31 октомври може да се смята за отличен за нови запознанства, социален живот и реализацията на смели фантазии. По това време Слънцето ще изгрее от съзвездието Скорпион - знакът за сексуална енергия. В същия период Лъвовете ще имат завидни успехи в материалния живот. Струва си да се подготвите за големи постъпления. Ако обаче прекарате третото десетилетие на месеца на дивана в гледане на филми, не очаквайте късметът да ви се усмихне. 

Дева

През октомври астролозите препоръчват на Девите да вземат важни решения и да дадат предимство на упоритата работа. Благодарение на влиянието на Меркурий, те ще могат да положат основите на нещо голямо в професионален план и то за месеци напред. След 10-и октомври опитайте да не губите времето си с носталгия, ретроспекция и тъга. Това само би ви лишило от успех. В личен план също ще има иновации и Девите ще се радват на доста романтика и възвишени чувства.

Везни

Меланхолия и раздразнение ще ограничават Везните през целия октомври. Постарайте се да успеете в любовта и настройте енергийната си вълна на тема "семейство". Вродената ви дипломация ще ви помогне да скриете, когато е нужно, емоциите и импулсите си от някои хора. Везните ще се чувстват слаби заради това, че ще започнат да дават оценка на живота си и да преосмислят случващото им се. Нищо чудно през Октомври представителите на този знак да опитат да пробият в нова област.  У тях ще има огромно желание за импровизации. 

Скорпион

Успех, късмет и много щастие. Така ще започне месецът за вас. Ще имате доста пари в брой през октомври и това ще е нещо, което няма да се свените да използвате, но мъдро. Паричните потоци ще идват от най-неочаквани източници. Ще имате големи придобивки. Успехите ви обаче ще бъдат свързани само и единствено с работа. В любовта сте в период предимно на илюзии, а не на действие. Не се бутайте в момента никъде, ще попаднете в ситуация, която едва ли ще разберете. 

Стрелец

Добре е Стрелците през октомври да направят един одит на живота си и да изхвърлят от него всичко ненужно. Минали любови, отегчаващи ви хора, лоши навици, негодувание - всичко това е бреме, от което е крайно време да се отървете. Освободете живота си и закърпете дупката, от която енергията ви изтича и просто си отива. През септември ще е истинско чудо, ако не сте имали буря в партньорството. Важно е към този момент да се опитате да устоите на изкушенията, резултатът ще си струва. 

Козирог

За Козирозите Октомври ще бъде труден, но и приятен месец. Ще се изтощите заради изобилието от сложни и неотложни въпроси и различни нови планове и цели, които са пред вас. Постигането им обаче ще ви донесе голяма сила и удовлетворение от живота. От 11 до 15 и от 23 до 29 октомври ще имате добър период за големи финансови инвестиции и постъпления. Нищо чудно и вие, като някои други знаци от зодиака през този месец, да погледнете носталгично назад. Може да има неочаквани новини от миналото от някой важен за вас човек. 

Водолей

Астролозите препоръчват на Водолеите да завършат всичките си важни дела през първите дни на месеца, тъй като в средата на Октомври ги чака "вятъра на промяната". Под влиянието на Марс може да откриете много нови перспективи. Съдбата внезапно може да ви даде шанс за по-добър живот. Дори и уж недостижимите хоризонти, сега вече ще бъдат покорени от вас. През този месец ще сте в състояние да отворите една наистина нова страница за живота си. Но, ако нямате яснота за това, в което се впускайте, внимавайте. Рискът може да се окаже неоправдан. Може да опитате и с хазарта през този месец. 

Риби

За всички Риби е добре да живеят за момент и да се концентрират върху малките и хубави неща. Работата по голям проект, който изисква отговорност, ще може да се раздели на няколко по-малки и краткосрочни задачи. Така ще имате повече време, за да се освободите от стреса. Много е важно през този месец да получавате само и единствено положителни емоции, за да блокирате негативизма, който се опитва да влезе в живота ви. Обградете се с ярки цветове, а те ще се отразят в настроението и радостта ви. Ако сте отрицателни, тогава този месец ще е наистина много тежък за вас./jenata.blitz.bg

Коментирай

jana

jana 01.10.2018 8:14

Откакто ползвам това, отслабвам без да забележа. Вече съм свалила 8кг, а ям всичко, което поискам и когато поискам. Наистина невероятно!http://bit.ly/2EJ30d5