logo

Драматични промени в живота на 3 зодии

Драматични промени в живота на 3 зодии

Транзит на планетата на бунта и разрушението Уран в знака Телец, който започна през март 2019 г. и ще продължи до 2026 г.

Хората следят с голям интерес астрологичните събития, които могат да повлияят на живота им.

Сега имаме нов транзит на планетата на бунта и разрушението Уран в знака Телец, който започна през март 2019 г. и ще продължи до 2026 г. Специалистите казват, че този аспект ще доведе до глобални промени в планетарен мащаб, а апогеят му се очаква през 2024 г.

Известната тароложка Галина Янко разкри как този транзит ще се отрази на живота на различните зодии.

По думите й, най-голямо влияние на Уран в Телец ще усетят родените под 3 зодиакални знака. Ето ги и тях:

Телец  

За Телците 2024 г. ще бъде време на радикална промяна.

Навлизането на Уран в техния знак ще доведе до нарушаване на обичайните правила и излизане от зоната им на комфорт. Тези промени ще обхванат социалния им живот, принуждавайки ги да се отърват от неефективните връзки и да установят контакти с хора с харизма и власт.

Реки от пари потичат към 3 зодии през февруари

Влиянието на Уран ще се осъществи и на по-дълбоко ниво, стимулирайки трансформацията на вярванията и потребностите. Може да се появят нови интереси, а по-широките перспективи ще накара Телците да се замислят за целите си.

Периодът ще е изпитание, призоваващо към себепознание и разкриване на нови хоризонти.

Скорпион 

Скорпионите ще претърпят дълбока лична трансформация под въздействието на Уран, който аспектира благоприятно техния знак. Този период ще отвори нови хоризонти, ще ги освободи от минали задължения и проблясъци на разочарования.

Фокусът ще се измести към финансите, бизнеса, разрешаването на емоционални проблеми и обща трансформация на живота.

5 зодии ще намерят щастието през февруари

Сътрудничеството с Плутон ще задълбочи възприятието, насърчавайки синхронността и вдъхновявайки към самоусъвършенстване. Това е благоприятно време за откриване на скрити таланти и стартиране на проекти, които обещават не само популярност, но и печалба.

Водолей 

На Водолеите им предстои вълнуващо потапяне в творчеството и романтиката, когато Уран влезе в Телец. Възможно е скрити преди това артистични таланти да се окажат полезни за физическото, умственото и духовното им развитие.

С преминаването на Плутон в техния знак, Водолеите имат чудесна възможност да се откажат от остарелите шаблони, превръщайки се в най-добрата версия на себе си. Процесът на промяна може да отнеме време, но в крайна сметка ще доведе до разширяване на възможностите и дълбоко осъзнаване на личните потребности. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай