logo

Невиждан късмет и успехи връхлитат 4 зодии през новата година

Невиждан късмет и успехи връхлитат 4 зодии през новата година

Според астроложката Елена Нолари, з тях 2023-а ще бъде най-добрата за последните няколко години

2023 година, чието настъпване очакваме с известни опасения, според китайския хороскоп ще бъде годината на Водната котка, а според японския – на Черния заек.

Двата хороскопа уверяват в един глас, че предстоящата година ще бъде много по-спокойна от отиващата си.

Водната котка е пълна противоположност на тигъра, въпреки че и двете животни принадлежат към семейството на котките.

Не забравяйте, че котката е много дипломатично животно, способно да намери общ език с почти всеки, казва астрологът Елена Нолари.

В същото време е много трудно да постигнете споразумение с нея, ако тя не го иска. Не може да я убедите по никакъв начин, защото това животно се разхожда само и прави каквото си иска. 

Съдбовна зима за 3 зодии

Заекът в източния хороскоп символизира предвидливост и остър ум, внимание, предпазливост, самозащита, сръчност и нежност.

И заекът, и котката са домашни животни, следователно, според източните хороскопи, 2023 обещава добро, романтика, семейно щастие и позитивно общуване с най-близките хора. Що се отнася до семейните конфликти - те ще заобикалят всеки дом. 

И още едно важно нещо - 2023 г. е четвъртата година от лунния цикъл. Този факт е маловажен за нас, но в Китай например означава, че годината обещава да бъде щастлива.

Според астроложката Елена Нолари, за четири зодиакални знака 2023-а ще бъде най-добрата за последните няколко години. Ето ги и късметлиите: 

Овен 

Успех и просперитет са главните неща, които очакват представителите на огнената стихия през новата година. Само след няколко месеца Овните ще започнат да жънат плодовете на положените преди това усилия, затова спокойно могат да се поотпуснат и да се подготвят да приемат даровете на Съдбата.

Декември ще направи тези 3 зодии богати

Астроложката е категорична, тя ще бъде изключително благоразположена към представителите на тази зодия. 

"Познавайки Овните, мога да кажа, че най-трудното нещо за тях през следващата година ще бъде да се отпуснат", добавя тя. 

Телец

Явно и за двата символа на следващата година - и за Заека, и за Котката,  разликата между Овен и Телец не е много голяма. Ето защо част от просперитета на Овните ще премине към Телците и ще остане с тях през цялата година.

Въпреки че отстрани изглежда бавен и флегматичен, през 2023-а Телецът ще се почувства необичайно енергичен. Тази жизненост ще му позволи да постигне нови висоти в кариерата и да получи това, за което преди година дори и не е разчитал.

Близнаци 

Финансовото изобилие най-после буквално ще нахлуе в живота на Близнаците и то без много допълнителни усилия от страна на тези представители на стихията Въздух.

2023 година носи кошмар за 3 зодии

Всички важни решения, взети от тях през 2023 г., ще им бъдат само от полза.

Скорпион 

Звездите и планетите обещават на представителите на стихията Вода късмет в бизнеса и широка подкрепа от символите на годината. За хората, родени под този зодиакален знак, 2023 г. ще бъде изключително успешна както в бизнеса, така и в изграждането на междуличностни отношения. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

  

Коментирай