Най-големите свалячи в зодиака са...

Най-големите свалячи в зодиака са...

За тях това да съблазнят противоположния пол е лесно като детска игра

Флиртът е едно от най-древните изкуства. Изкуството да събудиш интерес у другия, да провокираш мислите и съзнанието му, насочвайки ги към себе си е безценно.

Целуваме се със затворени очи, защото...

Флиртът е свързан още с привличането, изкушението, преследването и други. Има хора, които са родени с таланта да флиртуват.

Вече няма скрито-покрито: Ето как мъжете от различните зодии флиртуват с жените

Вижте кои са професионалистите във флиртовете:

Близнаци
Представителите на зодия Близнаци са остроумни и комуникативни. Те не се страхуват да се запознават с нови хора, да ги опознаят и дори да ги обсебят. Флиртът им винаги започва с доза шеги, които да предразположат човека срещу тях.

Най-пълният, точен и горещ секс хороскоп! Разберете тайните подвизи, фантазии и ерогенни зони на всяка зодия

Лъв
Лъвовете обичат да привличат вниманието на околните и флиртуват, защото го намират за забавно. Могат да бъдат екстремно чаровни и завладяващи, докато го правят. Създават комфортна зона около обекта си на желание и без усилия получават това, към което се стремят.

Четири зодии ще се радват на лято, изпълнено с флирт, любов и още нещо

Везни
Хората от този знак са изтънчени свалячи, които си падат по още по-изтънчените флиртове. Тотално романтични са и не отделят поглед от обекта на желанието си

Зодията определя какви сте в секса и какво (не) обичате под чаршафите

Стрелец
Стрелецът не изпитва никакви затруднения при флиртуването. Никога не се чувства неудобно и винаги има какво да каже със страхотното си чувство за хумор. Представителите на зодията приемат флиртуването за предизвикателство, което трябва да спечелят на всяка цена. Характерната им черта е използването на езика на тялото. Застават неустоимо близо и не приемат "не" за отговор/ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай