logo

Чудиш се кои са най-големите ти недостатъци? Ето какво казват звездите за теб!

Чудиш се кои са най-големите ти недостатъци? Ето какво казват звездите за теб!

След като се запознаем с някой човек, започваме постепенно да го опознаваме. Първоначално той ни показва най-положителните черти от характера си.  Но изведнъж най-неочаквано ни показва неща, на които не знаем как да реагираме.

Разбира се, всеки иска първо да се запознае с недостатъците на новия си приятел. А тук на помощ идват астролозите. Те отдавна са направили списък на негативните черти на всеки знак на зодиака. 

Понякога обаче не трябва да се отнасяме към всичко това много сериозно, защото не е изключено звездите да са решили да се пошегуват!

Овен 

Ако на пътя си срещнете Овен, бъдете готови този човек да ви каже всичко в очите, без да скрива нищо. Вие също няма да можете да се скриете от него. Личното пространство и желанията ви не означават нищо за него! Овенът ще нахлуе при вас посред нощ с проблемите си и няма да разбере защо се държите с него по този начин. Отдавна е известно, че Овните използват главите си, за да пробиват стени. Все пак главата е създадена именно за това, не за мислене.  

Овните знаят, че са простовати, но обичат да се преструват на изтънчени, въпреки че не разбират нищо от храна, мода и изкуство. 

В любовта Овенът наподобява стихийно бедствие. Но когато получи онова, към което се стреми - да бъде с любимия човек, той незабавно губи интерес и се втурва през глава към ново приключение. 

Телец

Това, че Телецът никога не бърза (с изводите), е ясно за много хора, прекарали 1-2 минути с него. Но това е само привидно. Телецът може да спи с отворени очи по време на разговор или да изпуска по някоя реплика по невнимание. И всичко това, защото темата не му е интересна, т.е. не го касае пряко. 

Приятелят ви Телец ще бъде мил, сънлив и пухкав, докато не засегнете интересите му. Направите ли го, веднага ще видите как мекото и добро човече се в превръща в разярен бик. Няма да са ви необходими никакви червени плащове - просто се опитайте да вземете от чинията последната бисквитка, към която той се е устремил. След това, седейки на най-високото дърво в района, ще имате достатъчно време да си помислите за сдържаността на Телците и тяхното великодушие. 

Телците са страшни материалисти. И безкористно обичат парите. Доколко безкористно, може да се убеди всеки, който реши да прави бизнес с представител на този зодиакален знак.  

Близнаци

Това, че Близнаците са големи дърдорковци, не го знаят само онези, които не са се сблъсквали с тях. Близнаците сякаш са създадени да генерират и разпространяват слухове, които искрено смятат за обективна информация. Иронията според тях е достатъчно специфичен хумор, която могат да използват по адрес на липсващите си приятели.  При това всеки уважаващ себе си Близнак изглежда като ангел без крила. Затова, когато се забавлявате над поредната му шегичка по адрес на ваш общ познат, се замислете добре дали не говори същото за вас, когато ви няма. 

В главата на Близнака цари истински безпорядък - днес е едно, утре - съвсем друго, а какво ще каже след няколко дни, и самият той не знае.

Поговорката "Понякога е по-добре да мълчиш, отколкото да говориш" със сигурност е измислена от някой, пострадал от дърдоренето на Близнаците. 

Дори и най-сдържаните представители на този зодиакален знак (о, има и такива), могат да ви изненадат, особено в любовната сфера. Как ви се струва - да имаш няколко любовни връзки едновременно и да си правиш психологически експерименти с наивните момичета? Зигмунд Фрой просто нервно ще пуши в ъгъла! 

Рак

Това, което се върти в главата на един Рак, не може да бъде разкрито и от най-добрия психоаналитик. А ако опитате да го направите, е твърдо вероятно да обидите Рака. "Мое", "лично" и "собственост" са святи думи за всеки един представител на тази зодия. Затова и с ревностна ярост защитават собствеността си и личния си живот.

Раците са много странни! Те могат да пропуснат покрай ушите си нещо наистина грубо по свой адрес, но да се обидят смъртно от някоя невинна забележка. Говорейки за обиди, следва да се отбележи, че почти е невъзможно да предположите от какво може да се засегне един Рак. Можете да гадаете на карти, да хвърляте боб, но няма да разберете, защото просто Ракът още не го е измислил. Той винаги ще намери причина да се разсърди, няма спор в това.

Лъв

Обикновено всеки, който срещне Лъв, е очарован - каква душичка, колко очарователен и обаятелен човек! Внимание! Това е демо версия!  На всички им е приятно да се полюбуват на Лъва красавец на купона. Но не забравяйте да се любувате от разстояние! Ако подобен екземпляр се приближи и влезе в живота ви, това ще бъде катастрофа, преди всичко за вас! Чували ли сте думичките "деспот" и "тиранин"? Това е той!  За да подчини любимия или приятеля си, Лъвът използва всичко - заплахи, посуда, мебели. Запомнете, че Лъвът се стреми да запълни цялото пространство, а на вас ви остава само да му дадете всичко.

Ако кажем, че в любовта Лъвовете се стремят да издърпат цялото одеало за себе си, няма да е лъжа! Ще общувате само с онези, с които каже той и ще ходите само там, където на него му е интересно. С две думи - ще живеете неговия живот! 

Дева

Онези, които си мислят, че Девите са безобидни, кротки и скромни същества, се заблуждават жестоко! Това е само привидно. Такова скромно същество лесно ще надделее над всеки, който реши да премине невнимателно по пътя му. Или този на близките му. 

Незаинтересованият вид на Девите по отношение на кариерата лесно може да измами и най-бдителния съперник. И докато конкуренцията бяга като неуморимо хамстерче в колело, някак си незабелязано представителите на тази зодия вече са седнали в шефското кресло. При това без никакви измами. Само с труд. 

От време на време се случва Девите да се променят и изведнъж да се превърнат в добри и великодушни хора. За нещастие, това трае много кратко. 

Девите са големи спестовници и с голяма мъка се разделят както с парите, така и с душевната си енергия. В любовта е най-сложно - този знак изобщо не е създаден за брак. 

Везни

Везните са романтични и мили, но само с непознати! Затова най-добре е да останете такива за тях. Когато представителите на тази зодия решат да ви опознаят, става страшно! Галантността и вежливостта се изпаряват. Те са като гаден бонбон в много красива опаковка: когато ги опознаете по-добре, ще се сблъскате с инат, егоцентризъм, капризи и рязка смяна на настроенията. 

За най-големи проблеми да се готвят онези, които са си загубили ума по привлекателната външност на Везните. Под неустоимия външен вид се крие хладен кариерист с променящи се настроения, гонещ личните си цели. Всички, които са сериозно хлътнали по представител на този зодиакален знак, трябва да знаят още нещо - Везните са много меркантилни и брака по сметка за тях не е изключение, а правило. 

Все пак трябва да им се отдаде и заслуженото - Везните си имат свой кодекс на честта, който никога не нарушават. Веднъж обещали да бъдат с вас в богатство и бедност, болест и здраве, в радост и мъка - те ще стиснат зъби, но няма да се отметнат от думите си. 

Скорпион

Астролозите отговорно заявяват - сексуалните възможности на Скорпионите са силно преувеличени! Най-вероятно от самите Скорпиони. Като един бавен, фиксиран знак, Скорпионът изобщо не бърза в развитието на взаимоотношенията. Огънят в него пламва бавно, но и бавно угасва. Обектът на желанията му може отдавна да си е отишъл, да се е омъжил за друг и да му е родил деца, но това няма да попречи на представителите на тази зодия да продължават да му звънят късно вечер и да мълчат в слушалката, да го причакват пред входа и да го молят "всичко да започне отначало". 

И в работата, и вкъщи Скорпионите правят само онова, което смятат за необходимо.

Стрелец

Ентусиазмът и опитът на Стрелците често им помагат да се справят с лекота с различните проблеми, които сами са си създали. Стрелецът е типичният обущар без обувки. Той е онзи случай, в който дебелият ви учи как да отслабнете, а бездетният - как да възпитавате децата си. 

Да получиш нещо от представителите на този зодиакален знак е като детска игра. Достатъчно е от време на време да кимате с глава и да казвате "Да", "Наистина ли?" и "Никога не бих се сетил!". 

Ако Стрелецът не е професионален педагог,  той ще изтормози всички наоколо - колеги и роднини, със съветите си. Стрелците никога не могат да се усетят, че всъщност са много досадни с тази си черта. 

В същото време, те са непоносимо добри и не жалят сили, за да помогнат на някой. И за щастие на обкръжаващите ги, голяма част от представителите на този зодиакален знак обичат да се променят, така че и тяхната работа, колеги и половинки се променят с определена периодичност.

Козирог

Този знак сякаш е създаден, за да се подготвя винаги за нещо изключително важно. Дори и в магазина отива с вид, сякаш извънземни щурмуват Земята. Козирогът много рядко е доволен от съдбата си. Той или са избързал с раждането си, или е закъснял или може би е било най-добре да не се е раждал. 

По отношение на някои въпроси Козирозите са наивни като деца. Те нямат търпение да следват собствените си планове, затова и никой не им пречи да тъгуват и изпадат в депресии, че нещо в живота им не се е случило. 

С годините, когато юношеският идеализъм се изпарява, Козирозите се превръщат в бодри и оптимистични старчета. Те най-накрая започват да живеят за деня, а половинките им започват да получават букети и романтични подаръци, ако, разбира се, доживеят до този щастлив ден. 

Водолей

Водолеите са истински извънземни, а онези, които не ви приличат на такива, просто добре са се маскирали. Всеки Водолей си има своите странности, които понякога крие, а друг път - не. Някои снимат НЛО, други изобретяват машина на времето, трети създават супер успешен бизнес.

Водолеят подбира приятелите си много внимателно. Обикновено те са като него. С любимите обаче нещата стоят малко по-сложно. Любовният кораб на Водолея често се разбива в ежедневието. Единственото нещо, в което Водолеят понякога намира утеха, са децата. Голяма част от представителите на тази зодия таят дълбоко в душата си мечтата, че един ден наследниците им ще продължат делото им и най-накрая ще открият Снежния човек или огромно имане, заровено нейне преди стотици години. 

Риби

Силната интуиция и енергия позволява на Рибите веднага да преценяват ситуацията и да взимат правилното решение. Те не са лицемери и достигат чисти до крайната си цел, отнасяйки като цунами всичко, което се появи на пътя им.

За щастие, такива Риби не са много, в противен случай простосмъртните не биха устояли на хипнотетичното им обаяние и дяволски магнетизъм. По-често се срещат любители на тайните изневери, ъндърграунд милионери, гадатели и ясновидци. 

На пръв поглед Рибите са добри съпрузи, колеги и родители, но какво мислят самите те за живота си е тайна, обвита в пълен мрак. 

Уважаващата себе си Риба никога няма да си признае изневярата. Дори и хваната в крачка, тя ще твърди, че сте се объркали. Същото ще направи, ако я обвинявате в някаква долна постъпка. Няма и да разберете как вие ще се окажете виновният, а Рибата ще ви утешава от все сърце и ще ви накара да не хвърляте цялата вина върху себе си. /jenata.blitz.bg

Коментирай