logo

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

Когато мъжете изричат фразата "скъпа моя", преди всичко имат предвид чувствата, които изпитват към една жена. Но понякога се случва думичката"скъпа" да се използва точно във финансовия й смисъл. 

Някои жени са скромни и не изискват много от партньора си. Но има и такива, които са в състояние да го разорят с прищявките си. 

Ето какво иска представителките на всяка една зодия:  

12 място — Стрелец

Звучи подозрително, но е факт: дамите от тази зодия ненавиждат скъперниците и не очакват нищо особено от един мъж. И не искат. Те не желаят диамантен пръстен, нито почивка на Малдивите. Виж, едно пътешествие до Еверест... Какво? Това май е по-скъпо от Малдивите? Вече казахме, че жената Стрелец ненавижда скъперниците!

11 място — Водолей

На жената Водолей не й трябва нищо: нито цветя, нито подаръци. За нея няма нищо по-скъпо от вниманието. За да й обърнеш необходимото внимание, ще се наложи да се запишеш на йога, да изкараш кратък курс по фотография за начинаещи хипстъри, да посещаваш кулинарни школи и куп други неща. Защото днес тя не иска да готвите заедно или да медитирате. Днес тя иска да стреля с пистолет "Макаров"! Яко, нали?

10 място — Козирог

На жената Козирог не й трябват парите на мъжете, защото тя си има свои. При това много повече, отколкото може да си представи дори най-богатият мъж. Това е така, защото тя умее да прави сметка на парите си и не обича да се хвали с богатството си.  

С нея няма да ти се наложи да пръскаш пари за диаманти и палта от самур. Но ще трябва да имаш солидна сметка в банката, с която тя трябва да бъде запозната. Защото Козирогът може да цени парите. Както и хората, които не разполагат с тях. 

9 място — Дева

Можеш да покориш жената Дева само по един начин: като никога не нарушаваш реда, който е създала. Да й подаряваш картичка за всеки празник? Отлично, подарявай! Да не й взимаш нищо за специалните поводи, защото смяташ, че това е просто един хитър ход на коварите маркетолози? Браво, нищо не й подарявай! 

Работата е там, че Девата е равнодушна към подаръците. Но не е безразлична към мъжете, от които знае какво да очаква!

8 място — Овен

Да сваляш жена Овен е истински кошмар! Тя никога няма да е доволна от подаръците, които ще й направиш. Никога! Затова не е важно какво ще й подариш. Скромният подарък за нея е обида. А скъпият - още по-голяма, защото: "Дал си толкова много пари за такава глупост! По-добре да ги беше дал на мен!". Внимание, опасност! В никакъв случай не трябва да й давате пари! Защото: "Ти изобщо за каква ме имаш? Заври си парите знаеш къде". Точно в този момент е най-добре да си плюете на петите. А тя ще ви настигне и сама ще си ги завре. Тя знае къде!

7 място — Близнаци

Близнаците имат железен принцип: истинската дама не приема от мъжете никакви подаръци, освен цветя, бонбони и бутилка хубаво вино. И да спориш по тази тема е безполезно. Истината не е, че на представителките на този знак много им се иска да бъдат дами, а, че са подчинени на принципа: "С нищо не си ми длъжен, затова и аз нищо не ти дължа". Така че не бързай да се харчиш, преди дамата Близнаци да реши, че нещата между вас са сериозни. А след това започни усилено да спестяваш. Не, не за старини, а за момента, в който ще ти звънне по телефона и с жално гласче ще ти каже, че вчера е ходила на дискотека, а днес се е събудила в някаква колиба, май в Сомалия. 

6 място — Рак

Преди да се научиш да ухажваш жена Рак, трябва да си наясно с намеренията си: ако те не са сериозни, трябва да започнеш не с празни джобове, а с черна дупка вместо портмоне. Защото да й подариш някакъв подарък, освен едно цвете, е невъзможно.

Но, ако намеренията ти са сериозни, ще се наложи да се научиш да изкарваш пари. Или няма да ти се наложи? Все едно, нямаш варианти, тя ще те накара. 

5 място — Скорпион

Само две думи: Много Скъпо! Много скъпо ще излезе на всеки мъж, дръзнал да сваля дама от зодия Скорпион, защото тя искрено обича парите. Да влагаш състояние в малките радости на Скорпиона си е разумна инвестиция, защото ще ти се върне. Но ако си решил да не го правиш - допускаш огромна грешка, защото Скорпионът винаги ще успее да си вземе своето, но не като подарък, а под формата на нещо вкусно - мъжки мозък например!

4 място — Телец

С мантрата "Не е скъп подаръкът, скъпо е вниманието" по-добре не се приближавай до Телеца. Защото това изказване може да ти излезе през носа. Не защото жената Телец е много меркантилна особа, а защото: "Какво е това внимание за 2 стотинки?".

Внимание е, когато забележите, че жената Телец е нещастна и веднага й подарите нещо красиво: ново рокля например.  Подарък е, когато се измерва в карат! Всичко е много просто, не е ли така?

3 място — Везни

Везните изобщо не са меркантилни. Ама изобщо. Парите за тях не означават нищо: дори и да ги засипеш с тях, те няма да го оценят. Везните оценяват вниманието, което се изразява в правилните подаръци. А правилните подаръци са нещата, които не купувате за всеки. Антики например. Да, това е скъпо, много скъпо. 

2 място — Лъв

Жената Лъв не се нуждае от цялото състояние на мъжа. На нея й е нужно цялото му състояние плюс още едно по-голямо, което той ще спечели, докато Лъвицата му позволява да е покрай нея. Така че връзката с жена Лъв определено е правилна инвестиция в бъдеще. Ако, разбира се, обичате да притежавате виртуални пари, в смисъл - да се любувате на хубавите числа в банковата сметка. Да похарчите всичко за яхти и самолети... Лъвицата няма да го позволи на никого. Сама ще го похарчи!

1 място — Риби

Просто й дай всичко. Всичките си пари, всички ценности, ръката, сърцето, черния си дроб и безсмъртната си душа. Не? А с какво ще купиш диамантите, които толкова иска?!?/jenata.blitz.bg

 

Коментирай