logo

Най-големите лъжци са сред тези 6 зодии

Най-големите лъжци са сред тези 6 зодии

Много внимавайте в общуването си с тях, предупреждават астролозите

На всеки му се случва да излъже – къде повече, къде по-малко. Но има хора, които лъжата я нямат за нищо.

Според астролозите за това колко много лъже даден човек може да се разбере от зодията му. Не само това – според тях има точно шест зодии, които могат да вземат приза „Най-голям лъжец!“.

„Много внимавайте с тези хора. Те лъжат без да се замислят. Лъжат и за маловажни неща, но послъгват и за големи и значими събития“, казват астролозите.

Ето кои са шестте най-големи лъжци сред зодиите:

Риби
Рибите са най-големите лъжци сред всички знаци в хороскопа. Често мамят близките си, но самите те не осъзнават това и изобщо не искат да им навредят. На Рибите им се струва, че разкрасявайки тази или онази ситуация, ги прави по-добри. На практика обаче, когато другите хванат Рибите в лъжа, доверието им рязко пада.

За нищо на света не споделяйте тайните си с тези зодии

Водолей
Хората от този знак се характеризират с лукавство си. Прави впечатление, че именно сред Водолеите са най-многото предатели, така че трябва да бъдете изключително внимателни с тях и да проверявате какво казват.

Скорпиони
И мъжете, и жените, родени под този знак, са много искрени и откровени хора. Трудността при общуването с тях се крие във факта, че ако искат да ви измамят, тогава никога няма да разберете за това. Те са умели лъжци и са страхотни в скриването на емоциите си, за да не издадат намерение.

Везни
Везните са много сложен знак. За да постигнат целите си, те са готови да минат през всекиго и всичко и дори могат да решат да оклеветят човек – ей така – за разнообразие. Разбира се, не всички Везни са такива, но не бива да губите бдителността си, ако имате работа с представител на този знак. Хубавото е, че не крият емоциите си и много лесно се вижда къде се опитват да ви подведат.

Близнаци
За самия знак се казва, че представителите му имат две личности. Хората от тази зодия често крият истинската си същност от целия свят. Близнаци много добре знаят как правилно да „играят“ с емоциите на хората, за да постигнат целите си. В своите манипулации те могат да прибягват до лъжи, но не и ако това се отнася до близките им. Тези хора са достатъчно благородни, за да скрият истината от близките си по някои сериозни въпроси.

Рак
Астролозите казват, че Раците са склонни към лъжи само за незначителни неща. Опитват се да бъдат честни и искрени с близките си, но ако ситуацията ги принуди да излъжат някъде, ще го направят с голямо угризение. Те никога няма да признаят какво са направили. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Шиши

Шиши 18.05.2022 14:15

По големи глупости ,можете ли да напишете.

Зодиак

Зодиак 18.05.2022 17:37

За рибите съм съгласен. За мъжете риби.

Петрина

Петрина 18.05.2022 20:01

Никъде няма зодия стрелец значи ние не лъжен хахаха

Вододея

Вододея 19.05.2022 8:55

Водолеите не могат да лъжат, нито ще те предадат! Аз съм Водолей, но единствените ми лъжи са когато казвам на някой , че нещо негово (примерно ядене или дреха) ми харесва, само за да не го обидя.

Тайна

Тайна 19.05.2022 16:46

Това са пълни измислици. Не лъжете хората с това.

Ррррр

Ррррр 20.05.2022 12:08

Дъра бъра,пишете глупости,пълни измислици.

Суки

Суки 20.05.2022 12:10

Опашати лъжи

Ми555

Ми555 21.05.2022 23:10

Водолеите лъжат единствено , за да бъдат център на внимание и от ексцентричност. По принцип имат необичайно и различно мнение за абсолютно всичко. Но не са лъжци като рибите, тия са Ненадминати!

...

... 29.11.2022 12:41

stiga be hora......zavisi ot tova koi ot koia strana na daden problem e i kak razbira istinata