logo

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Някои хора просто няма да искат да се съобразяват с нищо и с никого

Когато става въпрос за преданост в любовта, има представители на някои зодиакални знаци, на които не им е в природата да бъдат верни на някой до живот. Те обичат да имат повече от един партньор, бива ги и в лъжите.

Докато едни зодии са готови на всичко за своята връзка и семейството, други просто обичат свободата си и не могат да си се представят да се съобразяват с някой друг всеки ден и да бъдат обвързани.

Според Сюзън Тейлър – специалист по астрология, таро и нумерология, четири са представителите от зодиака, за които се очаква да изневерят през 2020 г. За тях това ще бъде една от съдбовните им промени през следващите няколко месеца. Вижте кои са те:

1. Телец

Търсят нови усещания

Уран ще повлияе опасно на родените под този знак и те може да „стъпят накриво“ в отношенията. Телците не понасят да са изпаднали в рутината на ежедневието. Те често си играят с огъня и през новата година ще поискат да изживеят по-силни емоции с някой друг. За тях това ще е вълнуващо преживяване, но може да завърши с лош край.

2. Водолей

Повече свобода

Хората с този знак не са по сериозните връзки. Те мразят да правят компромиси и да бъдат ограничавани. Водолеите определено са от най-егоистичните знаци. Те мислят за собственото си удоволствие и не им пука, че може да наранят половинката си с изневяра. Стане ли им скучно, започват да шарят с очи.

3. Рак

Проблеми с отношенията

Може би ще се изненадате, че Ракът попада в топ 4. Просто той ще претърпи драматичен обрат през 2020-а година. Проблемите в отношенията ще го подтикнат към изневяра. Почувстват ли се пренебрегнати, Раците ще загърбят всичко и ще потърсят нещо ново на друго място.

4. Скорпион

Страстта го тегли

Скорпионът е един от най-страстните знаци в зодиака. Неговите представители са потайни и не обичат да показват чувствата си. Ако някой им поиска сметка за отношенията, те дори са готови да си тръгнат. Не им ли се отдадат изцяло, бързо им става скучно. Могат да изневерят, но да не приключат връзката./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лъчезар

Лъчезар 09.02.2020 20:00

Пълни глупости и лъжи

истина

истина 05.05.2020 16:55

Пълни глупости и лъжи ,защото аз съм един тези зодии и знам че лъжите ,защото винаги съм бил порядъчени държа на семайството