Черни облаци надвисват над 2 зодии през декември

Черни облаци надвисват над 2 зодии през декември

Повратни моменти очакват представителите на тези знаци през идния месец

Края на 2020 година определено вълнува абсолютно всеки. Дори и да не искате студа и настъпващата зима, то сърцето ви вече чака коледните празници.

4 зодии ги очакват безпрецедентни постижения през ноември

Уникалността на наближаващия период е, че сякаш изведнъж всички ние се превръщаме в малки деца и очакваме различни неща, които да ни зарадват.

Астролози обаче предричат, че черни облаци ще се струпат върху живота на представителите на две зодии. Тях ги очакват повратни моменти през месец декември.

Може да се наложи да вземете кардинални решения и да трябва да променят живота си на 180 градуса буквално. 

Единият от тези знаци е Телец. Принадлежността към земната стихия допринася за реално възприемане на битието, разчитане главно на себе си за успех и високо самочувствие. Изминалият месец обаче трудно може да наречете продуктивен. 

Декември обещава да бъде сравнително предсказуем, но събитията в живота ви ще доведат до драматични промени във възгледите ви и поведението ви. Между 6-8 декември ще настъпи една от тези повратни точки. Планетното разположение обещава неприятни изненади от водни знаци, най-вече от Риби.

На 14-и декември ви очаква успех и големи материални награди. 

Комуникацията ви с други земни знаци ще върви чудесно. Астролозите съветват да се сближите с човек от зодия Козирог. Те са трудолюбиви, умни и целенасочени и е добре да имате именно такъв типаж в обкръжението си. 

Висши сили ще закрилят тези 4 зодии през ноември

Другият знак, за който месец декември ще се окаже съдбовен и преломен, са Везните. Ще се наложи да разрешават неглижирани до момента проблеми. Повратните точки при тях ще намерят своето отражение през втората половина на месеца. 

Ще се чувствате като в задънена улица след 15 декември, но ще успеете да решите стар конфликт, който ще отвори път на щастие и късмет в живота ви. 

От 20-и декември до края се пазете от неприятни инциденти. Астролозите предупреждават на 30-и декември между 11 и 18 часа да не злоупотребявате с алкохолни напитки и коктейли, за да не разваляте радостта си от следващия ден. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай