logo

Портфейлът на 2 зодии  ще се пръсне от пари

Портфейлът на 2 зодии  ще се пръсне от пари

До края на лятото ще имате шанс да забогатеете

Таролозите са готови с поредната си прогноза, а тя е свързана с финансите на няколко зодии. Според тях представителите им ще хванат късмета за опашката и ще забогатеят шеметно и неочаквано.

Страдание за 2 зодии през есента

Остава не особено много време до края на лятото, но именно през този период за тях ще удари най-хубавият час.

Таролозите са категорични, че портфейлите на представителите на тези 2 зодии ще се напълнят и буквално пръснат от пари.

авел Глоба: 2 зодии ще бъдат наказани от Съдбата в края на месеца, а родените под този знак...

Стрелец

През следващите дни Стрелците трябва да слушат всичко много внимателно. Може да получите много ценен съвет, който ще ви помогне да забогатеете. Не се страхувайте да действате импулсивно. Понякога трябва да отхвърлите съмненията си и да поемете риск.

Таролозите вярват, че не трябва да чакате дъжд от пари, прекарвайки дните от живота си на работа, която не харесвате. Ако разбирате, че сте стигнали тавана си, то тогава продължете напред или сменете сферата. Не съжалявайте за нищо, ще намерите нов източник на доходи.

Тамара Глоба: Тази зодия ще се къпе в пари до 2026 г.

Козирог

Картите Таро обещават много щедри подаръци за Козирозите. Ще ви върнат дългове, за които вече сте забравили. Освен това на работа може да получите увеличение на заплатата или голям бонус.

Ако получите ново предложение, което се отнася към преминаването на друга работа, не бързайте да го отказвате. В началото може да ви е трудно, но резултатите от работата ви ще си заслужават. Ще напълните портфейла си с пари, и то много. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай