logo

Павел Глоба: Тези 3 зодии ще са любимците на Съдбата през октомври

Павел Глоба: Тези 3 зодии ще са любимците на Съдбата през октомври

По думите му, месецът ще донесе значителни и драматични положителни промени в живота им

Популярният руски астролог Павел Глоба посочи зодиакалните знаци, които ще се радват на невиждан късмет през октомври.   

По думите му, този месец ще донесе значителни и драматични положителни промени в живота им. Щастието ще им се усмихне както във финансовата, така и във всяка друга сфера, която има нещо общо с материалното.

Астрологът казва още, че най-трудните въпроси ще могат да бъдат решени с лекота на 4, 8, 11, 12, 17, 21 и 29 октомври. 

Ето за какви опасности трябва да бъдат нащрек зодиите тази есен

Но на 2, 5, 6, 9, 14, 20, 23 и 28 октомври трябва да избягвате взимането на важни решения. Това важи най-вече за въпроси, свързани със здравето и за големи финансови операции.

Овен

Представителите на този зодиакален знак ще бъдат едни от най-големите късметлии през октомври. Те ще трябва да се заемат с нещата, които по някаква причина са решили да отложат. 

Глоба съветва Овените да наблегнат на самоусъвършенстването и да започнат да учат. Това ще им помогне да изградят солидна основа за бъдещето и да успеят във финансовите дела.

Телец

Най-успешен октомври ще бъде за хората, родени под знака на Телец. Астрологът ги съветва да се насладят напълно на този период. Късметът ще ги съпътства във всичко.

Тлъсти пачки политат към 4 зодии тази есен

Независимо от това, Телците не трябва да надценяват силните си страни. Възможно е в резултат на неоправдан риск или преумора да загубят благорразположението на този месец.

Везни

Везните ще могат да подобрят финансовото си състояние чрез работа на непълно работно време и допълнителни задачи. Затова не трябва да пропускат възможността и страхотните предложения. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Асан

Асан 23.09.2021 18:34

Kurvi zbogom