logo

Каква коварна болест ви грози според зодията!

Каква коварна болест ви грози според зодията!

Всеки мечтае за здраве за себе си и най-близките си хора. Астролози проведоха интересно проучване, в което откриват връзка между зодията ви и различни заболявания.

 В следващите редове ще разберете на какво е добре да обърнете внимание и кои симптоми наистина може да означават, че ви дебне страшна болест.

Все пак всичко се базира на проучвания и не се ангажираме да твърдим, че точността е 100%. Все пак в превенцията няма нищо лошо, а долните редове не са препоръки от лекар!

Овен

Заради тежкия си характер, ви е трудно да спазвате диета. Лошото хранене обаче причинява доста заболявания, тъй че мислете какво може да подобрите в тази насока, за да избегнете хемороидите.

Телец

Обичате да правите всичко сами и рядко искате помощ. Време е да се научите, че в това да се обърнете към някого, няма нищо лошо. В края на краищата е по-добре да си намерите помощ, отколкото да имате херния.

Близнаци

Мигрената е мистериозна болест. За да намалите главоболието си, по-добре спрете да се притеснявате без определена причина. Бъдете позитивни.

Рак

Вие често се уморявате и психически и физически. Поставени сте под огромен стрес. Ако продължите в тази насока, нищо чудно честичко да започне да ви причернява. Отпуснете се, за да избегнете виенето на свят.

Лъв

Вие сте застрашени от хронична умора. За вас с пълна сила важи изразът „Фигаро тук, фигаро там“. Постоянно имате бизнес идеи за реализация. Трябва да се научите как подреждате приоритетите си. В противен случай вашето тяло ще изнемогне и ще трябва да се задържите за доста дълго в леглото.

Дева

Грозят ви стомашни заболявания. Знаете много добре кои храни са полезни и кои не. Защо обаче толкова често обръщате поглед към картофите и тестените изделия? Готино е да ядете необичайни ястия или по-пикантни гозби, но чувствителните ви стомаси може да ви създадат големи ядове.

Везни

Вас ви дебнат всякакви алергии. Доста активни и енергични хора сте. Обичате да прекарвате доста време сред природата и да пътувате. Катя цяло обаче не се грижите достатъчно добре за себе си. Важно е да се предпазвате от остри миризми.

Скорпион

Вие сте във вечно движение, а почивката е нещо абсолютно нехарактерно за вас. Понякога забравяте да обядвате или да вечеряте, защото имате много работа. Що се отнася до тренировки и упражнения – случва ви се веднъж на 100 години. Променете начина си на живот, за да не закъсате с кръвното налягане.

Стрелец

Както Девите, така и вие сте застрашени от стомашни заболявания. От повече зеленчуци и плодове, няма да ви стане нищо лошо. Замислете се как хапвате и се пазете повече.

Козирог

Вас пък ви грози депресия. Сякаш даже сте малко привързани към безсилието. Дръжте се и не се отказвайте. Гледайте повече комедии, излизайте повече с приятели и хора, които ви зареждат положително. Не забравяйте, че спортът е нещо прекрасно, особено, ако е на чист въздух.

Водолей

Паника! Това е най-големият ви бич. Научете се да си поемате въздух, преди да превъртите. Намерете си различни начини за успокоение – билкови чайове, витамини и повече време в приятна компания.

Риби

Вашата слабост  - ставите. Модата не е най-важното нещо и не е на всяка цена. Тялото ви обаче няма да прости на никоя ваша волност. Обличайте се топло и дебело и не забравяйте да правите редовно упражнения./jenata.blitz.bg

Коментирай

Моамба

Моамба 24.10.2018 7:11

Май са объркани болестите на зодиите ?