logo

Истински пожар: Никой мъж няма да забрави жена от тези 3 зодии

Истински пожар: Никой мъж няма да забрави жена от тези 3 зодии

Има жени, които връхлитат в живота ти като торнадо. Могат да те издигнат толкова високо и да си отидат толкова бързо, колкото и са се появили. Обикновено те оставят след себе си развалини и руини. Това са представителки на нежния пол, които не се забравят никога заради своята харизма, сила, интелигентност и енергия. Обикновено те са представителки на един от тези три знака:

Лъв
Смели, уверени в себе си и с пленително самочувствие. Тези жени буквално влизат под кожата на всеки. Обичат силно, но разлюбят ли ви, никога повече няма да направят крачка назад.

Скорпион
Пожар, огън, страст и горещи емоции. Тези думи най-точно описват представителките на този знак. Влязат ли в живота ви, те ще успеят а ви накарат да забравите за всичко, но щом го напуснат, няма да имате сили да мислите за друго, освен за тях.

Козирог
Тези дами буквално ви пленяват с харизма, а вие се чувствате като хипнотизирани от личността им. Ще имате очи само за своето момиче, а образът й никога няма а изчезне, дори след време вече да сте с друг човек.

Коментирай