logo

Не си играйте с тези зодии! Те са изключително опасни, а гневът им е унищожителен!

Не си играйте с тези зодии! Те са изключително опасни, а гневът им е унищожителен!

Ако подхождате внимателно към тях, няма да ви се случи нищо страшно

Звездите оказват голямо влияние върху жизнения път и характера на човека. В много отношения това въздействие се свързва с онези планети, които покровителстват всеки знак на Зодиака.

Хората, родени при определени зодиакални съзвездия, могат да бъдат по-склонни към агресия, отколкото други. Всъщност те не са най-лошите представители на Зодиака. Просто се нуждаят от специални отношения. Ако подхождате внимателно към тях, няма да ви се случи нищо страшно. Най-важното е да запомните добре характерните черти на характера им, да изберете правилния начин за комуникация и да бъдете търпеливи. 

Ето и ТОП 3 на най-опасните зодиакални знака:

Овен

Третото място в класацията на най-опасните зодиакални знаци е за импулсивния Овен. Родените под този знак са покровителствани от Марс и до известна степен от Плутон. Упорити, арогантни и горещи, те не забелязват как нараняват другите хора. И това не е изненадващо, защото основните характерни черти на Овните са избухливост и неудържима енергия. Ето защо за представителите на това съзвездие е най-добре да се погрижат за моралната и духовна страна на живота си. Това ще им помогне да не са в постоянен конфликт със света. В крайна сметка, когато нещата при Овена се развиват добре, той може да е най-приятният събеседник. Проблемите започват, когато животът започва да противоречи на плановете му.

Опитате ли се да излъжете тези зодии ще страдате жестоко!

С Овните е най-добре да не влизате в конфронтация, защото постигането на консенсус е изключително трудна задача. Ако покажете хладнокръвие обаче, е напълно реалистично да успеете да ги обезоръжите.

Една от характерните черти на Овена е навикът му да казва всичко право в очите, без да крие никакви подробности. И от тях не е лесно да се скрие нещо - ако искат да го получат, със сигурност ще го направят.

Овните са много опасни и в любовта. Постигнали целта си на всяка цена, те бързо губят интерес към поредната си „играчка“.

Рак 

Второто място в класацията е за представителите на зодия Рак, чиято отмъстителност често се превръща в параноя. Много от престъпленията, които извършват Раците, са от ревност. Това, което се случва в главите им, не може да бъде разбрано дори и от най-умелия психоаналитик.

Представителите на това съзвездие често нарушават закона, тласкани от експлозивна смес от повишена емоция и  мизантропия. Тяхната чувствителност е дълбоко свързана с Луната, която ги покровителства. 

Тези 5 зодии ще съсипят живота ви, бягайте далеч!

Убийците, родени под този знак на Зодиака, са изключително коварни. Те могат дълго време да обмислят плана си, да следят жертвата си в продължение на месеци и най-накрая да нанесат точния удар. Тяхното престъпление винаги си има мотив. Това често е наранена гордост или желание за отмъщение. 

Често Раците се стремят да покажат своята увереност и сила, за да получат контрол над ситуацията. Ако бъдат притиснати до стената, те са способни на всякаква подлост. В допълнение, сред всички останали представители на Зодиака, Раците са първи претендент за титлата "енергиен вампир". 

Скорпион

Рейтингът на най-опасните зодии се оглавява от Скорпиона - изключително скептичен, подозрителен и яростен знак. Светлата им страна непрекъснато се бори с тъмната и затова душата на Скорпионите често е раздирана от вътрешни конфликти. 

За известно време представителите на тази зодия могат да сдържат агресията си. Но когато се разгневят истински и започнат да беснеят, ще ровят и хвърлят, докато не постигнат своето. След такава експлозия емоциите им ще отшумят, но в околните ще остане неприятно впечатление.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани неща за вас - по-точна е и от хороскоп!

Работата е там, че покровител на Скорпионите е войнственият Марс. Ето защо те могат да бъдат дяволски жестоки. Да се ​​спори със Скорпион е много скъпо. При първите прояви на раздразнение или гняв е по-добре разговорът да се прехвърли в друга посока.

Избягвайте конфликтите с тях по всички възможни начини, защото Скорпионите не прощават обидите и са много отмъстителни! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Asesino

Asesino 06.06.2019 10:28

А Ивчето Крачунов е зодия "Риби", затова може да поеме в ануса си цял дърт сом.

бим-бум

бим-бум 08.06.2019 9:11

"Рвать и метать" от руски се превежда като "късам и хвърлям" - а не "ровя и хвърлям". Не вярвайте на гугъл-преводача!