Богати преди зимата: Тези 3 зодии ще забогатеят съвсем скоро

Богати преди зимата: Тези 3 зодии ще забогатеят съвсем скоро

Освен това ще имат шанс да ударят джакпота и да летят нагоре по кариерната стълбица, казва астроложката

Всеки иска да има тлъста банкова сметка и да не се притеснява за това как ще плати сметките си. Определени хора постигат това с много труд и усилия.

Други разчитат на бизнес нюха си, а трети… е, има хора, на които Съдбата буквално им поднася всичко на тепсия.

Сега ще поговорим именно за късметлиите. И то не какви, а финансовите късметлии.

Според известната астроложка Тамара Глоба има точни три зодии, които преди настъпване на зимата ще забогатеят неимоверно.

„Те ще имат късмет с парите преди началото на студените месеци. Освен това ще имат шанс да ударят джакпота и да летят нагоре по кариерната стълбица“, казва Глоба.

Ето кои са тези три зодии, които ще забогатея преди началото на зимата:

Телец
Това, което сте правили през цялото това време, най-накрая е оценено в работата ви. Съвсем скоро Телците ще получат и парични бонуси. Ако се появи допълнителен доход, използвайте го разумно. Например, изплатете дълговете си.

Преди началото на зимата вашите лидерски умения могат да бъдат много полезни. Чувствайте се свободни да споделите вашите идеи, особено тези, които са били „инкубирани“ от дълго време.
 
Подкрепете приятелите си, ако се обърнат към вас за финансова и морална подкрепа. Помислете за силните си страни, за най-добрите си черти. Те трябва да се използват за вашите собствени финансови интереси.

Също така е важно да поддържате добри отношения с колеги. Обърнете специално внимание на хората, които са най-важни за вас. Тамара Глоба е сигурна, че Телците са готови да поемат допълнителна отговорност. Струва си да помислим върху това.
 
Павел Глоба: 2 зодии ще се къпят в пари в края на октомври

Скорпион
Скорпионите ще трябва да пътуват на дълги разстояния с бизнес цел. Нова инициатива, идваща от вас, ще ви помогне да постигнете положителни промени в кариерата си и да спечелите допълнителни пари. Бъдете отворени към идеите на ръководството и споделяйте вашите собствени, когато настъпи подходящият момент.
 
Това също е добър момент за учене. Може би няма да навреди да вземете курс.
 
Ангажирайте се в изграждането на професионални и лични взаимоотношения. Идентифицирайте хората, които ви помагат най-много в живота ви. Преди следващия сезон се опитайте да помогнете на другите, това ще бъде от полза и за вас.
 
Астроложката Тамара Глоба: Това ще е най-щастливата зодия до края на годината

Водолей
Много Водолеи изглежда са променили възгледите си за живота през последните месеци. Благодарение на това се появи сила и енергия в ежедневието им. И много скоро ще има и финанси.
 
Звездите препоръчват да поддържате това темпо, тогава Водолеите ще могат да направят големи пари буквално от нищото.
 
Оставете другите да живеят както искат. Вземете предвид техните нужди и желания.
 
Когато вземате решения, слушайте разума и обмисляйте внимателно. И през този период трябва да работите върху укрепването на бизнес връзките си.
 
Вселената може да предостави на Водолея възможност, за която те дори не са подозирали. Това ще доведе до получаване на голяма сума пари. И съвет: опитайте се да бъдете честни и открити с другите. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

vved

vved 23.10.2023 19:47

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно похладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон---- https://mub.me/medik