logo

Kак да забогатеете, рисувайки числа на ръката си

Kак да забогатеете, рисувайки числа на ръката си

В езотеризма на числата се приписват символични значения, които ги свързват с енергията на Вселената

В езотеризма на числата се приписват символични значения, които ги свързват с енергията на Вселената.

Въз основа на тях много хора си правят татуировки с числа или рисуват числа на ръцете си, за да привлекат определена енергия в живота си - любов, късмет, богатство. За да се получи всичко е важно да изберете правилния номер.

"Девет" в нумерологията е числото на мистицизма и неизвестното, едно от най-мистериозните и "силни" числа. Смята се, че "9" привлича пари и нови възможности. Ако това е от значение за вас, изобщо не е необходимо да си го татуирате.

Вземете маркер или химикал, за предпочитане червен или зелен, и нарисувайте числото 9 на китката си, като същевременно кажете три пъти: „Кодирам се за пари“. Дори ако след няколко дни номерът бъде изтрит, ритуалът ще продължи да работи и парите ще бъдат „привлечени“ към вас.

"Осем" - симетрична фигура, която е знак за безкрайност и единство на духовния и физическия свят. Символизира максимална стабилност и баланс. В духовните учения това е символ на придобития рай, щастието, завършването на пътя на „посветения“.

"Седем" - броят на тайнствата, Вселената, означава пълнота и цялост (7 цвята на дъгата, 7 дни от седмицата, 7 смъртни гряха). В магията повечето заклинания се повтарят 7 пъти или се правят заклинания за 7 възела.

„Шестицата” е знак за баланс и символ на човешката душа. Графично може да бъде представена с шестоъгълник или шестолъчна звезда (Звездата на Давид).

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

"Пет" е универсален символ на човека. петолъчна звезда или пентаграма символизира индивидуалност и духовно развитие, ако върхът е обърнат нагоре. Ако е надолу, това е символ на черна магия и магьосничество.

"Четири" - символ на Бог и създадения от него материален свят (4 сезона, кардинални точки, фази на луната). Това е знак за стабилност, баланс, справедливост. В езотеризма "4" е числото на пречистването и страданието.

"Три" е силна фигура, символ на хармония и проява на най-високо ниво в духовното развитие. Често се тълкува като знак за късмет и ритуална фигура (много ритуали и конспирации се повтарят три пъти).

"Две" - символ на полярност, противоположности (ин-ян, духовно-материално, съзидание-унищожение).

"Единица" - начало, център, божествена същност, знак на човешкото "аз" и символ на самотата. В някои религии символизира Бог.

Преди да „нарисувате“ число на ръката си, уверете се, че то е в унисон с вашия вътрешен свят. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 17.03.2023 19:54

pasmotim da li ste sme na 7 miyat etas na nebeto tam kade otivat dusite bogtsvoto na gospod