logo

Бягайте далеч от тези 4 зодии, ще съсипят живота ви

Бягайте далеч от тези 4 зодии, ще съсипят живота ви

Много внимавайте, ако имате техен представител в обкръжението си

Много хора си мислят, че самият живот прави хората зли, а безчувствените хора са станали такива заради нещо, което им се е случило. 

Пари и печалби за 4 зодии през март вещае Павел Глоба

Никой не спори, че понякога животът наистина може да бъде много труден и да промени даден човек към по-лошо. Според астролозите обаче има представители на 4 зодии, от които просто трябва да бягате далеч. 

Те са толкова коравосърдечни, че са способни буквално да ви съсипят без да им мигне окото и да продължат да си играят на телефона, докато вие ревете в съседната стая. Никога не трябва да се изпречвате на пътя им, защото в крайна сметка съсипани ще сте само вие. 

Животът на 4 зодии ще се преобърне тотално

Дева

Девите се чувстват много самодостатъчни и именно заради това, когато човек от този знак гради отношения, той се чувства много силен и поставя свои собствени условия. Нарушаването им, те възприемат като лична обида. 

Девите обичат да държат една ръка разстояние. Те предпочитат да се фокусират върху своя живот и своите си проблеми. Опитват се да игнорират оплакванията на другите хора. Защо да ги боли главата от чуждите неволи, като си имат свои?

Собственото спокойствие на тези хора е много по-важно от всичко останало.

Козирог

Те са известни със своята практичност, но често това прераства до безчувственост. От детството умеят да изненадват с това колко са сериозни и зрели за възрастта си. 

Те предпочитат да изграждат отношенията си с хората не на база емоции, а на взаимна изгода, вярвайки че това е много по-честно. 

Козирозите предпочитат да се вслушват в гласа на разума, пренебрегвайки сърцето. Те не могат да бъдат наречени точно зли или лоши. Техният принцип е, че няма смисъл да губят време за емоции и сантименталност. Това според тях само пречи на живота и продуктивната работа.

Скорпион

Да, разбира се, от всички характери, това са хората с най-сложен. Те изглеждат много безчувствени. Те са нарцисисти и не се интересуват от чувствата на другите, понякога могат да станат много цинични и подозрителни към околните. 

Те са отлични манипулатори, защото ако не ви е грижа за чуждите емоции, е много по-лесно да дърпате конците. 

Дори любовта за тях е просто начин да изкарат страстта си на повърхността. Връзките им са по-скоро като безкрайни битки и следователно трябва да имате много сила и воля, за да живеете с представител на този знак.


Близнаци

Те може да изглеждат много отворени и искрени хора, но това е само фасада. Те са крайно непостоянни и рядко обръщат внимание на проблемите и желанията на други хора. Понякога са много арогантни и това не им позволява реално да видят хората около себе си. 

Те често възприемат връзката като една забавна игра. Флиртът без ангажимент е много по-интересен за тях от една истинска сериозна връзка. Склонни са към предателство и изневяра и после дори няма да изпитват угризения. 

Без да мислят за чувствата на другите те са в състояние да наранят околните просто ей така. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Не съгласен

Не съгласен 10.03.2021 10:53

Глупости!!! Това не е вярно! Познавам много Близнаци- може да се разчита на тях! Сърдечни и не обичат лъжата!

Не съгласен

Не съгласен 10.03.2021 10:54

Глупости!!! Това не е вярно! Познавам много Близнаци- може да се разчита на тях! Сърдечни и не обичат лъжата!

The_One

The_One 11.03.2021 17:08

Не е вярно! Аз съм козирог и съм много добър човек (когато съм финансово добре :) ).

Дааа

Дааа 13.03.2021 8:26

Има лоши и добри хора, това няма нищо общо със зодията. Близнаци наистина са много всеотдайни и обичащи хора

Жоро Б

Жоро Б 13.03.2021 9:49

Аз пък познавам една съдийка зодия близнаци-лъже и за умрелите. Като триглава ламя е-сутрин не знаеш с коя глава разговаряш.

Ema

Ema 25.03.2021 2:03

За Козирозите и Девите ИЗОБЩО не е вярно! Вместо тях може спокойно да напишете Везните на квадрат!!!