logo

Мъжете от тези 3 зодии имат куп пари

Мъжете от тези 3 зодии имат куп пари

Те са супер щедри и пръскат тлъсти пачки, за да угодят на половинката си, казват астролозите

Парите в джоба на един мъж са важни. Понякога дори много! 

Разбира се не всички представители на силния пол имат добро финансово положение. Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме, че мъжете от конкретни четири зодии все нямат пари и това си е.

Сега обаче ще поговорим за друг тип мъже – тези които имат много пари и изобщо не се стискат и ги пръскат за жената до тях.

„Тези мъже не жалят пари за своята избраница. Те с радост ще й направят приятна изненада, която ще остане в спомените й завинаги. Винаги ще й купуват най-доброто и най-скъпото“, казват астролозите им.

Те обаче уточниха, че не всички мъже са такива, а само представителите на определени три зодии.

Ето от кои 3 зодии са мъжете, които пръскат луди пари за жената до тях:

Лъв
Не е тайна, че Лъвовете обичат лукса и богатството. Тези мъже знаят как да правят пари, но са по-добри в харченето им. 

Те няма да жалят нито стотинка както за себе си, така и за половинката си. За тях е важно всичко да е красиво, затова с радост ще купят най-привлекателната рокля за жена си, най-приятния аромат и най-искрящите диаманти. 

Те знаят как да се грижат и са готови да харчат парите си за половинката им, затова Лъвовете са на първо място в тази класация.

Овен
Овните обичат да се чувстват по-добри от другите, което означава, че ще постигнат това по всякакъв възможен начин. Те са сигурни, че скъпата кола, качествените аксесоари и стилните дрехи са това, което ги прави много по-готини. 

Те избират партньор в живота по същия принцип. Жената до тях трябва да е ярка, мистериозна и да подлудява другите. В името на такава жена Овните са готови да харчат пари, защото трябва да поддържате приличен стандарт на живота си.

Стрелец
Огнените Стрелци знаят със сигурност, че трябва да харчат много пари за жени. Тези мъже са наясно, че красивите жени са скъпи. 

Между другото, това ги мотивира за по-нататъшни постижения. Колкото по-добра е дамата до него, толкова повече той ще работи, за да й осигури всичко. Интересното е, че Овните никога не жалят пари нито за избраницата им, нито за своите приятели и семейство. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Пешо

Пешо 08.11.2022 13:25

Може и да е верно - моята зодия я няма...

До Пешо

До Пешо 08.11.2022 21:42

Хахахахаха....,важното е да си жив и здрав!След това ти пожелавам и много пари!

СофиЕнец

СофиЕнец 09.11.2022 11:20

ВеРНО НЕ ВеРНО ,ОДИ ПИКАЙ ПА ЛЕГАЙ КОПЕУЕ!! АЗ СЪМ ЗОДИЯ ТИГЪР;;