Павел Глоба: Приказно богатство и невиждан късмет връхлита 3 зодии през 2023 г.

Павел Глоба: Приказно богатство и невиждан късмет връхлита 3 зодии през 2023 г.

По думите му, те ще се радват на щедри подаръци от Вселената през цялата година

Прочутият руски астролог Павел Глоба посочи зодиите, които ще жънат невиждани успехи през 2023 година.

По думите му, късметлиите, които ще се радват на щедри подаръци от Вселената през цялата година, са родени под три зодиакални знака. Само Близнаците, Раците и Скорпионите, според прогнозата на специалиста, ще получат всичко от живота. 

Както отбеляза Глоба, Близнаците ще бъдат най-големите късметлии през следващата година. Всичко, което са намислили, ще се осъществи изключително лесно, а финансовото им състояние ще се подобри значително.

2023 година носи кошмар за 3 зодии

А най-важното е, че на представителите на този знак няма да им се налага да полагат кой знае какви усилия, за да постигнат всичко това. 

За Раците всичко ще се появява на случаен принцип. Нещата ще се случват сами, а те само ще наблюдават отстрани как животът им се подрежда като приказка.

Представителите на този знак ще получат големи подаръци: кола, апартамент или скъпа техника, неочаквани бонуси на работното място... С две думи - 2023 г. ще е много добра за тях и ще могат да извлекат полза от всичко. 

Съдбовна зима за 3 зодии

Що се отнася до Скорпионите, звездите им обещават много пари, които ще спечелят със собствен труд. Усилията им няма да идат на вятъра и ще дадат плод. 

Астрологът обаче съветва да не се главозамайват от неочаквания финансов късмет и да не се впускат в необмислени харчове, а да вложат парите в нещо наистина необходимо. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Шило

Шило 10.11.2022 21:24

Престанете да пишете небивалици и да правите свободни съчинения. Един път публикувате едни зодии като късметлии,а в друга статия други.Поне си следете публикациите,че ставате за смях.

Ренде

Ренде 11.11.2022 4:40

За смях са тия де имчетат статиите....

Виолетка

Виолетка 11.11.2022 6:15

Прав си Ренде! Аз не ги четях, ама днес отворих. Пълни глупостите!

Маргарита Янева

Маргарита Янева 11.11.2022 7:16

Парите не са всичко в живота...

A"..T....I.LA

A"..T....I.LA 11.11.2022 8:22

Правилно казва Маргарита парите не са всичко в живота.Ето за мен например всичко в живота са аналните ласки които получавам от комшийското мъжко магаре да е живо и здраво да ме ласкае още дълги години .

Цветанка Гербова

Цветанка Гербова 11.11.2022 8:38

Да бе,парите не били всичко,кажи го на шапката си някой да лекуван или опериран без да му са поискани макар и за плащане на неща извън пътека. А цял живот е бил на минимална и деца отглежда.

Цветанка Гербова

Цветанка Гербова 11.11.2022 8:46

До така наречения Атила. А бе.......,по друг начин не мога да те нарека,за толкова време не ти ли се образува втора гънка,или не надрасна ли тъпия си нагон.От години коментираш и разлика никаква даже и да не напишеш името си знаем,че си ти.