logo

Как да се помирим с различните зодии след скандал!

Как да се помирим с различните зодии след скандал!

Страхотно е да живеете в мир с всички и никога да не се карате. Това обаче е почти невъзможно за всеки. Винаги може да ни се наложи да отстояваме себе си и това да развали отношенията ни с някого.  Към всеки знам от зодиака трябва да се подходи по различен начин и резултатът ще е налице.

Ако сте скарани с някого, в следващите редове ще откриете решението, просто трябва да знаете зодиакалния му знак!

Овенът понякога е готов да признае вината си, но ще отнеме много време, за да събере сили да го каже. Той обаче може да направи нещо добро и мило за този, който го е обидил и това за него е много по-лесно и подаване на ръка за помирение. 

Телецът рядко предприема първите стъпки към помирение: обикновено околните хора са толкова заинтересовани да общуват с него, че са готови да прощават много. Но, ако Телецът все пак поеме инициативата, той прави много агресивно.

Близнаците улесняват. Те, повече от всеки друг владеят преструвките и лесно избягват всякакви конфликти. Ако все пак се стигне до такъв, те го отдават на някакво недоразумение и не се сърдят. Ако успеете да обидите Близнак, спокойно, той не се сърди дълго, но пък помни вечно какво сте направили.

Ракът не обича конфликта и затова се стреми максимално бързо да възстанови мира. В името на помирението той е готов да поеме вина, която не е негова и да обясни колко съжалява. Понякога пък Раците обичат да провеждат дълги разговори за сдобряване, в които да обяснят защо се е наложило да постъпят така и добавят трети лица към случилото се. 

Лъвът се помирява с хората без да бърза излишно и с достойнство. Той може да признае вината си, ако наистина мисли, че е виновен. Все пак при него помиряването определено не е на всяка цена и ще се наложи да се изправите очи в очи с него, ако искате нещата да потръгнат отново.

Дева  обича да води конструктивни разговори, да анализира случилото се и да стига до компромиси. Всичко това се случва естествено, докато чашата на търпението им е все още пълна. След това представителят на този знам ще продължи да е спокоен и конструктивен, но не и с вас.

Везните влизат в разговор с готовност, което може да подведе мнозина.Важно е да имате предвид, че представителите на този знак не забравят нищо.  След скандал с Везни не е добре да се отпускате, дори и да се помирите, знайте, че нещата всъщност още се пекат в главата му. 

Скорпионът е смирен. Той би тръгнал да се помирява с човек, ако наистина много държи на него или ако има някаква облага от отношенията си с него. Ако тези две неща не са налице, то не очаквайте да поеме инициативата за сдобряването ви.

Стрелецът често се кара със събеседниците си. Но това е заложено в темперамента му и представителите на този знак не виждат нищо лошо в една кавга. За тях споровете преминават бързо и също толкова бързо са готови да простят.

Козирогът е готов да се помири с някого, само след като е сигурен, че ответната страна наистина се разкайва и е осъзнала всичките решки, които е допуснала. Те са способни да разпознават и собствените си грешки, но само, когато те решат, че са такива. 

Водолеят се опитва да избягва открити кавги. Ако обаче все пак възникне такава ситуация, той не бърза. Чака благоприятни обстоятелства и намеци. Общо взето чака ответната страна да направи първата стъпка. Тъй като Водолеят е много търпелив, много малко хора успяват да изчакат той да приеме инициативата. 

Риби буквално са непредвидими. В даден момент след кавгата те са готови да се извинят, но в следващия преосмислят нещата и не са готови да направят дори крачка назад. Дори те самите понякога трудно се разбират./jenata.blitz.bg

Коментирай