logo

Любовен хороскоп за септември! Тежки проблеми ще разбият връзката на 2 зодии!

Любовен хороскоп за септември! Тежки проблеми ще разбият връзката на 2 зодии!

Тази есен няма да бъде скучна. Септември обещава много романтични моменти. Но не бързайте. Началото на месеца ще бъде свързано повече с илюзии, отколкото с някакви промени за по-добро. Ако започнете нови взаимоотношения, те може да започнат да се развиват доста бързо. По това време можете да поемете инициативата във връзката си, но го правете много внимателно, като се уверите, че стъпките ви са подходящи. 

Втората половина на септември ще бъде много по-лесна. Дори само една искра би била достатъчна, за да се запали страстта, а от нея пламъка на истинската и взаимна любов. Понякога пък хората правят пауза в отношенията си и просто осъзнават, че не могат да живеят един без друг. Този период е точно такъв. Той е подходящ и да поговорите за чувствата си, но абсолютно открито, не със скрити намеци.

Овенът ще може да запълни септември с приятни романтични моменти. Трябва да започнете обаче да фантазирате по-малко какво може да се случи, а да погледнете ситуацията реално и просто да сбъднете предните си фантазии.

За Телеца първата половина на септември ще бъде по-благоприятна от втората. Така че не чакайте - поемете инициативата, ако се интересувате от развитието на отношенията си. Към края на месеца, ще трябва да помислите за бъдещето си доста по-сериозно.

Близнаците сега са много практични, но така може да навредите на личните си отношения. Понякога изглежда, че чувствата не ви интересуват и не им отдавате голямо значение, но това определено не е вярно.  

Раците трябва да бъдат искрени със себе си. Сега сте склонни да измамите себе си, като затваряте очи на това, което не ви харесва и понякога се преструвате, че изобщо не се нуждаете от романтични взаимоотношения. Междувременно можете значително да промените ситуацията към по-добро, ако разберете собствените си желания.

По-добре е Лъвовете да не очакват, че в началото на септември нещо ще се промени радикално към по-добро в техния личен живот. Но по това време можете да успеете в работата, така че не се оплаквайте. Подходящите дни за срещи и други романтични радости ще дойдат през втората половина на месеца. 

Девата я чака лесен и приятен септември. Промените към по-доброто често се случват сами, просто трябва да се държите естествено и да действате както интуицията ви диктува. Лесно е да се влюбите в себе си и хората около вас често правят точно това. Някои Деви ще бъдат поставени пред труден избор този месец.

Везните през септември ще имат много притеснения. Това не означава, че представителите на знака няма да намерят време за романтика. Това обаче няма да е на първо място за тях. Вашият любим  човек обаче може да усети това нещо и да се обиди. Така че не пропускайте възможността да обърнете внимание или да направите приятна изненада.

Скорпионът по-добре да не прави нищо в началото на месеца, колкото и да му се иска. По това време обстоятелствата често се объркват и по-скоро може само да влошите нещата с действията си. По-късно ви гарантираме, че всичко ще е много по-лесно и приятно и ще е точно такова, каквото сте си го представяли.

Стрелецът до средата на септември ще бъде трудно да устои на изкушенията. Но, ако все още има достатъчно здрав разум, няма да направи това, заради което ще съжалява по-късно. Внимавайте много в действията си.

Козирозите от началото на септември ще имат много интересни запознанства. Само вие решавате какво в какво да ги превърнете - дълго приятелство или страстна романтика. По-късно ще дойдат дни, които са благоприятни за отдавна установени двойки. Взаимоотношенията ще станат значително по-нежни и по-топли.

Водолеите трябва да бъдат готови за факта, че месецът няма да е лесен. Очакват ви много изненади в любовен план, но по-често неприятни. Ако сте достатъчно търпеливи, ще изчакате момента, в който можете бързо да промените ситуацията към по-добро.

Рибите чакат много романтичен септември. Представителите на знака обаче рискуват да бъдат пренебрегвани от обектите на фантазиите си и да подценяват лицето, което може да играе много важна роля в живота им. Ето защо е по-добре да не гледате на принцовете в далечината, а да погледнете по-наблизо./jenata.blitz.bg

Коментирай

мууууй

мууууй 05.09.2018 13:57

Пожелавам на автора/авторката на тази нечувана простотия да му/й се случи всичко кофти, написано за всяка зодия поотделно!