logo

Предадете ли някоя от тези зодии, губите я завинаги

Предадете ли някоя от тези зодии, губите я завинаги

Всяко човешко същество греши. Това е част от природата ни. Малко от нас обаче могат да прощават, а още по-малко могат да забравят предателството. Има представители на няколко зодии, които цял живот ще си помнят с горчилка грешката ви. Ето ги и тях:

Риби
Те най-вероятно няма да се освободят от своята неприязън към вас през целия си живот. Може би някъде по пътя ще простят грешката ви, но няма и за миг да са загърбили или забравили това, което сте им причинили. Може би няма да го казват директно, но повярвайте, ще чувате язвителни коментари и злобни забележки при всеки удобен повод.

Козирог
Прошката при представителите на този знак идва трудно. Дори и да ви кажат, че всичко е простено, то никога няма да бъде забравено. Даже обратното, доста често ще ви бъде натяквано какво сте сторили.

Скорпион
Скарате ли се жестоко с представител на този знак, то бягайте далече. Евакуация! Не му се мяркайте пред погледа, докато той сам не ви каже, че ви е простил. Дотогава обаче може да мине доста време. Дори и да се случи обаче, у Скорпионите винаги ще остане разочарование към личността ви.

Коментирай

Александър

Александър 01.06.2018 9:04

Особено за Скорпионите това си е самата истина.Имам такъв приятел,който необяснимо,даже безпричинно се сърди дълго време,без да обяснява защо.Обидно е такова държане,но природата си е казала думата!

Роси

Роси 01.06.2018 18:29

Да бе, зодията ви е виновна. Кой знае какво сте направили, пък той или който и да било, трябва да ви прости и забрави. Има една мъдрост, допусне ли човек подлост веднъж, очаквай и втори път.