Най-краткият и пряк път към сърцето на всяка зодия

Най-краткият и пряк път към сърцето на всяка зодия

Когато сте влюбена до уши в някой мъж, искате възможно най-скоро обектът на желанията ви да откликне на вашите чувства. Но представителите на силния пол не са като нас, те трудно разкриват чувствата си, а пътят до сърцето им може да се окаже осеян с куп препятствия. 

Астролозите смятат, че към всеки зодиакален знак е нужен специален подход. Разберете особеностите на вашия партньор, за да можете да изградите идеалните любовни отношения! 

Овен  (21.03-20.04)

Най-големият проблем при Овните е, че се смятат за по-силни, по-умни и по-бързи от останалите. 

Какво трябва да правите с тях? Чакайте търпеливо животът сам да им докаже, че може би бъркат. Игнорирайте чара им, иначе той ще загуби интерес към вас. Дори и да сте влюбена в него до уши, упорито отричайте, че е така. 

Съветът на астролозите: физиологичните потребности на Овните не са свързани по никакъв начин с душевните  им преживявания. Ако не сте готови да изпълните всичките му желания, то по-добре си намерете друг партньор. 

Телец (21.04-21.05)

Най-големият им проблем е неуправляемият характер.

Какво да правите с това: запасете се с търпение. Имайте предвид, че Телецът обича да кара хората да страдат. 

Съветът на астролозите: когато стане въпрос за любовни удоволствия, Телецът е много ленив. Но ако намерите правилния подход към него, може да го накарате да се постарае! 

Близнаци (22.05-21.06)

Най-големият им проблем е вечният стремеж към идеала. 

Какво да направите с това: обърнете се и си тръгнете. Само така може да накарате Близнаците да разберат, че именно вие сте онази любов, която са търсили през целия си живот. 

Съветът на астролозите: когато сте заедно, не забравяйте да потвърждавате нежните си чувства с думи. 

Рак (22.06-22.07)

Най-големият проблем при Раците е, че търпят, но мълчат! Трябва да се отнасяте с тях много внимателно, както те се отнася към вас. Имайте предвид, че представителите на този зодиакален знак не обичат да показват чувствата си. Оставете ласките и целувките за по-интимна обстановка! 

Съветът на астролозите: Раците обичат да експериментират в леглото. Трябва да сте готови за това, а резултатът ще ви изненада много приятно! 

Лъв (23.07-21.08)

Най-големият проблем на представителите на този зодиакален знак е, че не търпят критика. Поради тази причина ще ви се наложи да се превърнете в истински дипломат, който балансира умело между бурните емоции и царствената сдържаност. 

Съветът на астролозите: по-добре е в леглото да не се сдържате, а силно да демонстрирате своите емоции.

Дева (22.08-23.09)

Най-големият проблем на Девите е болезнената чистоплътност. Затова трябва да следите за чистотата и реда навсякъде. Когато хвалите Девата, трябва да сте сдържани, но без да спирате да показвате, че подкрепяте напълно стремежът й нещата да станат по-добри и по-добри. 

Съветът на астролозите: да провокирате представителите на този знак към нещо необичайно в леглото трябва да е постепенно, умело играейки си със стремежа им към съвършенство. 

Везни (24.09-23.10)

Най-големият проблем на Везните е, че живеят по свои собствени правила. Затова ще ви се наложи да покажете, че вие също имате железни принципи. Кажете на Везните, че вашите правила са най-правилните, а след това постепенно насочете връзката си към правилната посока. 

Съветът на астролозите: при всеки случай, когато партньорът ви не ви вярва, му кажете, че го обичате изключително много! 

Скорпион (24.10-22.11)

Най-големият проблем на Скорпиона е, че смята, че не е достоен за любовта ви. Ще се наложи всеки ден да му казвате, че той е най-умният, най-красивият... С две думи - че е най-добрият на света!  

Съветът на астролозите: бъдете безупречни винаги, навсякъде и във всичко! 

Стрелец (23.11-22.12)

Големият проблем на Стрелците е, че разчитат само на себе си. Затова и не забравяйте да му показвате непрекъснато колко е добър. Само по този начин той ще разбере, че оценявате титаничните му усилия, които полага, за да е само с вас. 

Съветът на астролозите: ако проявите нежност и ласки, Стрелецът ще ви изненада със своята грижовност. 

Козирог (23.12-20.01)

Основният проблем на Козирозите е прекомерната им тайнственост. Затова трябва да се отнесете към връзката ви изключително сериозно. Бъдете готови на всичко, че дори и на повече. Ако не ви трябват толкова близки отношения, по-добре си вървете! 

Съветът на астролозите: за да видите Козирога в целия му блясък, трябва да спечелите пълното му доверие. 

Водолей (21.01-18.02)

Водолеите обичат да измъчват както себе си, така и околните. Това е най-големият им недостатък. Изразете бурно своето недоволство. Покажете му, че с отношението си към живота, ви е довел до ръба и тогава той ще се постарае да поправи нещата. 

Съветът на астролозите: представителите на този зодиакален знак ще бъдат на седмото небе, ако ги похвалите за позитивните промени. 

Риби (19.02-20.03)

Рибите сякаш не са от този свят. С тях не трябва да изпадате в крайности и трябва да внимавате всичко да бъде с мярка. Бъдете в хармония със себе си. Тогава и на Рибите ще им е добре и леко с вас. 

Съветът на астролозите: с представителите на този зодиакален знак не трябва да започвате връзка само заради физическия контакт. Така ще ги убедите, че любовта не съществува! /jenata.blitz.bg

 

Коментирай