logo

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

Представителите на тези 3 зодиакални знака далеч не са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед.

В отношенията си с такива хора е по-добре да се ръководите от правилото „доверявай, но проверявай”.

Близнаци

Представителите на този „двойствен” зодиакален знак могат да имат две лица, които непрекъснато да сменят докато общувате. Имайте предвид, че решенията и обещанията, които дават, могат да идват само от едната „половина” на този човек. Научете се много добре да преценявате с коя част от личността разговаряте в този момент.

Везни

Тези, които са се родили под „нестабилен” въздушен знак, са склонни да анализират всичко наоколо, включително и собствените си думи. За тях е много характерна словесната конструкция „от една страна..., докато от друга...”. И започва неспирна въртележка, на която ще ви се наложи да се качите при общуването си с Везни. Помнете къде и какво ви е казал този човек. По-често му напомняйте обстоятелства около разговора ви – така той няма да може да се откаже от думите си.

Риби

Този воден знак е „двоен”. Рибите често страдат от бърза смяна на настроението. Такъв човек може да се промени кардинално само за части от секундата: изведнъж да се разпали, а след това също толкова рязко да се върне в спокойно състояние. При общуването с тях е много важно да се научите да забелязвате тези „цикли”./jenata.blitz.bg

Коментирай

Петър

Петър 01.06.2018 16:12

Аз съм близнак.Никога не давам празни обещания.Преди да обещая нещо,преценявам,дали мога да го изпълня

Бай Хой

Бай Хой 15.05.2020 0:51

Курви збогом :D

Sen

Sen 25.08.2020 10:16

Много точно казано за близнаци доказано всеки ден различен 5 години живях с един мъж вярвайте всеки ден беше различен. Превърна живота ми в ад.