logo

Кошмарен февруари за 3 зодии

Кошмарен февруари за 3 зодии

Никой не иска да попадне в този списък

Февруари вече е тук, а с това и астрологичните прогнози какво ни очаква до края на месеца. Специалистите обаче бият тревога, че представителите на три знака ще плачат много през месец февруари 2023 година.

Тези зодии удариха джакпота, ще се къпят в пари цяла зима

Малкият Сечко може да е кратък, но за някои ще се стори като вечен кошмар, в който проблемите просто нямат край.

Тревогите ще ви се стоварват една след друга и просто ще искате всичко да свърши. Астролозите са категорични, че няма да ви е лесно, но е добре да се сетите за сентенцията: „Това, което не ни убива, ни прави по-силни“.

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

Дева

Звездите предупреждават, че ви очакват неприятности в работата. Може да влезете в спор с колеги и това да има изключително неблагоприятни последствия за вас. Може да загубите доверието на всички и да започнете да се карате с околните. За да избегнете негативните последици, астролозите съветват да си държите устата затворена.

Стрелец

Напоследък може би сте забравили, че не живеете сами на тази планета, а с общество, към което трябва да се адаптирате. Чакат ви кавги с хората, на които държите, с роднини и колеги. Трябва да осъзнаете, че не всеки е готов да понесе вашия сложен и упорит характер. Не отказвайте помощ от другите, в противен случай скоро ще останете сами, без никаква подкрепа и любов.

Водолей

Трябва да се научите да живеете в хармония със себе си. Докато не направите това, няма да можете да откриете общ език с хората. Също така бъдете готови, че враговете ви не спят. Много скоро те ще се появят на хоризонта ви с не особено добри намерения. Ще трябва да им устоите. Битката ще бъде трудна, тъй че бъдете търпеливи и силни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Стрина Гина

Стрина Гина 04.02.2023 14:30

Само глупости пищете

Вуйчо Гиньо

Вуйчо Гиньо 11.02.2023 0:04

Душа, пише се пишете, а не пищете