logo

Пълен и невероятен хороскоп за месец декември! СНИМКИ

Пълен и невероятен хороскоп за месец декември! СНИМКИ

Вие ще постигнете целите си, но за всичко си има време

Мнозина от нас искат да знаят какво са им подготвили звездите за идните дни. От jenata.blitz.bg вече ви показахме за какво трябва да се готви всяка от зодиите през следващата 2020 година, която ще е подвластна на Белия метален плъх.

Всички изненади, които очакват първите шест зодии, може да видите ТУК.

Неочакваните събития, за които да бъдат подготвени другите шест зодии, може да видите ТУК.

Но преди да започне следващата година остава още цял един месец.

Затова от jenata.blitz.bg решихме да споделим с вас пълен хороскоп за целия месец декември.

Последният месец от годината ще ви поднесе обрат. Ще бъдете изкушени от промените и обещаващото бъдеще.

Ще живеете в бъдещето и ще мислите за следващата година, представяйки си я по-добра от всякога преди, и така нататък.

Не забравяйте обаче, че сега е декември. Има други неща, на които трябва да обърнете внимание. Не забравяйте реалността, дори ако мечтите са много съблазнителни.

Хороскопът за декември 2019 г. насърчава хората да бъдат търпеливи. Вие ще постигнете целите си, но за всичко си има време. Не можете да ускорите събитията, трябва да изчакате, докато позицията на звездите се промени отново.

Овен

През декември представителите на зодия Овен, ще трябва да избират между работата и личния живот. Ще искате да спечелите много пари, но и почивката няма да оставите на заден план. Препоръчително е внимателно да обмислите плана си за месеца, за да съчетаете приятното с полезното, да успеете във всичко и да не се отказвате от удоволствията.

В края на годината, само малко усилия ви делят от успеха. Бъдете по-сдържани и спокойни и ще получите това, за което сте мечтали. Декември е чудесно време, да се освободите от натрупания боклук. Колкото по-чист е домът ви, толкова по-добре за бъдещето.

Любов и семейство

Истинско щастие чака семейните, които наскоро са сключили брак. Очаквайте дългоочаквано раждане на бебе, което ще ви обедини още повече с партньора и ще добави идилия към връзката. Бъдете подготвени за трудностите и грижите, защото детето ще отнеме много усилия и финанси, за да не се притеснявате, подгответе всичко необходимо предварително, направете ремонт и прегледайте бюджета си.

Необвързаните ще трябва по-отблизо да се вгледат в новите си познати, възможно е да ви измъчва чувство на неудовлетвореност или да не сте готови за връзка. Ако трябва да направите избор между отношения и приятелство, препоръчително е да изберете второто, в противен случай в новогодишната нощ ще останете в горда самота. И като цяло, погледнете по-отблизо обкръжаващата ви среда, възможно е сред старите приятели да откриете любовта.

Кариера и финанси

Очаква ви блестящ завършек на годината в професионалната област. Има голям шанс да получите добър бонус. Много от вас, ще имат късмета да получат предложение за нова позиция, което значително ще подобри финансовото ви състояние и ще повиши статута. За да не пропуснете дългоочаквания шанс, опитайте се да не отказвате поръчки от ръководството, особено сега, когато ще може да се справите с всички задачи. И едва след приключване на задачите, отидете на почивка.

Тези, които търсят работа, ще трябва да изчакат до новата година, сега ще е трудно да намерите нещо стойностно и скоро след започване на новото място може да се разочаровате. Финансовата ситуация ще бъде стабилна, ще имате достатъчно пари дори за солидни покупки. Тези, които искат да купят имот, трябва да побързат, докато обстоятелствата са благоприятни.

Здраве

В края на годината трябва да се погрижите за тялото си. Запишете се за масаж, акупунктура или посетете козметик. Откога не сте проверявали зъбите си? Сега е моментът за това, ако не искате внезапна болка в бъдеще. Към края на месеца може да възникне проблем с панкреаса, което ще доведе до много неприятности и финансови разходи, придържайте се към лека диета и избягвайте пържено и мазно.

Някои отдавна са си обещали да посетят лекар, така че не отлагайте това събитие до следващата година. Самолечението, само ще влоши ситуацията и ще удължи изострянето на заболяванията за дълго време. Също така е препоръчително, да бъдете внимателни по време на шофиране, има риск от злополуки и наранявания.

Телец

Представителите на зодия Телец, ще трябва да работят усилено през декември, за да завършат всички дългогодишни дела. Бъдете готови да се връщате късно у дома, да ви остава малко време за близките, но след като завършите всички задачи, ще се почувствате удовлетворени и ще се насладите на дългоочакваната си ваканция. Финансовото положение също, ще ви радва.

През този месец, ще усетите промени в много области на живота. През първата половина на периода е препоръчително, не да се адаптирате към обстоятелствата, а да се опитате да ги промените в посоката, от която се нуждаете. Трябва да работите усилено за по-добро си бъдеще.

Но началото на следващата година, ще донесе дългоочакван и заслужен успех, признание и печалби. Един от проблемите който може да възникне пред вас, ще бъде дилемата: дали да слушате мнението на другите или да вземете решение сами. На този етап, ще сте в състояние да постигнете това, което искате, без помощ и съвет отвън.

Любов и семейство

Семейните, ще бъдат ентусиазирани да решат, отдавна натрупали се проблеми. Ще може да преработите много неща и дори да помогнете на някого. Препоръчително е, най-накрая да завършите дълго отлаганите ремонти и да посетите по-възрастните си роднини, те сега ще се нуждаят много от вашето внимание. Вашият оптимизъм, ще ви помогне да не се пречупите пред трудностите и умората.

Влюбените, ще развиват връзката си, опитвайки се да удивят любимият си и ще успеят. Не позволявайте да ви манипулират и диктуват условията, покажете, че може да бъдете лидер в отношенията. Само не стигайте твърде далеч, в противен случай натискът ще изплаши вашата половинка. Необвързаните представители на знака, ги очаква съдбоносна среща, но за нея ще трябва да изчакате до края на месеца. Пригответе се за новата връзка и приведете външния си вид в ред.

Кариера и финанси

В професионалната област, ще бъдете зарити от работа. Ще се разкъсвате на всички страни и ще решавате много проблеми, може би ще трябва да поемете задълженията на някой от колегите, не отказвайте, защото силите ви ще са достатъчни за всичко. Шефовете ще оценят способността ви да се справяте в трудни ситуации и ще ви направят изгодно предложение.

Бизнесмените ги очаква сериозна борба с конкурентите и елиминиране на противниците. Ще може да привлечете много работоспособни работници, които ще допринесат за просперитета на вашето предприятие. Единствено се опитайте да промените тактиката си на работа и ще може да преодолеете всякакви трудности и уверено да посрещнете успеха.

Финансовата ситуация, ще се стабилизира след 20 декември. Бъдете готови да получите голяма сума пари. Похарчете ги за подаръци на близките и не забравяйте да изпълните дългогодишните си желания. Някой от близкия ви кръг, ще ви върне стар дълг, което само ще подобри вашето настроение. Само се старайте да не се забърквате в истории, с заеми и дългове.

Здраве

Няма да може да избегнете ангината или грипа през декември, освен ако разбира се спешно не се заемете със своя имунитет. Време е да тръгнете по пътя на войната срещу инфекциите, започнете закаляване, пийте, билки и витамини. Прекарвайте повече време на открито и избягвайте контакт с болни хора.

В края на месеца обърнете внимание на опорно-двигателния апарат. Старите наранявания и различни хронични ставни заболявания, могат да напомнят за себе си. За да избегнете неприятностите, правете упражнения сутринта и се движете повече. За да подобрите състоянието на мускулите, използвайте професионален медицински масаж.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци, ще трябва да слушат съветите на другите, за да поддържат стабилна ситуацията около тях. Всички ще се стараят да ви поучават и да се месят в личния ви живот. Ще искате да смените обстановката и да останете сами. Най-добрите приятели, ще ви помогнат да преживеете неуспехите в личния живот и да се настроите позитивно. Ако през този период почти не останат хора, с които да може да общувате без раздразнение, трябва спешно да направите пауза.

В противен случай, ще наговорите твърде много и ще унищожите плодовете на своя труд. Затова е по-добре да се уедините за седмица и на спокойствие да обмислите всичко. Ако имате отдавна поставени цели и не сте се доближили по никакъв начин до тяхното осъществяване, тогава или вървите по грешен път или се стремете към мираж. Може би, основната задача пред вас ще бъде да си признаете, че сте загубили много време и усилия. И ако не погледнете истината в очите, са възможни още повече загуби.

Любов и семейство

В любовта се очакват трудни промени и житейски уроци. Не са изключени раздели, които да доведат до тъга и апатия. Може би си струва да спрете да се самозалъгвате, че всичко ще се промени и най-накрая да обърнете внимание на този, който наистина ви цени? Трябва да погледнете на всичко трезво и да не се отчайвате, на хоризонта ви очаква нов любим. Но не бързайте стремително да развивате нови отношения, първо опознайте по-добре хората около вас.

Семейните трябва да станат по-меки и разбиращи към своите близки. Спрете да командвате и оставете вашето семейство да расте и се развива без вашият натиск. Някой от роднините може да опита да се меси в семейните ви отношения, старайте се да спрете подобни опити в зародиш, в противен случай ще се разрушат отношенията с вашата половинка. Обърнете внимание също на децата си, те сега ще изискват вашето максимално внимание и доверие.

Кариера и финанси

Трудолюбивите от вас, ще получат изгодна оферта, за която ще се наложи да се преместят в друга държава. Не всички обаче, ще харесат такова предложение и много от представителите на вашият знак, ще предпочетат да останат на предишното си работно място. Това обаче няма да доведе до по-нататъшен напредък. Творческите личности, ще могат да се докажат във всяко начинание и да получат печеливша позиция, за която отдавна мечтаят.

Особено целенасочените от вас, ще могат да започнат собствен бизнес, което ще доведе до успех и материално благополучие. Струва си да запомните, че не трябва да приемате роднини и близки приятели като партньори, в противен случай рискувате да развалите отношенията си. Безработните, едва ли ще намерят подходяща длъжност преди Нова година.

Изгодно предложение, се очаква едва през следващия месец. Междувременно се занимавайте с любимото си хоби и печелете допълнителни пари в интернет. В средата на месеца, се очертава малка печалба, която разумно ще похарчите за нужни вещи. Опитайте се да не влизате в дългове и изплатете старите до края на годината.

Здраве

В края на годината, е възможно да се нуждаете от посещение при зъболекар. Зъбната болка може да се появи в най-неподходящият момент и да донесе много неудобства и финансови загуби. За да избегнете подобни инциденти, погрижете се за устната хигиена и не пренебрегвайте превантивното посещение при зъболекар.

За да предотвратите настинките по време на новогодишните празници, незабавно вземете мерки и укрепете имунитета. Заредете организма си с витамини, ходете повече, закалете се. Дамите трябва да са по-внимателни към своето здраве и да се обличат по-топло.

Рак

През декември представителите на зодия Рак, няма да скучаят без работа и вниманието на своите началници. И това и другото, ще има в изобилие. А дали, ще бъдете хвалени или порицавани, ще зависи само от вашата бързина и работоспособност. И перспективите за кариера, между другото, също. Затова не пропускайте шанса да се докажете. Отделете колкото е възможно повече време, за да помислите и да изградите планове, които ще ви осигурят пълно благополучие през следващата година.

Дамите, ще трябва да се погрижат за външния си вид и да обновят своя гардероб. Няма да е излишно да посетите козметичен салон, да промените имиджа си и да направите няколко процедури против стареене. Дори и малките промени, ще доведат до промени в личния живот и професионалната сфера. Декември, носи специални изненади, които силно ще ви развълнуват и зарадват.

Любов и семейство

Семейните, ще се потопят в света на романтиката и привързаността. Ще може да демонстрирате своите чувства, които ще бъдат взаимни. Някои ще искат да направят промени в съвместния живот, за тях съдбата е подготвила приятен сюрприз. Единственото което трябва да избягвате, са разговорите за пари. Защото вместо да се наслаждавате на компанията на другия, ще започнете да делите и правите сметки. Опитайте се да останете в рамките на разумното и не изпадайте до банални спорове кой, колко пари е изхарчил.

Тези които имат проблемна връзка, ще успеят да приключат отношенията безпроблемно и да останат добри приятели с бившите любими. Необвързаните, могат да срещнат любовта и то на много необичайно място. Затова е препоръчително, всеки ден да излизате напълно подготвени, за да не се изложите пред новия избраник. Само не стойте у дома, а се отворете към света и правете нови запознанства, тогава определено ще имате късмет в новогодишната нощ.

Кариера и финанси

Най-накрая, късмета ще ви се усмихне. Ще получите добро предложение в професионалната област, но не от вашият шеф, а от стар познат. Шансът със сигурност е много примамлив, но не напускайте веднага старата си работа. Помислете и претеглете плюсовете и минусите. Ако решите да напуснете старата си работа, началниците ще се опитат да ви спрат. Препоръчително е в този момент, да се вслушате в собствените си желания. При всички положения, късмета ще е на ваша страна.

Бизнесмените ще могат да сключат важни договори за следващата година, които ще донесат много приходи. В трудни ситуации, на помощ ще се притече близък приятел, който ще осигури както морална, така и финансова подкрепа. За тези, които отдавна мечтаят да започнат собствен бизнес, съдбата ще им даде възможност. Бъдете смели и тръгнете по свой собствен път, обстоятелствата ще са благосклонни и със сигурност ще получите помощ във всякакви начинания.

Здраве

През декември, ще се борите с досадна кашлица и хрема. Опитайте се, да разберете причината за лошото си здраве. Не се самолекувайте, а посетете терапевт своевременно. Проблемите с дихателната система, могат да възникнат поради често преохлаждане и употреба на студени напитки, така че избягвайте подобни ситуации и се обличайте по-топло.

Също така в този месец, може да почувствате обща отпадналост. За да коригирате ситуацията, преминете към специална "червена" диета и яжте повече ягоди и плодове, както и консумирайте сок от нар. Ако състоянието ви не се подобри, консултирайте се с лекар, той бързо и правилно ще ви постави на крака.

Лъв

Декември за представителите на зодия Лъв, ще бъде добър и премерен месец, когато ще може да се насладите на спокойствие и умиротворение. В средата на месеца, се очаква да получите прилична сума пари, която може да похарчите за себе си и близките или да организирате незабравима ваканция за семейството. Основното е да контролирате собствените си страсти и да не се поддавате на съмнителни приключения, в противен случай ще развалите предстоящите празници.

В работата през декември, ще трябва да се спуснете от небето на земята - спешните задачи, ще изискват незабавно решение. За да не настроите срещу себе си колегите, работете на пълни обороти. Досадни малки битови проблеми, могат често да отвличат вниманието ви. Не си струва да се ядосвате. Компромисът в отношенията с роднините е препоръчителен.

Любов и семейство

През декември, ще искате да обсипете близките си хора с подаръци и комплименти. Вашата половинка, ще бъде възхитена от действията ви и ще се отблагодари с искрени чувства. Семейните, ще се радват на уединението и ще планират шикозна ваканция за двама. Има възможност за ново попълнение в семейството. Не се страхувайте от такава решаваща стъпка, вие ще бъдете прекрасни родители.

Необвързаните представители на знака, ще бъдат отегчени и ще пожелаят да започнат нов роман, това начинание със сигурност ще има успех. Основното е, да внимавате бързо разгорелите се чувства, да не изгаснат мигновено. Старайте се, връзката ви да не се развива бързо, а последователно. Има висока вероятност новият ви избраник да е този, с когото ще живеете целия си живот. Обърнете също внимание на родителите си, сега те ще се нуждаят от вашата помощ и подкрепа.

Кариера и финанси

През този месец, работата ще бъде последно нещо за което да мислите. За вас сега приоритетна ще е почивката, така че не поемайте допълнителни отговорности и внимателно изпълнявайте ежедневните си задачи. Мнозина ще намерят странична работа на непълно работно време, която ще помогне за подобряване на финансовото състояние и за затварянето на някои стари дългове.

Финансовото положение, ще ви радва със своите приходи. Благодарение на упоритата работа през цялата година, ще бъдете наградени с добра заплата и бонус. Безработните представители на знака няма да искат да променят нищо в живота си и ще прекарват остатъка от годината за свое удоволствие. Освен това, вашите хобита ще помогнат да спечелите малко пари с минимални усилия.

Здраве

През декември, трябва да се погрижите за сърдечно-съдовата си система. Ходили ли сте скоро на преглед? Сега е моментът да си направите изследване. Ваканцията, която се очертава в края на месеца, ще помогне много и ще предаде сила на умореният ви от работа организъм. Не забравяйте, че трябва по-малко да нервничите и често да се отпускате, още повече, че на практика няма да имате причина за стрес през декември.

Трябва също да предприемете превантивни мерки за предотвратяване на сърдечно-съдови патологии и да обърнете повече внимание на здравето си. Правете контрастни душове, ходете на басейн, сауна, акупунктура. Всичко това ще подобри кръвообращението и ще ви помогне да се почувствате във форма. Би било хубаво, физически да сте по-активни, ходете повече пеша, купете си карта за фитнес, така също ще стегнете фигурата си.

Дева

Декември ще донесе на представителите на зодия Дева много сила и енергия, която ще искате да вложите в работата. Няма да ви спрат нито домашните дела, нито проблемите на близките, упорито ще се трудите да завоювате нова позиция. В стремежа си към професионални успехи, не забравяйте за личния си живот, сега там нещата няма да вървят толкова гладко.

През този месец, ще изхабите много нерви, за разрешаване на трудни семейни ситуации. Но в опита си да се справите, не се осланяйте на логиката, по-важно е да покажете добри чувства. Тъй като се отличавате със завидна проницателност, вие усещате измамите отдалеч. Този месец това безценно качество може да ви избави от машинациите на приятели, които планират да ви въвлекат във финансова авантюра, усърдно убеждавайки ви, че това е „най-изгодната сделка във вашият живот“.

Любов и семейство

При семейните са възможни, сериозни конфликти и кавги заради пари. Ще искате лично да контролирате всичко, но по някаква причина вашата половинка няма да бърза да ви отстъпи мястото си на семейното кормило. Тези които имате връзка от скоро, не трябва да започват отношенията си с недоверие и подозрение, такава ситуация ще доведе само до разрив. Като цяло трябва да сте по-верни и честни. Не завързвайте авантюри настрани, в противен случай ще останете сами, защото всичко тайно през декември ще стане явно.

Необвързаните ще искат да започнат сериозна връзка и за известно време може да им изглежда, че човека, когото са срещнали наскоро, е тяхната съдба. Не се само убеждавайте в това - скоро ще разберете, че сте сбъркали. Вероятно връзката, ще приключи много бързо. Не се разстройвайте и не избързайте, насладете се на свободата и използвайте свободното си време за саморазвитие.

Кариера и финанси

Ще бъдете ентусиазирани и готови, да завладеете нови висоти. Хващайте се за всяка възможност и тогава в навечерието на новата година, може да получите изгодно предложение. Някой близо до вас, ще ви помогне в личния бизнес. Не забравяйте да се отблагодарите. За бизнесмените е препоръчително, да не наемат близки приятели и роднини, в противен случай има шанс, да съсипете отношенията си.

Безработните, ще трябва да почакат до нова година, защото тези предложения, които имате сега, няма да са успешни в бъдеще, ще се разочаровате и ще искате да напуснете новата си работа. Финансовото ви положение ще бъде стабилно, ще може да си позволите големи покупки. Но не давайте на заем пари, дори на най-добрите си приятели, сега съществува риск да бъдете излъгани или да съсипете стабилни отношения заради пари. Във всичко останало, ще имате късмет.

Здраве

Здравето, няма да ви разочарова през декември. Ще се чувствате отлично и с добро настроение. Единственото нещо, което може да ви разстрои, е стреса поради проблеми в личния живот. Опитайте се спокойно да реагирате на текущите обстоятелства и не приемайте всичко присърце, в противен случай ще си докарате невроза, която ще трябва продължително да лекувате. Научете се да медитирате преди лягане или слушайте отпускаща музика.

Всякакви козметични процедури, като подстригване, боядисване през втората половина на декември, ще бъдат успешни. До края на месеца, може да се почувствате енергийно отслабени. За да повдигнете тонуса, прекарвайте повече време на чист въздух, практикувайте йога, спортувайте.

Везни

Представителите на зодия Везни, ги очаква един слънчев месец, когато всичко ще ви се отдава и дори напрегнатото финансово положение, няма да може да развали вашето настроение. Ще постигнете успехи в професионалната област и ще спечелите сърцето на любимия човек. Покажете екипния си дух на работа и тогава годината ще приключи блестящо.

В личния живот, декември ще бъде месец богат на изненади. Които ще получавате предимно от близките си роднини. Опитайте се да не им се сърдите и всичко ще завърши благополучно. Най-важните неща за вас в този период са - спазването на ежедневен режим и духовната хармония. Отложете важните въпроси за след нова година, сега се погрижете за себе си.

Любов и семейство

Семейните представители на знака, трябва да бъдат по-внимателни към членовете на своето семейство. Обърнете специално внимание на децата и възрастните роднини. Приложете максимални усилия, за тяхното добро самочувствие и благополучие. В преследването на кариера, не трябва да забравяте за романтиката. Необвързаните трябва да излизат по-често на срещи и забавни събития, в противен случай няма да завържете нови отношения преди новата година.

Тези които вече са намерили своята половинка, нека бъдат нежни и внимателни и да не се отказват от романтични предложения. Тези, които искат да прекратят проблемна връзка, трябва да направят това преди новата година. Съберете волята си в юмрук и не щадете партньора си, той вече достатъчно ви е опъвал нервите. Пред вас е нов живот, пълен с достойни кандидати за щастливо съвместно бъдеще.

Кариера и финанси

Очакват ви значителни разходи за различни нужди, но не се обезсърчавайте, защото ще ви бъде направено много изгодно предложение, от което ще спечелите допълнителни пари, не пропускайте този шанс. Пред вас е новата година, което означава, че ще трябва да изхарчите значителни средства за подаръци за близките. За да не влизате в поредните дългове, трябва усърдно да се потрудите, периода ще ви даде такъв шанс.

Възможно е шефовете да ви предложат изгодна командировка, където ще срещнете влиятелен човек, който ще ви помогне за по-нататъшното кариерно развитие. В очакване на празниците, не забравяйте да върнете стари дългове, за да не влачите задълженията през новата година. Колкото до взимането на кредити, по-добре се въздържайте, в противен случай няма да може да излезете от дълговата яма дълго време.

Здраве

През декември се погрижете за храносмилателната си система. Вероятни са хранителни отравяния и различни интоксикации. Внимавайте с непознати екзотични храни и не яжте в улични заведения. Съществува и риск от заразяване с чревна инфекция, която може да ви изкара за няколко седмици от строя. За да не си разваляте настроението преди празниците, вземете превантивни мерки, мийте ръцете си по-често и внимателно избирайте продуктите в магазина. Най-добре избягвайте контакти с болни приятели и роднини.

В края на месеца е възможно внезапно да ви заболи зъб, следователно незабавно посетете зъболекар и проверете за кариеси и други възпалителни процеси. Ако ви е предписано лекарство, дори не мислете да игнорирате лечението.

Скорпион

През декември представителите на зодия Скорпион, може да се сблъскат с финансови затруднения, но близките хора ще помогнат. Като цяло през този месец, на всеки ваш зов за помощ ще се притичват много доброжелатели, които ще ви предлагат всякаква подкрепа, бъдете благодарни за това. В края на месеца ситуацията ще се обърне и вас ще ви молят за помощ, не отказвайте и задължително укажете подкрепа.

През декември много от вас, ще искат да отидат на почивка. Но ще трябва да бъде отложена: сериозни проблеми ще възникнат у дома и те ще трябва да бъдат решени. Трудете се по-усърдно и не пропускайте новите идеи - скоро и на вашата улица ще има празник. Има шанс да подобрите финансовото си положение.

Любов и семейство

Ще трябва да решавате проблемите на другите хора, почти през целия месец. Бъдете готови да се грижите за здравето на някого или да се занимавате с благотворителна дейност. Необвързаните представители на знака, ги очакват много комплименти и покани за срещи, но по някаква причина няма да искате да отговорите с взаимност на ухажването, може би сте уморени от скучни връзки или просто искате да си починете. Не бъдете прекалено недостъпни, наистина ли не искате да се озовете в истинска романтична приказка в новогодишната нощ?

Семейните ще трябва да се погрижат за близките, да се обадят на тези, които отдавна не са виждали, да посещават по-често родителите си и да не пропускат постиженията на децата си. На тези който скоро са сключили брак, им предстои да чуят радостни новини, за предстоящо попълнение в семейството.

Кариера и финанси

В работната атмосфера, ще цари идилия, дори ще постигнете успех в най-трудните ситуации, а вашите колеги при всякакви проблеми, ще ви оказват ценна помощ. Шефовете няма да ви правят забележки, а напротив, ще ви помогнат да се придвижите по-нагоре по кариерната стълбица, основното е, самите вие да желаете това, защото такъв шанс не се дава често. Креативните, ще творят и радват очите на всички наоколо.

Много от вашите проекти, ще постигнат безпрецедентен успех и ще помогнат в развитието на вашия собствен бизнес. Само не приемайте за партньори приятели и близки роднини, освен ако разбира се не искате да развалите отношенията си с тях. Безработните е добре да изчакат известно време със започването на нова работа и да си починат добре. Предстоят ви нови начинания и за успеха в бъдеще, трябва да сте пълни със сила и енергия.

Здраве

През декември, ще се чувствате прекрасно. Единственото предупреждение е да консумирате по-малко алкохол и да се откаже от тютюнопушенето, в противен случай на хоризонта ще възникнат сериозни проблеми с черния дроб, които ще бъдат много трудни за решаване, както физиологично, така и финансово.

Дихателната система през декември също ще бъде отслабена, така че избягвайте активното и пасивно пушене и внимавайте да не хванете досадна кашлица. Преди предстоящите празници, си струва да прекарате няколко дни на гладно или да преминете на диета. Това ще ви позволи да почистите стомашно-чревния тракт, в същото време ще приведете и фигурата си във форма.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, ще си починат добре през декември, а някой ще заведат семейството си на незабравима ваканция. Необвързаните представители на знака, ще запомнят този месец, като най-романтичния период на 2019 година. Насладете се на този прекрасен момент, но се пригответе и за финансово напрежение. Въпреки това, за всякакви материални проблеми, ще може да разчитате на помощта на близките хора или най-добрите си приятели.

През декември, ще имате сили и енергия за всичко. Използвайте тази фаза на подем и въведете в ред вашите дела. Както на работа, така и в семейството, ще се нуждаят от вашето внимание. Това също е чудесно време за общуване с приятели и посещение на фитнес. Подобрете формата си и направете интересни запознанства.

Любов и семейство

Някой от роднините на семейните представители на знака, ще се опита да се меси в личния им живот. Обаче, не се препоръчва сега да пускате в него трета страна. Освен това не бива да питате никого за съвет - ще намерите отговорите на вълнуващите ви въпроси в себе си. Тези които наскоро са сключили брак, ги очаква нов член в семейството. Ще станете щастливи родители и ще почувствате истинско удовлетворение от живота. Бъдете подготвени за неочаквани затруднения и се погрижете предварително за благополучието на семейството си. Предварително направете ремонт и купете всичко необходимо.

Необвързаните, могат да срещнат интересен човек, към който ще бъдат силно привлечени. Най-вероятно ще изпитате истинска любов, която ще продължи много дълго. Най-хубавото е, че чувствата ви ще бъдат взаимни. Този път, няма да се сблъскате с несподелена любов. В края на месеца, чакайте новини, които силно ще ви развълнуват и зарадват едновременно.

Кариера и финанси

Очаква ви благоприятен период в професионалната сфера, когато всичко ще се получава без много усилия. Ще може да приключите старите задачи и да завършите дългосрочен проект, което ще бъде оценено от шефовете. Въз основа на това, ще ви бъде предложена изгодна позиция, която ще повиши професионалния ви статус и донесе финансова стабилност. Бизнесмените ще спечелят някакъв вид борба срещу конкурентите и ще усетят вкуса на победата, но не се отпускайте, предстоят ви нови предизвикателства, за които винаги трябва да сте подготвени.

Финансовият сектор, ще бъде изключително нестабилен, но в най-критичните ситуации приятели и роднини ще се притекат на помощ. Не взимайте нови кредити, опитайте се да изкарате месеца без допълнителни заеми. В края на декември се очаква нещо като голяма премия, което ще дойде точно навреме за купуване на подаръци за близките и любими хора.

Здраве

През декември, трябва най-накрая да се отървете от вредните си навици и спешно да започнете здравословен начин на живот. Заемете се с някакъв спорт, закалете се, правете контрастни душове, в противен случай здравето ви сериозно ще се разклати и ще трябва да се лекувате от различни болести.

През този месец има голяма вероятност от заразяване с остри респираторни инфекции, пазете се и се обличайте по-топло. Контактът с болни хора, трябва да се сведе до минимум. При поява на първите симптомите, потърсете квалифицирана лекарска помощ и не се самолекувайте.

Козирог

Представителите на зодия Козирог през декември, ще искат да обмислят живота си и плановете си за бъдещето. Ще пожелаете да промените плачевното положение, както на личния фронт, така и на професионалния. Спешно вземете инициативата в свои ръце и коригирайте съдбата. Започнете с обкръжението и собствения си външен вид.

През този месец, ще се чувствате като хищник, който се подготвя за скок. Съберете всичките си сили за решителни действия - късметът ще е на ваша страна. Това е труден, но продуктивен период. На работа най-накрая ще завършите започнатите проекти, а в любовта ще се уверете, че изборът ви е бил правилен.

Любов и семейство

Някой от вас, ще се почувстват уморени от връзката си и ще поискат да напуснат партньора си, но не бързайте да правите това, защото пред вас е прекрасен период, който ще прогони лошите мисли. Ако не ви е до романтика, опитайте се да общувате поне на приятелска вълна, със сигурност сега не е време да проявявате агресия и да изяснявате нещата.

Младите необвързани представители на знака, ще искат да намерят истински приятел и съюзник и ще успеят, а в бъдеще ще почувствате колко много обичате този човек. Само бъдете внимателни с грубите думи, сега всичко, което казвате, ще се възприема с враждебност. Мнозина ще трябва да решат проблема със самотата, излизайки в обществото и посещавайки различни забавни мероприятия.

Кариера и финанси

В професионалната сфера, нещата няма да вървят така, както бихте искали. Пригответе се да се оправдавате пред шефовете, за несвършена работа и отбягване на трудни въпроси. Колегите може да разпространяват слухове или да предадат на шефовете, че не сте достойни за повишение и ако не изградите защита, тогава те ще успеят. Бизнесмените трябва да се притесняват от голямата конкуренция. Ще е много нестабилно време, което може да разклати целия бизнес само за седмица. Стиснете юмруци и покажете своя боен характер.

Ще успеете да заобиколите много конкуренти благодарение на упоритият си труд и новите бизнес тактики. Някой от обкръжението ви, ще ви помогне много с юридическите въпроси. Материалната страна ще бъде вяла, най-вероятно ще трябва да заемате пари за подаръци или да търсите странична работа. Обърнете внимание на вашето хоби, възможно е талантите ви или умение в някоя област, да ви помогнат да спечелите пари за предстоящите празници.

Здраве

През декември си струва да се погрижите сериозно за сърдечно-съдовата си система, която може в най-неподходящото време да ви изкара от строя и да попречи на нормалното ви функциониране. Бъдете подготвени за различни прегледи и медицинско лечение. Може да се появят признаци на вегетативно - съдова дистония, като сърдечна болка, ускорен пулс и изпотяване.

За да предотвратите сериозни заболявания, на първо място, трябва да се научите да отпускате стресовите ситуации. Усвойте техники за релаксация и се отдавайте на това занятие поне 20 минути преди лягане. Скоро ще забележите колко важно е това за тялото ви. И със сигурност си струва да забравите за вредните навици, в противен случай болестите, няма да бъдат избегнати.

Водолей

През декември представителите на зодия Водолей, трябва да са сдържани и да проявят усърдие. Смирението и мекотата, могат да обърнат всяка ситуация във ваша полза. Неутрализирайте гнева и амбициите на тези около вас, като не забравяте и за своите. И не бъдете толкова придирчиви, трябва да туширате възгледите за идеалите и да се задоволите с това, което имате.

През декември вашите близки, може да се почувстват изоставени. В поредицата от бизнес срещи не забравяйте за семейните вечери. В противен случай, няма да може да избегнете кавгите. Повярвайте, сега главният ви помощник сте самите вие. Като се съсредоточите, ще успеете да си отговорите на всички въпроси, които ви измъчват.

Любов и семейство

В любовта трябва да поемете инициативата и да докажете искрените си чувства на партньора, няма да е трудно да направите това, ако на първо място поставите честността и симпатията. Необвързаните, разочаровани от отношенията, не трябва да се затварят у дома и да се отказват от общуването, по-добре се отдайте на леки флиртове и приемайте комплименти без излишно обвързване.

Семейните представители на знака, трябва да обърнат по-голямо внимание на своята половинка, защото сега тя ще има повод да се изкуши от афера на страни. И всичко това, в резултат на студеното ви отношение. Покажете своята любов на съпруга / съпругата си, по-често правете подаръци и показвайте признаци на внимание, сега това е особено необходимо. И самите вие се пазете от авантюри, рискувате да разрушите силен брачен съюз в името на безполезен кратковременен роман.

Кариера и финанси

През този месец, ще искате да се отпуснете и починете, но сега не е време за това. Трябва да се стегнете и да завършите започната работа. Активната работа, ще покаже на шефовете, че сте достойни за висока позиция. Само не казвайте на колегите си за вашите планове, в противен случай ще влошите ситуацията. Има хора, които само чакат подходящ момент да ви измамят, така че внимавайте за портфейла си и бъдете бдителни по всякакви финансови въпроси.

През втората половина на месеца, ще имате шанс да направите нови полезни бизнес запознанства. В същото време ще получите важна информация, изискваща ответна реакция. Не предприемайте никакви стъпки, докато не сте сигурни, че тази информация е точна. В противен случай рискувате да станете заложници на прибързаното решение. Трябва също внимателно да сключвате договори и да подписвате всякакви документи. Финансовата ситуация ще бъде несигурна, но в края на месеца ще получите бонус, макар че, размерът му ще бъде много по-малък от очакваното.

Здраве

В началото на месеца, ще започнете да търсите в себе си симптоми на различни заболявания. За да преодолеете повишената мнителност, насочете вниманието си към нещо приятно: отидете на театър, концерт, парти. По този начин, безпокойството, ще изчезне напълно. През втората половина на месеца, незначителните неразположения могат да ви накарат да преразгледате диетата си.

Най-вероятно влошаването на здравето, ще бъде причинено от липса на витамини в менюто. Яжте повече зеленчуци и плодове, намалете консумацията на мазни и пушени храни. С умората по това време, ще може да се справите със силен чай или кафе. Но не злоупотребявайте с тези напитки и най-важното - не ги пийте преди лягане. За да не провокирате безсъние. Опитайте се, да почивате повече и избягвайте негативните емоции.

Риби

Представителите на зодия Риби през декември, ще се чувстват като крале в живота. Парите ще са ви достатъчно и ще може да си позволите буквално всичко, за което сте мечтали. Просто запазете самообладание, за да не изхарчите всичките си спестявания за глупости. Декември ви е подготвил труден избор, с решението на който ще спечелите нещо повече, отколкото имате сега.

В последния месец на годината, въпреки че всичко изглежда че върви добре, ще се появят някой съмнения. Няма да знаете какво да мислите. Препоръчително е в този момент, да направите задълбочен анализ на собствения си живот. Това е много важно, тъй като наближава Новата година и началото на следващия цикъл. Трябва да се подготвите за едно по-добро ново начало.

Любов и семейство

През декември, ще трябва да избирате между общуване със семейството и активната работа. И едното и другото, ще ви липсват в живота. Ще трябва да решите кое е по-важно за вас сега, а любимите хора ще ви помагат и напътстват. Вашите близки, ще ви разбират и няма да се сърдят когато закъснявате от работа, по-скоро, напротив, у дома всяка вечер ще ви чака топла вечеря и любовта на близките. Отплатете им се с взаимност и им подгответе достойни подаръци за Нова година.

Необвързаните представители на знака, не трябва да се съсредоточават прекалено в търсене на нови отношения, за вас сега ще е по-важно да намерите своето място под слънцето и да станете по-независими. Не се отказвайте от флирта или запознанствата, но не позволявайте бързото развитие на събитията.

Кариера и финанси

Ще успеете да се справите с всеки проект. Не само няма да се нуждаете от допълнителна помощ, но дори ще имате сили и време да помогнете и на колегите. Шефовете ще оценят вашите усилия и няма да ви закачат по никаква причина. Преди началото на Новата година, трябва да обърнете внимание на плановете си за бъдещето и по-ясно да си представите какви искате да бъдете. По този начин, може да решите да говорите с ръководството за по-висока позиция. Обстоятелствата сега, ще са на ваша страна, така че до края на годината може да получите интересна оферта, която ще ви зарадва и даде положителна перспектива за живота.

Безработните трябва да отделят време, за търсене на подходяща работа или да обърнат внимание на любимото си хоби. Може да си струва да преминете през кратък курс на преквалификация. Някои ще искат да усвоят нова професия, което е много похвално, защото сте професионалисти във всяка област, която ви заинтересува.

Здраве

Основният проблем през декември, може да стане нервната ви система. Ще се изнервяте по всякакъв повод, с което ще привлечете психологическите проблеми и тук без помощта на специалист няма да минете. Отделете време за почивка и прочетете мъдри книги по психология. Не забравяйте, че сривовете и оплакванията, няма да помогнат за разрешаването на проблема.

Успокойте се, приемайте успокояващи билки и витамини. Опитайте се, да търсите положителните моменти във всяка ситуация и погледнете на всичко от различен ъгъл. За да повишите настроението си, ходете по-често на развлекателни събития с приятели. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Източник: www.astrostar.eu 

Коментирай