Пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година

Пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година

Тя ще е подвластна на металния плъх, а той обещава страхотни изживявания

До новата 2020 година остава по-малко от седмица. От jenata.blitz.bg вече започнахме поредица от астрологични прогнози за следващата година. 

Така например ви казахме, че следващата година ще е подвластна на Металния плъх. Разкрихме ви за какво трябва да се готвят първите шест зодии от хороскопа, това може да видите ТУК.

За какво да се готвят останалите шест зодии ще видите ТУК.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще поговорим за любовта. И по-специално за какво в любовен план трябва да се готвят всички зодии през 2020 година.

Любовен хороскоп за 2020 г.: Овен
До настъпването на пролетта Овенът поддържа настоящите си отношения, но понякога те действат твърде агресивно, което нарушава баланса. От края на март до началото на април ще дойдат промени. Вероятно е да срещнете друг партньор и да настъпи нов етап от живота ви - това, което се случва ще насочи погледа ви към обичайните събития. 

Втората половина на годината е богата на събития, усмивки и домашна топлина. Единствената трудност, за която предупреждават астролозите, е да внимавате да не останете сами. В началото на зимата Овенът обменя важни интимни тайни с половинката си.

Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ви очаква според китайския хороскоп

Любовен хороскоп за 2020 г.: Телец
Телецът успокоява гордостта си още през първите месеци на 2020 г. и става по-мек, което не може да не допадне на сродната му душа. През април, юни и октомври са възможни сблъсъци и продължителни кавги, особено при отдавна установените двойки. Краят на есента ще ви позволи да се освежите и да се почувствате в период на луд щастие. 

Свободните представители на знака стават романтици и създават много нови познанства, но само временни и повърхностни. Ако жените Телец мечтаят за деца, вероятността да изпълнят желание си през 2020 г. е висока.

Любовен хороскоп за 2020 г.: Близнаци
Близнаците, погълнати от рутината, все пак ще успеят да намерят време за силни чувства и емоции, отговорни за оживеността на живота им. Април и май ще бъдете с любимите си хора и изпълнен с енергия. През есента фокусът ще се прехвърли към избрания партньор: в началото на сезона ще има причина да се гордеете с него, а до края на ноември ви гарантираме, че тойще се отърве от досадните си качества. 

В края на 2020 г. звездите предричат разпад във взаимноотношенията: за влюбените. Новата 2021 г. Ще е изпълнена с много семейно щастие и любов за Близнаците.

Менделсон! 3-те зодии, които ще сключат брак през 2020 година

Любовен хороскоп за 2020 г.: Рак
Новата зима ще премине за вас в режим на хибернация - няма познанства, няма промени. Но идването на пролетта ще помогне да разберете плановете и желанията си и да започнете да ги изпълнявате. Раците ще цъфтят и ще бъдат заобиколени от вниманието на противоположния пол. 

2020 г. ще разруши идеята за Раците за перфектната половинка. До тях няма да е този, който е бил във въображението им, но той ще бъде не по-малко интересен. В последното тримесечие вашата двойка ще бъде подложена на изпитание, което може или да ви раздели, или да ви направи верни съюзници за цял живот.

Китайски хороскоп разкрива кой ще забогатее и кой ще има проблеми през 2020 година

Любовен хороскоп за 2020 г.: Лъв
Основната задача за следващата година е да се намери баланс. Във всичко: между личното и работата, между доверието и изискванията към партньора си, между вашата двойка и близките си роднини и приятели.

Периодът на кризата ще бъде средата или края на пролетта, но след това любовните проблеми ще ви тревожат все по-малко. Това, което се случва, ще ви вдъхнови да работите, което ще доведе до промени в кариерата и финансите ви.

В края на есента ще настъпи важно събитие за семейството ви. А зимата ще бъде още по-щастлива - вие и вашият любим човек ще наваксате всичко.

Любовен хороскоп за 2020 г.: Дева
Изглежда, че Девите вече са направили всичко, за да се срещнат със своята сродна душа: работиха върху външния си вид, регистрираха се редовно във фитнес залата и не забравиха за саморазвитието си. През идната година астролозите съветват да се включите в други сфери - а късметът в любовни дела няма да закъснее.

Средата на есента е период, в който чувствата в двойките, както новите, така и дълго живеещите заедно, могат да избледнеят, но охлаждането няма да доведе до раздяла. До края на годината Девата ще поеме съвместно начинание с партньора си. Май 2020 г. обещава още вълнуващи преживявания в любовната среда.

Любовен хороскоп за 2020 г.: Везни
Везните в началото на годината чака важна стъпка от спътника си, но засега промените са отложени - което, за щастие, няма да повлияе на отношенията ви по негативен начин. Март ще бъде месец на обезкуражаващи и невероятни новини, септември ще добави щипка разочарование - повече в себе си, отколкото в избрания.

Но това предупреждение приключва. След това идват положителните промени: партньорът често ще бъде наоколо по време на пътувания и важни моменти за вас, а вие ще се сближите с неговия семеен и социален кръг. През лятото астролозите съветват да не се потапят в отношенията напълно, а да намерят време за любимия си.

Любовен хороскоп за 2020 г.: Скорпион
Краят на пролетта и началото на лятото ще ви омаят с романтика, но нищо сериозно и дълготрайно. Прогнозата важи за семейните Скорпиони: може би ново познанство ще завладее вашите мисли, което ще се отрази на брака ви, бил той граждански или фактически.

Плъхът обаче не обещава разводи и разрушителни скандали - идната година като цяло е богата на компромиси за вас, благодарение на гъвкавостта и способността си да говорите чисто.

Студеният период ще донесе по-голям просперитет, което ще се отрази положително в любовните ви отношения. В един от последните месеци на годината партньорът ще се откаже от интересите си, за да изпълни вашето желание.

Любовен хороскоп за 2020 г.: Стрелец
През първото тримесечие дори не е нужно да мечтаете за любов: заети сте с работа, кариера, учене, запознаване със света - всичко, но не любовни трепети. С пристигането на топлите месеци ще пожелаете прегръдка, която лесно можете да постигнете, като съживите взаимоотношенията си или се включите в романтична афера.

Следващите месеци отново няма да донесат мир на душата ви. Стрелците ще се лутат между бившите и настоящите си партньори, но астролозите ви съветват да вървите само напред. От октомври настъпва период на стабилност.

Любовен хороскоп за 2020 г.: Козирог
Началото на годината обещава на Козирога запознаване с човек, който има добър социален статус и е доста заможен. Контактът може да се развие от приятелски до романтичен, но прогнозите за дългосрочната връзка не могат да се правят - перспективите са несигурни.

В отношенията в края на пролетта ще се появи повече свобода, лятото ще бъде запомнено с непреходното си привличане към нов партньор. Любовният хороскоп съветва през април и септември да не взимате прибързани решения, а с настъпването на студеното време повече да се доверите на мнението на астролозите. 

Любовен хороскоп за 2020 г.: Водолей
През първата половина на годината Водолеите ще решат любовни проблеми, които са ги мъчили дълго време. След лятото партньорът ще трябва да вземе юздите в негови ръце - просто трябва да се насладите на грижите и само леко да насочите спътника си.

След около година се предвиждат съвместни покупки - вероятно най-големите в живота ви... като жилище. Те радват вас и партньора ви и ще ви правят по-близки, въпреки че не са изключени дребни инциденти.

Следващата година обещава да бъде приятна не само за вас, но и за семейните познанства - благодарение на вашето влияние в непосредствена обстановка ще се появи нова щастлива двойка.

Любовен хороскоп за 2020 г.: Риби
Ситуацията на личния фронт няма да е стабилна - но ще ви хареса. Несъгласията с любим човек ще се засилят и ще помогнат да се намери истината, последвана от признание и откровение любов.

Дълго време ще бъдете сами, но тази самота ще ви помогне да нареди мислите и желанията си. Все пак като нищо през 2020 година може да се радвате на наследник. До края на 2020 г. ще усетите, че отношенията с партньора ви са станали по-честни и прозрачни. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай