Невиждан финансов кошмар застига куп зодии това лято

Невиждан финансов кошмар застига куп зодии това лято

Ретроградният Меркурий ще внесе най-много негативни промени в делата ни

Астролозите вече са готови с прогнозата си и разкриха как звездите ще повлияят на финансовия късмет на всеки зодиакален знак това лято.

Експертите са анализирали ретроградните планети и са стигнали до заключението, че това лято няма да бъде особено проспериращо във финансово отношение.

Особено внимание трябва да се обърне на ретроградния Меркурий, който ще се движи в обратна посока от края на май до 23 юни. Именно той ще внесе най-много негативни промени в делата ни. 

Овен

В първия летен месец Овените е най-добре да не правят скъпи покупки. Що се отнася до оставащите два месеца, по това време астролозите настоятелно препоръчват на хората от този зодиакален знак да отложат появилите се финансови и работни проблеми за по-късно.

3 зодии ще се сблъскат с ужасни финансови проблеми през новата година

Това не е най-доброто време на годината за започване на нов бизнес.

Телец

Големи трудности за Телците, заети в творческата сфера, се очертават това лято. Новите идеи ще идват значително по-рядко, така че си струва да се съсредоточите върху други неща. Едва в края на август ситуацията ще започне бързо да се променя към по-добро.

Ще има и плюсове - например планетите ще ви помогнат да разберете кой ви е приятел и кой -  враг.

Близнаци

За да увеличат доходите си и да станат по-успешни в бизнеса, на Близнаците ще им се наложи да се борят с алчността. Трябва да плащате на хората това, което заслужават, и да не се опитвате да мамите.

Ретроградният Нептун, който започва от 25 юни, може да доведе Близнаците до състояние на апатия.

Рак

Прехвалената интуиция на Раците това лято ще бъде почти безполезна, поне през юли и август. Астролозите съветват представителите на този знак да завършат най-важните си проекти през първия месец на лятото.

5 зодии да се готвят за щастливи промени през 2021-а

Възможността да поискат помощ навреме ще помогне на Раците да спестят или увеличат финансите си.

Лъв

Това лято е най-добре Лъвовете да не купуват скъпи предмети и да предприемат непланирани пътувания за пазаруване. Най-големият риск от финансови грешки ще бъде през юни. Меркурий е в ретроградна позиция и ще окаже изключително негативен ефект върху енергията и късмета им.

Дева

Всичко, от което се нуждаят Девата за финансова стабилност и растеж, е самостоятелност. Астролозите съветват да общуват възможно най-малко с хора, които разпространяват слухове, преструват се и са лицемери.

Ранното лято не е най-доброто време за усвояване на нови умения и смяна на работата. Възможни са сериозни загуби.

Везни

Това лято Везните ще имат нови възможности за укрепване на позициите си във финансовата сфера,  но ще трябва да пожертват нещо. Планетите са разположени така, че те няма да могат да получат нещо просто така.

Най-големите късметлии на 2021-ва според китайския хороскоп

Астролозите съветват Везните да забравят за думичката "искам" и да запомнят думата "трябва".

Скорпион

Лятото ще донесе на Скорпионите нови възможности, но едновременно с това и нови проблеми. Струва си да запомните, че всяка една неприятност може да бъде началото на нещо добро. Трябва да слушате сърцето си и да не се страхувате да започнете нещо ново.

Стрелец

Очаква се представителите на този знак да имат доста продуктивно лято. Във финансово отношение те ще станат много по-успешни. През юни могат да се появят малки проблеми заради ретроградния Меркурий, но те бързо ще отшумят. Успехите от юли и август ще ги засенчат напълно.

Козирог

Препоръчително е Козирозите да не прекаляват с парите, особено в началото на лятото. Високомерието и алчността ще им донесат най-големи финансови загуби.

Какво очаква всеки знак от източния календар през 2021 г.

Козирозите не трябва да забравят за онези, които някога са им помагали да преодоляват финансови и работни трудности. Що се отнася до покупките - това лято ще бъде благоприятно за обновяване на гардероба и козметичен ремонт на дома. 

Водолей

Представителите на този зодиакален знак трябва да се страхуват най-много от проваляне на плановете в края на лятото. Колкото и внимателно да сте планирали нещата си, те пак могат да се провалят. А всичко това може да доведе до финансови загуби.

Винаги трябва да имате План "Б" под ръка. Само увереността ще ви помогне да преодолеете проблемите.

Риби

Парите ще се влюбят в Рибите, затова и лятото те могат да очакват внезапно подобрение на финансовото си положение. Също така те ще имат късмет в намирането на нова работа, в стартирането на нов бизнес.

Ретроградният Меркурий може да се отрази на паметта им в началото на лятото, затова по-добре отложете придобиването на нови знания за юли и август. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай