logo

Неземно щастие ще сполети тези 3 зодии до края на годината

Неземно щастие ще сполети тези 3 зодии до края на годината

Всичко за което някога са мечтали ще им се случи без никакви усилия, обещават астролозите

В последните дни все повече астролози предупреждават, че идват сериозни обрати в живота на куп зодии. От jenata.blitz.bg припомняме, че Павел Глоба заяви, че обрат за 3 зодии ще настъпи до края на годината, а колежката му (която няма роднинска връзка с него) Тамара Глоба пък прогнозира промени за други три зодии, но до дни.

Е, сега от jenata.blitz.bg попаднахме на друга астропрогноза. Според нея поредната тройка зодии трябва да се готвят за коренни промени в живота им. 

„Всичко за което някога са мечтали ще им се случи без никакви усилия. Те най-накрая ще намерят дълго търсеното спокойствие. Ще открият любовта на живота си и ще бъдат истински щастливи във всички аспекти“, обещават астролозите. Всичко това ще се случи до края на годината.

Ето кои са трите зодии, които ще бъдат сполетени от неземно щастие до края на 2021 година:

Близнаци
Близнаците най-накрая ще се решат да се впуснат в сериозна връзка. Много е вероятно до края на тази година да има много по-малко самотни Близнаци, тъй като те ще започват да се женят масово. Астролозите казват, че браковете, сключени тази зима, ще бъдат щастливи и дълги. Като нищо и някоя двойка, в която има Близнаци, скоро да се радва и на новината за рожба.

Лъв
Вълнуваща история очаква представителите на зодия Лъв до края на годината. Звездите препоръчват да прекъснете връзка, която само ви натоварва и не ви носи нищо положително.

След като се освободите от миналото, в живота ви ще се появят нови и красиви неща. Задава се и нова романтична връзка, която ще бъде много щастлива и ще можете да намерите всичко, за което сте мечтали толкова дълго.

Стрелец
Тази зима много ще зависи от вашите желания. Ако искате сериозна връзка, можете да я получите. Астролозите предупреждава, че в живота ви може да се появи човек, който коренно ще го промени. Заради него ще бъдете готови да разменяте свободата си за семейството си. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Един келешш

Един келешш 09.10.2021 14:17

Има един келеш в Панагюрище. Димо Пелтеков роден е в с.Оборище. Прави се на голям гражданин. Пълен селяндур.Ще има май WWE

Asan

Asan 10.10.2021 5:53

Kurvi zbogom