logo

Ето до колко години живеят различните зодии

Ето до колко години живеят различните зодии

Зодиакалният знак влияе и върху здравето, което до голяма степен определя времето, което ще прекара един човек на Земята

След дълги проучвания, американски учени успяха да потвърдят предположенията за влиянието на небесните тела върху здравето и продължителността на живота на хората.

Те са установили ясна закономерност между датата на раждане на един човек и продължителността на живота му.

Надеждността на заключенията им е факт благодарение на анализа на датите на раждане и смърт на повече от 60 000 души от цял ​​свят. Обект на изследването им са били както съвременните обитатели на нашата планетата, така и хора, живели на Земята преди няколко века.

Да се говори за ясно проследена връзка между зодиакалния знак, под който се е родил човек, и продължителността на живота му, е станало възможно след анализ на първите 5 000 дати.  

Жените от тези зодии могат да разведат всеки мъж

Оказало се още, че зодиакалният знак влияе и върху здравето, което до голяма степен определя времето, което ще прекара един човек на Земята. 

Ето на кои зодии, според учените, им е писано да живеят най-дълго и кои здравословни проблеми оказват влияние на продължителността на живота им:

Овен 

На представителите на този зодиакален знак им е писано да си поживеят. Жените могат да достигнат поне до 78 години, а мъжете - до 79 години.

Основният бич за здравето на Овена е стресът, който води до безсъние, мигрени и сърдечни заболявания.

Под какви зодии се раждат най-често жените, които могат да променят света

Съвет: отнасяйте се философски към живота! Това ще ви спаси от тежки мисли, бели коси и ще удължи живота ви.

Телец

Звездите обещават на Телците дълъг живот. Жените имат всички шансове да посрещнат 80-ия си рожден ден, а мъжете, преодолявайки и този крайъгълен камък, спокойно могат да достигнат до 82-ата си годишнина.

Въпреки това, склонността на Телеца към затлъстяване, заболявания на пикочно-половата система и ставите може значително да съкрати продължителността на живота му. 

Пасват си идеално! Тези зодии са създадени една за друга!

Съвет: обърнете дължимото внимание на уязвимите места на вашето здраве и е напълно възможно да доживеете до 100 години!

Близнаци 

Средната продължителност на живот при мъжете е 78 години, а при жените - 85.

Близнаците са склонни да разсъждават много и да търсят смисъла на  живота. Те често са измъчвани от скука и униние, които преминават в депресия. В резултат на това могат да възникнат проблеми с дихателната система, теглото и заболявания на крайниците.

Съвет: обърнете внимание на хранителния си режим и избягвайте всякакви изтощителни диети. Организмът ви е особено податлив на изтощение.

Рак

Жените от зодия Рак живеят до 73 години, а мъжете - до 68. Рано от този свят си отиват онези  представители на знака, които пренебрегват правилата на здравословния начин на живот и не посещават лекар. За всичко е виновна тяхната мнителност и зациклянето над болестта.

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

Раците често страдат от съдови заболявания, късогледство и стомашно-чревни разстройства.

Съвет: имате повишена склонност към онкопатологии, така че не забравяйте да предприемате профилактични мерки.

Лъв

Голяма част от жените и мъжете от този знак успяват да доживеят до 74 години, ако навреме вземат мерки в случай на сериозни заболявания.

Тяхната особеност да таят всички проблеми в себе си и да не се оплакват често става причина за подтискане на заболяванията. Проблемите могат да бъдат провокирани от слаба сърдечно-съдова система, от гърба и очите.

Съвет: позволете на роднините и приятелите да се грижат за вас и за вашето здраве!

Дева

При жените продължителността на живот е до 81 години, а при мъжете - до 77 години. Девите не са лишени от здраве, въпреки че повечето от тях имат уязвима храносмилателна система и страдат от нарушения, свързани с нейната работа.  

Тези три зодии имат най-чисти сърца, не ги губете никога!

Съвет: подарявайте по-често на стомаха си разтоварващи дни, яжте само здравословни храни и никога не преяждайте. Спазвате ли всичко това, звездите са готови да ви дадат още няколко години живот.

Везни

Жените Везни имат шансове да живеят до 77 години, а мъжете - до 73. Те обаче имат възможност да поспорят с астрономическата статистика и да си спечелят няколко допълнителни годинки живот, ако се грижат добре за слабия си имунитет.

Високите защитни свойства на организма ще ви помогнат да избегнете други потенциални рискове, свързани със заболявания на кожата, долната част на гърба и бъбреците.

Съвет: пазете здравето си на сухо и топло място, защото звездите съветват да избягвате студа и високата влажност.

Скорпион 

На представителите на зодия Скорпион им е писано да живеят най-малко. Жените могат да достигнат до 62 години, а мъжете - до 63.  

Каръците на Зодиака! Тези 3 зодии са първенци по взимането на фатални решения

Астролозите обясняват това с факта, че Скорпионите трудно се подават на лечение.  Те предпочитат да завършат своя жизнен път, преди да достигнат дълбока старост, само и само да се отърват от всякаква медицинска намеса в живота си.

Съвет: животът ви ще остане по-дълъг и без лекари, ако обърнете достатъчно внимание на профилактика на заболявания, свързани с гърлото и пикочно-половата система.

Стрелец

Лошото здраве на Стрелците се отразява и на продължителността на живота им. Опорно-двигателната и сърдечно-съдовата системи с пълен букет от хронични заболявания буквално съкращават живота им и жените рядко надхвърлят 73-годишния праг, а мъжете - 69.

Съвет: жените Стрелец трябва да обръщат специално внимание на косата, ноктите и кожата си, мъжете - на простата.

Козирог 

Козирозите са много издръжливи. Те смело търпят многото  болести, които упорито ги преследват до старини. Безмилостната атака срещу здравето не позволява на жените Козирог да живеят повече от 80 години, а на мъжете - повече от 77 години.

Разкрити са: Това са най-гордите зодии

Съвет: в зряла възраст съществува голяма заплаха за ставите, слуха, жлъчните пътища и храносмилателната система. 

Водолей

Средно всички Водолеи живеят до 72 години. Здравето и на мъжете, и на жените е трудно обяснимо от медицинска гледна точка. В най-голямата жегата Водолеите са в състояние лесно да пипнат пневмония, а през зимата дългите часове навън няма да им донесат дори лека настинка. 

Съвет: пазете се от заболявания, свързани с кръвообращението, зрението, стомашно-чревни нарушения и стрес.

Риби

Жените Риби успяват да доживеят до 75 години, а мъжете - до 71. Астролозите ги определят като най-болнавия знак на Зодиака.

Индийски хороскоп разкрива съдбата ви, точността му ще ви смае!

Те могат да доживеят до старини, ако преодолеят многобройните заболявания на белите дробове (задух), ставите (артроза), кожата (лишеи, гъбички по ноктите).

Съвет: не всички Риби обичат водата. Бъдете внимателни, когато я използвате и когато се подлагате на водни процедури. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мария

Мария 22.08.2020 22:44

Абсолютни глупости , дядо ми живя 100 г., и според зодиите е скорпион, зодиите са глупости за промити мозъци, как може да вярваш в зодии, когато има Бог, Който всичко е създал и нас хората! Трябва да се вярва в Бог , а не в зодии!

да ви го...

да ви го... 24.08.2020 10:12

Аз съм Риба,и съм на 81!Тъпани!

Жана

Жана 24.08.2020 18:27

Глупости