logo

Карма: 4 зодии трябва да бъдат нащрек през октомври, застигат ги тежки грешки от миналото

Карма: 4 зодии трябва да бъдат нащрек през октомври, застигат ги тежки грешки от миналото

Това ще бъде както кармично възмездие, както в работата, така и в много неприлични действия

Рано или късно ще трябва да платите за всичко. Това не са празни думи. Отплатата за греховете и грешките може да настигне както в този, така и във всеки друг живот.

Но следващите четири знака на зодиака трябва да се приготвят през октомври.

Най -тежко ще бъде за Козирозите , чиято планета-покровител е могъщият Сатурн. Този знак ще трябва да работи върху грешките от миналото, да реши много проблеми и да научи няколко съдбовни урока.

Най-добре е козирозите да не започват нов бизнес през октомври. Но няма да навреди да затворите старите и недовършените.

Раците през октомври ще трябва да претърпят сериозни морални загуби, които обаче ще доведат до кармичен баланс. Този знак трябва да се пази от клюки и слухове за себе си, както и от измами. В противен случай не могат да бъдат избегнати големи загуби.

Павел Глоба: 3 зодии ще се радват на финансов успех до края на годината

Астролозите съветват този знак да бъде особено внимателен към околната среда. Не бива да започвате нов бизнес с непознати хора. А за вниманието и предпазливостта съдбата скоро ще донесе приятен подарък.

На Телеца може да изглежда, че октомври ще донесе вдъхновение и чувство на любов. Но точно това е изпълнено с опасност, така че не трябва да се отпускате. В противен случай кармичният бумеранг ще ви принуди да се раздвоите толкова много, че финансовите разходи могат да доведат до пълна загуба на пари.

Ето за какви опасности трябва да бъдат нащрек зодиите тази есен

Непланираните разходи за удоволствие на новия човек ще бъдат възмездие за миналото невнимание.

Рибите трябва да бъдат внимателни в работата си. Именно те могат да поднесат неприятни изненади. Това могат да бъдат проблеми както с колегите, така и с началниците.

А за тези, които се занимават с бизнес, трябва да внимавате с новите партньори - от тяхна страна е възможна измама. В семейството астролозите също предсказват неприятности за този знак. Особено в отношенията между бащите и децата. До края на месеца обаче вече ще е възможно да се отпуснете. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

МИЛЕНИУМ

МИЛЕНИУМ 13.10.2021 4:35

съдба