logo

Четирите най-алчни зодии са…

Четирите най-алчни зодии са…

Никога не сте виждали такива скъперници като тях

Има хора, които са „целунати от Съдбата“ и все имат пари. От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време стана ясно, че дъжд от пари ще завали над три зодии. В същото време астрологът Павел Глоба назова зодиакалните знаци, които ще се радват на финансово благополучие през 2021 година.

Е, да, но понякога колкото повече има човек, толкова повече се… стиска. Така например астролозите разкриха, че сред всички представители на зодиака има точно четири зодии, които са супер алчни.

Те са толкова стиснати, че хората около тях са шокирани от скъперничеството им.

Ето кои са четирите най-алчни зодии:

Везни
Представителите на тази зодия са доста пестеливи. Те планират предварително всичките си разходи. Везните изобщо не обичат да харчат пари за глупости.

5 зодии ще са все без пари и това е!

Дева
Девите могат да бъдат щедри, но само с близките си. Те обаче определено ще напомнят на приятелите си, че веднъж са им дали назаем пари. За тях всяка стотинка, дадена ей така, е пропиляна.

Финансови проблеми и безпаричие вещае Павел Глоба на 4 зодии през 2021 година

Рак
Те са способни да изминат километри само и само да купят нещо на намаление. Толкова са стиснати, че дори са способни да вървят пеш много, за да не дават пари за пътуване.

Козирог
Този знак е на първо място по алчност. Те са лишени от щедрост. Не очаквайте пищни подаръци или опрощаване на дългове от тях. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ХойПийЧай

ХойПийЧай 11.01.2021 13:14

Голяма простотия сте написали! Измекяри!

!!!

!!! 11.01.2021 14:18

ХойПийЧай, да не се разпозна?! Девата и козирогът са най-стиснатите и именно на-големите измекяри!

хи   хи  хи

хи хи хи 11.01.2021 21:33

нищо не познавате. не ви бива за тото.

Пълни глупости

Пълни глупости 11.01.2021 22:22

Майка ми е Козирог и не можете да си представите колко е щедра.Гладни с нея няма да останете,ще извади всичко от хладилника за да ви нахрани.Да,давала е много пари назаем и някой никога не й бяха върнати,но никога не е отишла да чука на вратите им.

лиса алиса

лиса алиса 12.01.2021 16:36

всяко правило има иключения , аз съм дева но не съм върнала нито един гладен.

Мандръсю Мандръсков

Мандръсю Мандръсков 13.01.2021 15:39

алчността и щедростта? в много хора са противоположности и не вървят ръка за ръка. алчни хора, могат да бъдат щедри. при необходимост. а не просто ей така...

Дддд

Дддд 13.01.2021 17:26

Пълни измишльотини изсмукани от никъде. Телец трябва да е на първо място. Аз като везна гарантирам че парите ми се изнизват между пръстите и харча за глупости!