logo

Експериментите, които докарват до пълен екстаз различните зодии в леглото

Експериментите, които докарват до пълен екстаз различните зодии в леглото

Сексуалното поведение на всеки човек, неговите предпочитания и потребности са неща, които трудно могат да се разглеждат през някаква тясна призма. Работата е там, че върху интимната сфера влияят един куп фактори: психологически, наследствени, социални, културни, кармични и т.н. Няма как да изпуснете част от цялото и да получите обективна картина.

Въпреки това може да се очертае общият вектор, даден ни при раждането. Всички ние, в по-голяма или по-малка степен, се отклоняваме от него, но неизбежно съхраняваме в себе си тежкия астрологически отпечатък. 

Зодиакалният знак, под който е роден всеки човек, оказва непосредствено влияние върху сексуалния му живот. Как да обогатите опита си и да получите максимално удоволствие от половия акт - ето какво казват звездите по въпроса. 

Овен

Импулсивният Овен, независимо от половата си принадлежност, обича да доминира в леглото. Поза като "властна амазонка" например ще достави на Овена максимална наслада. Зарадвайте приятеля си и вържете ръцете му с копринено шалче, след това влезте в ролята на ездачка, която сама задава нужното темпо в любовната игра. 

Телец

Телците обожават секса. Интимната близост заема едва ли не ключово място в живота им. Те оценяват изключително много майсторските умения на партньорката си и никога не пренебрегват бързия секс. И още една хитринка: Телците не могат да останат равнодушни към парфюмите с цитрусови нотки. Имайте го предвид, ако се срещате с представител на този зодиакален знак!

Близнаци

Експериментирайте с локациите! Близнаците не обичат тривиалните и скучни неща. Днес го направете на кухненската маса или на пералнята (няма да сбъркате, ако изберете програмата за сушене). А може би в някое закътано местенце в парка? Във всички случаи звездите съветват да изкарате Близнаците от спалнята, а като награда ще получите космически секс. 

Рак

Първата стъпка към нови усещания е ново долно бельо. Естествено, че трябва да е от дантела. Всяка една дама, която се среща с мъж от тази зодия, трябва да има поне едно такова в гардероба си. Понякога, както показва практиката, спортното или безшевно бельо също може да изглежда много привлекателно и секси. С две думи - Раците държат много на това, което носите под дрехите си! 

Лъв

Недостигът на секс оказва силно влияние върху емоционалното състояние на Лъва, затова е добре да отделяте повече време за сексуални експерименти. Чувствате застой в интимния си живот? Потърсете вдъхновение във филмите за възрастни. Вземете пример от героите в лентата! Освен това, гледайки заедно еротичното филмче, ще се настроите на нужната тоналност. 

Дева

Мислите си, че сме забравили за ролевите игри? Да, ама не! Това е точно експериментът,  от който Девите се нуждаят. И няма значение дали става дума за банална игра с медицинска сестра, или нещо в духа на супергероите. Най-важното е, че резултатът ще бъде повече от впечатляващ!

Везни

Везните са много "телесен" знак. Те харесват прегръдките, ласките и допира на чужда кожа да своята. Няма да е зле, ако периодично си организирате опознавателни сеанси, в които бавно и задълбочено да изучавате най-чувствителните си зони. И още нещо - един лек масаж на гърба за Везните играе ролята на изключително отпускаща прелюдия. Това е много важно. И най-малкия дискомфорт може да развали цялото му настроение. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Аврора

Аврора 02.10.2018 9:40

А за останалите пет знака?! ... Гола вода!