logo

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета

Представителите на тези зодии сякаш са от друга планета

Те имат свой житейски път и смелостта им не знае граници

На Земята има хиляди хора, които са със сходни черти, поведение и действия. Астролозите обясняват това сходство с един безспорен факт - датата на раждане и влиянието на положението на небесните тела върху съдбата на човека.

Хората, родени под 6 определени зодиакални знака обаче се отличават от всички останали. С поведението си карат околните да мислят, че сякаш идват от друга планета.  

Те имат свой житейски път и смелостта им не знае граници. Именно тези качества ги отличават от всички останали, които са свикнали да бъдат част от сивата маса. 

Водолей

Трудно е да ви обичат, нали така? И това вероятно се дължи на факта, че непрекъснато опитвате да се изолирате. Не се стремите да се харесате на околните и демонстрирате безразличие към обществото. Създавате впечатление за сноб, но това изобщо не е така.

Тези 5 зодии са обречени на бедност

Вие не сте човек, който смята, че превъзхожда останалите. Вие сте идеалният посланик на вашата планета Уран, която управлява снобизма и елитаризма. А знаем, че всичко, което идва от Уран, може да е малко неприятно.

Близнаци 

Често общувате с вашата родна планета Меркурий и го правите на тайния си език. Забавното е, че това е същият този език, който използвате и на Земята, което означава, че не сте много добри в комуникацията.

Това са 5-те най-очарователни знака на зодиака

Друга междупланетна ирония е, че Меркурий контролира общуването и ви лишава от способността да говорите. Почти през цялото време казвате грешни неща, но просто не можете да направите нищо по въпроса. Виновен е Меркурий!

Дева

През целия си живот нито веднъж не сте се чувствали комфортно и това е така, защото може би сте просто от друга планета. Всички тези "човешки" неща са под вашето достойнство.

Тези 3 зодии винаги изневеряват, пазете се!

Вашата родна планета Венера ви зове, а вие й отговаряте, давайки ясно да се разбере, че няма да се слеете със смъртните. Вие сте най-висшия извънземен разум и тъй като трябва да изчакате своя час на Земята, правите това, напълно осъзнавайки своето превъзходство над човешката раса.

Стрелец 

Толкова е очевидно, че идвате от планетата Юпитер, тъй като всичко, което правите, има глобално значение. Мисленето ви не се ограничава само до познаването на Земята. Вие виждате нещата такива, каквито са в действителност.

Представителките на тези 3 зодии са най-недостъпните жени в целия свят!

Не можете да "пиете и знаете нещата", но дълбоко ги чувствате. Вашата планета ви помага да виждате всичко, което правите, по-мащабно.

Кентавърът, който е доста странно създание, е ваш представител. Стрелата ви е насочена към звездите и винаги сте концентрирани. 

Рак 

Вие сте от хората, за които казват: "Този човек има вятър в главата си". До такава степен сте на "собствената си вълна" и летите някъде из космическото пространство, че в дните, в които излезете от транса си, обичате да стоите голи под светлината на пълната Луна.

Шеф според зодиака: Как ръководят представителите на различните знаци

Вие сте като магьосник или вещица, а вашата космическа сила, Луната, подкрепя интуицията и тайнствеността ви. Винаги сте първият, който поглежда към небето в търсене на Луната и винаги сте последният, който си ляга вечер. 

Овен 

Без съмнение сте космически нашественик. Зовът на вашата планета Марс е толкова силен, че рядко забелязвате, че НЕ сте облечени в червено. Отказвате да се наречете марсианец, защото го считате за пренебрежително и стереотипно.

Пазете се от тези 5 зодии, могат да ви съсипят

Вие не сте марсианец! Вие сте представител на планетата Марс и ако по някаква причина някой се обърне към вас по някакъв повод, обикновено го прави с думичката "шефе". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дрън дрън

Дрън дрън 19.04.2020 18:39

Пълни глупости,май автора не знае къде се намира.