logo

Ето как лесно да разрешите конфликта с вашата половинка според зодиакалния му знак

Ето как лесно да разрешите конфликта с вашата половинка според зодиакалния му знак

Няма идеални връзки. Колкото и много да се обичате, винаги изниква проблем, който може да доведе до скандали, които доста често се задълбочават и завършват с раздяла.

Днес ще ви разкажем как е най-правилно да подходите при конфликт с партньора си според зодиакалния му знак, за да могат нещата да завършат с хепиенд. 

Овен

Най-добрият начин да решите конфликта си с представител на зодия Овен, е да му позволите да се изрази. За да не повлияе скандалът на отношенията ви, позволете на своя партньор Овен да каже всичко, което мисли. Не го прекъсвайте и се опитвайте възможно най-бързо и мирно да постигнете споразумение.

Телец 

Единственият правилен начин да решите конфликт с този зодиакален знак, е да му дадете малко време и пространство. Не забравяйте, че Телците са много прями и с тях е изключително сложно да се спори. Въоръжете се с търпение и му дайте време, за да може да разбере гледната ви точка. 

Близнаци

Много е лесно да разсееш Близнаците. Затова се възползвайте от тази възможност и прехвърлете разговора на друга тема. Близнаците не обичат да съсредоточават цялото си внимание върху едно нещо. За да сведете до минимум негативния ефект от конфликтите върху връзката си, просто променете темата на разговора, когато избухне следващият ви скандал.

Рак

Ако случайно излизате с Рак, вероятно вече сте разбрала, че представителите на този зодиакален знак са много емоционални и се нуждаят от внимание. Най-лесния начин да решите конфликта си с тях е да забравите за гордостта си. Просто си признайте, че не сте били права и в отговор партньорът ви ще направи същото. 

Лъв

Всички знаят, че хората, родени по този зодиакален знак, очакват цялото внимание да е насочено към тях. Най-важното за Лъва е неговата гордост. Той за нищо на света няма да признае публично, че не е бил прав. За да решите спора си с него, трябва да останете пасивна и да му позволите да вземе инициативата в свои ръце. Ако партньорът ви се окаже прав - значи всичко е ОК, но ако не е - просто му позволете сам да разбере, че греши. 

Дева 

Девите опитват да намерят решение на проблема във всяка ситуация. Ако между вас възникне конфликт, накарайте партньора си да повярва, че инициативата е в неговите ръце. Попитайте го как иска да реши този спор. По време на конфликт с Дева най-мъдрото решение е да останете покорна. 

Везни

Да решите конфликт с представител на зодия Везни е много лесно, тъй като те винаги са за мир, хармония и справедливост. Постарайте се да покажете на партньора си Везни, че сте безпристрастна,  дори и по време на кавга. Покажете му, че сте заинтересована да чуете неговата гледна точка. Ако го накарате да се чувства комфортно, в замяна той ще бъде готов да ви изслуша. 

Скорпион

Бъдете честни със Скорпионите. Те могат да го приемат. Това, което обаче не могат да приемат, е партньор, който не се доверява. Представителите на този зодиакален знак искат винаги да чуват истината, без значение колко болезнена е тя. Бъдете истинска със Скорпиона и той ще го оцени.

Стрелец 

Когато се карате със Стрелец, трябва да запазите търпение, колкото и сложно да ви се струва. Представителите на тази зодия дават воля на емоциите си по време на кавга. Затова и трябва да дадете време на партньора си да се успокои, преди да пристъпите към конструктивен диалог. Изчакайте, докато той не направи първата крачка, а след това действайте според ситуацията. 

Козирог

Да решите спора си партньора си Козирог е много лесно. Най-важното е да не се държите като дете и да не казвате неща, които не са уместни. Козирозите не понасят незрялото поведение, затова се постарайте да се държите както трябва. 

Водолей 

Водолеите обичат да говорят. Те много обичат да показват умствените си способности. Ако случайно между вас и партньорът ви Водолей е избухнал скандал, позволете му да се изрази. Той ще оцени готовността ви да го изслушате и ще ви отговори  със същото.  

Риби

Когато спорите с партньора си Риби, се отнасяйте към него като към дете. Не забравяйте, че представителите на този зодиакален знак са много емоционални и раними. Партньорът ви ще има нужда от вашето внимание и грижи, преди да може да разбере какво му говорите. Рибите не обичат, когато ги нападат или наказват, затова бъдете много внимателна! /jenata.blitz.bg

Коментирай

пропуснали сте

пропуснали сте 26.09.2018 8:26

зодия про.ста.к!