logo

Ето какви неподозирани тайни крие зодиакалният ти знак според Лунния хороскоп

Ето какви неподозирани тайни крие зодиакалният ти знак според Лунния хороскоп

Лунният хороскоп е свързан с твоите чувства и емоции, с онази страна на личността ти, която действа несъзнателно. От него можеш да узнаеш изключително много нови и неочаквани неща за себе си.  

Овен

Нуждаеш се изключително много от това да си заобиколен от хора, с които можеш откровено да поговориш за чувствата си. Главната ти емоционална потребност е винаги да бъдеш първа, независимо дали става въпрос за покупка на скъп телефон, или издигане в кариерата.

Много лесно се вдъхновяваш и си склонна към риска: първо скачаш, после мислиш дали наистина си искала да го направиш. Впрочем, дори и да се окаже, че не си го искала много - чувстваш, че е по-добре да съжаляваш за направеното, отколкото за това, което не си сторила.

Телец

Най-големите ти емоционални потребности са свързани с комфорта и спокойствието. Твоят език на любовта са грижите и подаръците. В това няма нищо лошо, но има и определен риск. Добрият секс за теб е много важен. Ако той не съществува, започваш да търсиш друг партньор.

Най-големите ти страхове са свързани с внезапните промени и нахлуването в личното ти пространство. Нужно ти е време да се примириш с това или да помислиш как да го избегнеш. 

Близнаци

Основната ти емоционална потребност е свързана с това да бъдеш чута: и в личния живот, и на работа, и сред приятелите. Също така се нуждаеш от партньор, с когото да разговаряш лесно и който може да те изслушва. В противен случай от връзката ви няма да излезе нищо. 

Най-големият ти страх е свързан със застоя. Нуждаеш се постоянно да работиш, да учиш, да пътуваш, а умът ти винаги трябва да е зает с нещо.  

Рак

Ти си много емоционална личност и непрекъснато преживяваш нещо, но предпочиташ да го криеш. Основната ти емоционална потребност е свързана с това да се грижиш за хората, като дълбоко в душата си се надяваш, че някой ще направи същото и за теб. 

Много често държиш до последно на отношенията с мъжа до себе си, защото не искаш да губиш всички тези емоционални усилия, които си вложила в тях. Мъчно ти е да се разделиш с партньора си и оставаш с него, докато присъствието му не започне да ти причинява болка. 

Лъв

Онова, от което се нуждаеш най-много в емоционален план, е да бъдеш забелязвана. Обичаш да блестиш и ти се иска всички да го забелязват. Главният ти страх е някой да не те приеме като обикновен човек. Трябва да разбереш един много прост факт: светът не е длъжен да се върти около теб и ако това не се случва - не е трагично. Научи се да го приемаш. 

Запомни също така, че си щедра и благородна, но не всички са такива. Освен това, някои хора се променят с времето. Пусни онези, които ти причиняват неприятности. За съжаление, те няма да се променят към по-добро. Не всички заслужават любовта ти. Това е самата истина!

Дева

Единственото, от което се нуждаеш, е всичко с вътрешния ти живот да е наред. Въпреки стереотипите за Девите, ти наистина можеш да бъдеш разпиляна и да обичаш безпорядъка. За сметка на това всеки хаос в душата ти те изкарва извън релси и няма да се успокоиш, докато не приведеш вътрешното си състояние в ред. 

Важно е да помниш, че съвършенството не винаги е възможно, а дори да е така - в повечето случаи не може да се случи "тук и сега". Не се панирай, а просто изчакай малко и всичко ще се оправи. 

Везни

Най-важното за теб е да имаш връзка, защото просто не можеш да живееш без втората си половинка. Това може да доведе до сериозни проблеми, затова се постарай да контролираш чувствата си: не всеки мъж, с когото си имала връзка, е твоята съдба. 

Бъди внимателна: ти си много мила и отзивчива и умееш да привличаш хората към себе си. Но ако не се научиш да пазиш личното си пространство, рискуваш да се превърнеш в кърпичка, с която всеки ще бърше сълзите си. Ресурсите, с които разполагаш, няма да стигнат за всички, добре е да го запомниш!

Скорпион

Надарена си със страхотна интуиция, но от време на време изпитваш силни пристъпи на недоверие към света. Прекрасно знаеш кога хората те лъжат, кога крият нещо от теб и кога те ненавиждат. Това често предизвиква желание да се скриеш от всички. 

Научи се да се доверяваш повече на интуицията си, за да не се превърнеш в параноична личност, която подозира всички наоколо в нещо лошо. 

Стрелец

Най-голямата ти емоционална потребност е свободата. Искаш да опиташ всичко и да успееш да почувстваш възможно най-много. Всеки натиск те кара да се чувстваш като в капан, от който трябва да се измъкнеш на всяка цена. За жалост, не всеки път можеш да си дадеш сметка дали наистина някой ограничава свободата ти, или просто така си си внушила.

Нуждаеш се да бъдеш до хора, на които вярваш. Най-много се страхуваш от това да бъдеш съдена, макар че самата ти често съдиш другите и влизаш в безсмислени спорове.  Да, обичаш да си права, но помни, че не трябва всеки път ти да си правата! 

Козирог

Най-много се нуждаеш от стабилност. Спокойна си, само когато знаеш, че си готова на всичко. Но по този начин се ограничаваш! Страхуваш се да промениш нещо в живота си, защото не си уверена, че ще бъдеш напълно готова да се сблъскаш с новите неща. 

В отношенията си с мъжете си много лоялна, но само когато си убедена, че партньорът е подходящ за теб. Готова си да си затваряш очите за дреболии, но никога няма да започнеш отношения с мъж, чиито възгледи са диаметрално противоположни на твоите. 

Водолей

Най-важната ти емоционална потребност са промените. Искаш да се променяш, а светът около теб е длъжен да прави същото. Оттук идва и страстта ти към пътешествия и смяната на работното място. Във всеки един момент си готова да промениш живота си, защото самият факт за промяна ти носи радост. 

Винаги се вписваш в новата обстановка и в компанията, все едно цял живот си била там. 

Нуждаеш се изключително много от силни приятелски и роднински връзки, без тях се усещаш беззащитна. Постарай се да не правиш прекалено резки промени. Дай шанс на тези, които те обичат, да свикнат с тях.

Риби

Ти си най-големият романтик на зодиака и главната ти емоционална потребност е свързана с това чувство. Нуждаеш се да бъдеш обичана и поради това често се чувстваш жертва: измамена, отхвърлена, ненужна. Не е изключено партньорът ти изобщо да не се досеща, че те е "разлюбил". Просто жаждата ти за любов е толкова силна, че не забелязваш проблемите, които го отвличат от това да ти служи. 

За щастие си способна искрено да страдаш за ближния и с всички сили да подкрепиш онзи, който в момента страда. Така че, когато следващия път почувстваш, че не те обичат достатъчно, погледни внимателно мъжа до себе си! Може би той се нуждае от твоята помощ! /jenata.blitz.bg

 

 

Коментирай