logo

Напразни мечти: Тези 3 зодии никога не спазват обещания си!

Напразни мечти: Тези 3 зодии никога не спазват обещания си!

Каквито и бъде изречено от тях, то едва ли ще се превърне в реалност

Всички знаем колко е важно до себе си да имаш човек, на когото може да разчиташ. Без значение дали това е роднина, приятел или половинка!

В повечето случай, ако някой ни даде „дума“ или обещае нещо, то ние се надяваме въпросното обещание да бъде изпълнено и спасено.

Да, да, ама не! Или поне що се касае за едни определени хора. Хора, родени под три зодиакални знака.

„Тези три зодии изобщо не спазват обещанията, които дават! Не разчитайте на тях“, казват астролозите. 

По думите им те въобще не държат на думата си и ако се надявате да получите обещаното от тях… може и да не го дочакате.

Ето кои са трите зодии, които никога не спазват обещания си:

Риби
Рибите са зодия, която живее за себе си. Да, те са мили, чувствителни, позитивни, но това не означава, че са готови да пожертват нещо за вас. Те ще правят само както те самите искат. 

Що се отнася до спазването на обещанията, тук също има важен нюанс. Може да ви обещаят всичко, което искате, но дори и да го изпълнят, това ще бъде след години. Не разчитайте на бързи резултати от тях.

Внимание, най-големите лъжци са сред тези 3 зодии

Рак
Може би Раците биха искали да спазят обещанията си, но са толкова заети със собствените си дела, че нямат време да си спомнят какво и на кого са обещали. Не се обиждайте от тях, просто го приемете за даденост. 

Три години може да чакате обещаното от тях, ако изобщо го получите. Имайте предвид обаче, че ако просто си затворите очите за това поведение на Раците, те винаги ще се отнасят с вас по този начин.

Везни
Представителите на това зодиакално съзвездие най-често дават обещания само за да видят как ще реагират хората. Те дори не планират да удържат на думата си, защото за тях това е игра. 

Дали ще приемете подобни правила или не, зависи от вас, но имайте предвид, че не можете да разчитате на Везни. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Emma

Emma 10.11.2023 17:20

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами----- https://min.lc/diabexin

Нина

Нина 10.11.2023 19:56

Пълни глупости аз съм рак и никога не съм подвеждала никого досега.Това си е чисто индивидуално, просто има хора на които може да се разчита, и на други които са несериозни в живота.

роза

роза 10.11.2023 20:00

Грешите: най-големи лъжци са Близнаците.

азсъм

азсъм 11.11.2023 5:02

аз съм зодия олигофрен, нищо за мен, жалко

1дткгстэошэг

1дткгстэошэг 12.11.2023 11:16

Познавам трима от всяка зодия. Напълно вярно. Освен това са алчни, злобни и много завистливи